If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Хиката отдавна я изчистих.
Ще ми се сега да вляза под 1.40, ма не мога. Много подпират загубените Алианци.
А туканка не се сдържах на петицата.
Като видях другите здраво нагоре, а тия си спомних че време оно съм вземал на 7....
Ма риск си е де, ша да видим.
Дано се е калкулирала вече простотията им с Енергони.
Abe ти да не си като някой лешояд !? Де-що видиш нещо да не може да шава и кълвеш по него
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Хиката отдавна я изчистих.
Ще ми се сега да вляза под 1.40, ма не мога. Много подпират загубените Алианци.
А туканка не се сдържах на петицата.
Като видях другите здраво нагоре, а тия си спомних че време оно съм вземал на 7....
Ма риск си е де, ша да видим.
Дано се е калкулирала вече простотията им с Енергони.
Ко тана тука днеска с привилигерованките.... мама нагоре 4, а те -10% :confused
Гледах ги ,чудих им се на тези 534 бройки пък си казах по добре малко бройки на Еларг отколкото Михаля тук....
И без това процента адреналин е пълен с Оловото .....
Пусни малко ХИКА...
Не мислите ли, че доста време мина, откакто стои на 3 лв !?!?
Не. Това е оптична илюзия при продължително гледане на графиката. Всъщност е 3.01!
Впрочем поздравления за продуктивността - няма и 50 минути и си поствал в 9 теми! Виждали сме и по-пишещи тук, така че продължавай с бройката! Успех!
Енемона да не си изкараха Енергонитата за продажба
Аск за 1 млн. акции на 2 лв. при положение че до скоро цената на "вятърното" Енергони беше 4 кинта.
ПрИмоцияяяяя! Граби народе!!!
И кака Мони ще направи удара - 100% профит, че нали ги взе "тънко" на левче и то с отложено плащане
Ако какa Mони може, да ги шитне на 2 - няма лошо. Но ако купените енергонита са с някакво отложено плащане, дали Каката ще може да ги продава, преди да е дала кинти за тях. Добре, че все още я крепят на 3 лв, Монито
Значи тук по Е4АР остават 6дивидента х 1лев = 6лева, а сега пазара е оценил акцията на 4,8лв - демек на -1,2лева(минус един и двайсет), а и всяка хартия има 10лв ликвидационен дял!!!
Някой нещо да каже?
аз ще кажа - ако иде на 2лв бих си купил за спорта
Значи тук по Е4АР остават 6дивидента х 1лев = 6лева, а сега пазара е оценил акцията на 4,8лв - демек на -1,2лева(минус един и двайсет), а и всяка хартия има 10лв ликвидационен дял!!!
Някой нещо да каже?
Коментар