IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Енемона (E4A/ENM, ZNOA и E4AP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от nasco_3
    То всеки знае колко има щото ги е плащал ,ама в системата не се виждат те го казаха че няма да се вижда нищо
    Да, за системата говоря колега. утре ще предложа на ИП да пращат по един счет. файл преди 9.30 и един след 14.00 до 16.00, мисля че така е нормално да бъде???

Коментар

• [quote="giorgio"]
      Първоначално изпратено от yerdna
      Абе, хора...
      Аз не вярвам на борсата (независимо българска или чужда) и не играя с акции.

Е, чий го дър.иш тук?
      Ами, пич, първо това е свободен форум и всеки може да се изказва. Второ, цялата работа доста ми напомня първия опит за старт на БФБ - в началото на 90-те. Ти тогава може и да си ходил още на детска градина, но аз добре си спомням каква истерия беше. Имаше едно подобно ловешко дружество ЛЕКС - и неговите акции скачаха с двуцифрени проценти седмично. После дойде кризата и акциите на ЛЕКС изведнъж вече не струваха колкото хартята, на която бяха отпечатани. Та тъй - полека с перспективните акции на разни провинциални "бизнесмени", за да не профукаш спестяванията на мама и тати на борсата и да има после рев "Кой ми с.а в гащите!"

Коментар

• То всеки знае колко има щото ги е плащал ,ама в системата не се виждат те го казаха че няма да се вижда нищо

Коментар

• Първоначално изпратено от softmaster
          Момци...
          ENM се появи на БФБ...

ти колко акции имаш знаеш ли?

Коментар

• [quote="yerdna"]Абе, хора...
            Аз не вярвам на борсата (независимо българска или чужда) и не играя с акции.

Е, чий го дър.иш тук?

Коментар

• Момци...
              ENM се появи на БФБ...

Коментар

• Абе, хора...
                Аз не вярвам на борсата (независимо българска или чужда) и не играя с акции. Но ми попадна един материал за Енемона в Капитал Кариери:
                http://www.karieri.bg/show/?storyid=328695
                Самата статия е супер подигравателна, не по малко язвителни са и коментарите отдолу. Соцчичето, дето не знае да работи с компютър и е със задочно образование от ТУ - Габрово, "организираният хаос", стилът на управление като на предприятие от "развития социализъм", цялата рода в управлението на фирмата, неплащането на пълни осигуровки на служителите... Отворете сайта на Енемона и си свалете бланката за кандидатстване за работа - ами че там има поне 5 въпроса, които нарушават грубо закона за защита на личните данни.
                За мен ситуацията е следната: това е една от малкото успели да се разраснат провинциални фирми, в които все още вярват, че 500 лева е колосална заплата, а осигуряването на минималната сума и глобите за щяло и нещяло са в реда на нещата. Може би в Козлодуй, където е централата на фирмата, тия неща са нормални, но не и в София. И, естествено, фирмата се издържа главно от държавни поръчки.
                Работил съм в софийския офис на подобна голяма провинциална фирма и като гледам, в Енемона е точно същото. Помислете добре, преди да поверите парите си на соцчичето и родата му.
                Не, това не е препоръка за търговия с акции.:-)

Коментар

• Енемона е една изгодна позиция, която е стъпила на здрав фундамент и в дългосрочен план ще бъде доста печеливша, с оглед на нарестващата криза за "глад" на електроенергия и фокусиране на световните а и регионалните интереси към производството И /АЕЦ, ВЕИ/. От друга страна проектите за енергийна ефективност и поетите ангажименти за доразвиване на пестеливостта на електроенергия също подпират компаниите от този тип.
                  Успех на всички утре които решат да атакуват Енемона.
                  Цена около 20 лв. ще бъде успех с оглед на всеобщия спад.

Дано не ми порасне нослето тази нощ ))
                  Българския Коледен дух е духът на заклано прасе...

Коментар

• Първоначално изпратено от vesterland
                    Първоначално изпратено от kif
                    абе ебати съвпадението - от утре махат порфолиото и ЕНЕ-то излиза - ей тоя КК е факир направо
                    Знаменитият институционален инвеститор баба Гицка е виновна.Тя цъка всяка сутрин да си види не са ли и превели хакциите от сплита на корпорация Унимаш и дръпва тока на всички кобоси!
                    dali ste ima pokupki nad cash-a po portfolioto? malko kato IPOto na trace
                    Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от kif
                      абе ебати съвпадението - от утре махат порфолиото и ЕНЕ-то излиза - ей тоя КК е факир направо
                      Знаменитият институционален инвеститор баба Гицка е виновна.Тя цъка всяка сутрин да си види не са ли и превели хакциите от сплита на корпорация Унимаш и дръпва тока на всички кобоси!

Коментар

• абе ебати съвпадението - от утре махат порфолиото и ЕНЕ-то излиза - ей тоя КК е факир направо
                        Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• Kолеги, утре само да не объркате кодовете
                          Щото има и BENE a и BENE2

Коментар

• Първоначално изпратено от cobos4e
                            Първоначално изпратено от vesterland
                            Като гледам как днес бяха заредени Форм и Унимаш, се сещам и с Енемона как ще е.Това може да се случи само на БФБ!
                            Днес при мен FORM не беше зареден а при теб
                            Не, cobos4e! Ако се беше случило щеше да е прецедент на БФБ.Нещо да стане когато са го обявили.Сега ще видиш как утре ще се появи загадъчният код ENM, но ти няма да ги имаш по кобоса си.А сделки ще си стават...БФБ е красота.

Коментар

• Първоначално изпратено от Myth_72
                              Първоначално изпратено от one23
                              Първоначално изпратено от Lolita
                              Първоначално изпратено от one23
                              Първоначално изпратено от Lolita
                              Възможно е. Да не забравяме, че интересът бе огромен-30 пъти реално презаписване. ...
                              Да, не забравяме, но май всички много бързо забравиха TRACE ... Там някакси май нямаше интерес ли - и какво стана
                              Търгува се на 80-90% печалба, или това е малко за теб за този период от време?
                              Не говорех за участвалите на ИПО-то - техните печалби са си ОК, при положение, че могат дълго да чакат и някой се навие да им даде повечко пари, ама питам - като видяха хората с колко падна Трейс след първия си ден на борсова търговия - кой ще се навие да купува утре над 17 ... ?
                              Прав си, но ако се замислиш акцията се държи доста добре в тия времена. Оставяме настрана, колко е все още печалбата и в сранение с ИПО-то, Ако не бяхме в корекция едва ли щеше да се търгува под 220-230 а мног е вероятно и да беше тръгнала нагоре.
                              Пресилваш малко! Утре е денят - ще видим

Коментар

• Първоначално изпратено от vesterland
                                Като гледам как днес бяха заредени Форм и Унимаш, се сещам и с Енемона как ще е.Това може да се случи само на БФБ!
                                Днес при мен FORM не беше зареден а при теб
                                Не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

Working...
                                X