IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Енемона (E4A/ENM, ZNOA и E4AP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Богомил Манчев: Има инвеститор за АЕЦ "Белене"

Ай у еуфорията
    Написаното по-горе е единствено и само лично мнение.

Коментар

• ENEMONA май се запътва към 2-то лв.
      Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• "Малкия БЕХ" стана за СМЕХ!!!
        тук има 6 лв дивидент(6г х 1лв), а цената е 5лв!!!
        между другото миналата година май свършиха на "+", така че би трябвало да дадат дивидент тази година!
        Last edited by tony1975; 01.06.2012, 06:55.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
          Имаше един скеч от Улицата

-Тате ще ми купиш ли колело
          -Ще ти купя, тате
          -тате, кога ще ми купиш
          -друг път, тате
          помня го!
          ЕТО ГО!
          Last edited by tony1975; 31.05.2012, 20:30.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
            ми то няма ,ама нали ако няма тази - когато има
            и 10лв ликвидационен дял
            Имаше един скеч от Улицата

-Тате ще ми купиш ли колело
            -Ще ти купя, тате
            -тате, кога ще ми купиш
            -друг път, тате

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
              Еми къде е печалбата ?
              ми то няма ,ама нали ако няма тази - когато има
              и 10лв ликвидационен дял

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                Кака Мони май спука балкони!!!
                Определено тук продавачите на привилегированите не вярват че ще получат дивидент!!!
                Еми къде е печалбата ?

Коментар

• Кака Мони май спука балкони!!!
                  Определено тук продавачите на привилегированите не вярват че ще получат дивидент!!!

Коментар

• .... я сега разбирачите да кажат гласно кой се разчисти така ударно ...

Коментар

• Разтоварването е в ход вече....

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнение
                        АЕЦ-а отпадна и тука се тръгва по пътя на чистата акция....това е БФБ все пак, да не се учудваме...
                        По-скоро румен овчаров отпадна и тук се тръгна по пътя на нормалната дейност. За която определено енемона не е приспособена. Също както и ред други червени фирми

Коментар

• АЕЦ-а отпадна и тука се тръгва по пътя на чистата акция....това е БФБ все пак, да не се учудваме...

Коментар

• ... и каква стана тя? Едно лесно въпросче към младежите, които се изказваха "тежкотоварно" за моща на "Енемона" и за бъдещите и (много перспективни) проекти. Някой също така ми обясняваше как съкращаването на служителите на фирмата е много добра новина, защото това била много оздравителна мярка и било показателно за бъдещо благополучие на фирмата.... в тази връзка категорично заявявам, че става нещо много странно - уволненията валят вълна след вълна, пък това не се отразява (поне аз не виждам) добре на цените на акцийките.

Та така момчета - живота е нещо много по различно от надписите, дето ги гледате (по хамериканските филми) по таблата на WallStreet (щото май БФБ няма такива табълца).

... аз си яздя Джон(и) Диърчето (за незнаещите - марка трактори, в моят случай) и си ми е добре - по ломско ще се гледа продукция и няма да се копат некви съмнителни говна за изгаряне.... и други разни щуротии ... само за уволнените ме е яд ....
                            Last edited by Пишман Investor; 09.05.2012, 17:27.

Коментар

• Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнение
                              Акционерите на Енемона продължават да плащат цената на "безплатните" акции на Енергони. Безплатно е само сиренето в капана за мишки...
                              Секретаря на св. Нагъзаки имаше любим лаф, че и на кукичката на въдицата имало безплатно червейче

Коментар

• това определено са едни от най-наглите мениджъри. Когато правеха печалби, никъде не казваха, че прилагат агресивен счетоводен подход. Иначе няма лошо да прехвърлят лошите вземания на дъщерно дружество, в което има кеш.
                                Има ли някой инфо за беклог индикатора, едно време го споменаваха, кагото им беше изгодно, а сега си траят!

Коментар

Working...
                                X