Първоначално изпратено от nasco_3
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Енемона (E4A/ENM, ZNOA и E4AP)
Collapse
X
-
harpoon
[quote="giorgio"]Първоначално изпратено от yerdnaАбе, хора...
Аз не вярвам на борсата (независимо българска или чужда) и не играя с акции.
Е, чий го дър.иш тук?
Коментар
-
harpoon
Абе, хора...
Аз не вярвам на борсата (независимо българска или чужда) и не играя с акции. Но ми попадна един материал за Енемона в Капитал Кариери:
http://www.karieri.bg/show/?storyid=328695
Самата статия е супер подигравателна, не по малко язвителни са и коментарите отдолу. Соцчичето, дето не знае да работи с компютър и е със задочно образование от ТУ - Габрово, "организираният хаос", стилът на управление като на предприятие от "развития социализъм", цялата рода в управлението на фирмата, неплащането на пълни осигуровки на служителите... Отворете сайта на Енемона и си свалете бланката за кандидатстване за работа - ами че там има поне 5 въпроса, които нарушават грубо закона за защита на личните данни.
За мен ситуацията е следната: това е една от малкото успели да се разраснат провинциални фирми, в които все още вярват, че 500 лева е колосална заплата, а осигуряването на минималната сума и глобите за щяло и нещяло са в реда на нещата. Може би в Козлодуй, където е централата на фирмата, тия неща са нормални, но не и в София. И, естествено, фирмата се издържа главно от държавни поръчки.
Работил съм в софийския офис на подобна голяма провинциална фирма и като гледам, в Енемона е точно същото. Помислете добре, преди да поверите парите си на соцчичето и родата му.
Не, това не е препоръка за търговия с акции.:-)
Коментар
-
Енемона е една изгодна позиция, която е стъпила на здрав фундамент и в дългосрочен план ще бъде доста печеливша, с оглед на нарестващата криза за "глад" на електроенергия и фокусиране на световните а и регионалните интереси към производството И /АЕЦ, ВЕИ/. От друга страна проектите за енергийна ефективност и поетите ангажименти за доразвиване на пестеливостта на електроенергия също подпират компаниите от този тип.
Успех на всички утре които решат да атакуват Енемона.
Цена около 20 лв. ще бъде успех с оглед на всеобщия спад.
Дано не ми порасне нослето тази нощ))
Българския Коледен дух е духът на заклано прасе...
Коментар
-
Първоначално изпратено от vesterlandПървоначално изпратено от kifабе ебати съвпадението - от утре махат порфолиото и ЕНЕ-то излиза - ей тоя КК е факир направоНе е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от kifабе ебати съвпадението - от утре махат порфолиото и ЕНЕ-то излиза - ей тоя КК е факир направо
Коментар
-
Първоначално изпратено от cobos4eПървоначално изпратено от vesterlandКато гледам как днес бяха заредени Форм и Унимаш, се сещам и с Енемона как ще е.Това може да се случи само на БФБ!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Myth_72Първоначално изпратено от one23Първоначално изпратено от LolitaПървоначално изпратено от one23Първоначално изпратено от LolitaВъзможно е. Да не забравяме, че интересът бе огромен-30 пъти реално презаписване. ...
Коментар
Коментар