Първоначално изпратено от LuckyYou
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Енемона (E4A/ENM, ZNOA и E4AP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениевсичкото печалба ли ще издухате за дивиденти. !? А кфн или банките няма ли да мрънкат !?Дано вкарат още някой кинт в касата до нова година
The best things in life are free. The second best things are very expensive!
не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнениеАйде, още на полугодието събрахме и за следващия дивидент по привилегированите, който ще е около 1.40 лв/АкцияДано вкарат още някой кинт в касата до нова година
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнениеама какво общо има с енергоремонт холдинг. По-добре питай европейската фирма на какви цени е клекнала из германия, норвегия и пр. и на какви маржове работи, за да вземе някаква поръчка и да не разпуска работниците
(а дори и кило ябълки да имаш срещу кило круши, пак не е проблем - килото не се губи и си остава кило)Артиите също си остават артии
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнениеАйде, още на полугодието събрахме и за следващия дивидент по привилегированите, който ще е около 1.40 лв/Акция
Коментар
-
Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнениеама какво общо има с енергоремонт холдинг. По-добре питай европейската фирма на какви цени е клекнала из германия, норвегия и пр. и на какви маржове работи, за да вземе някаква поръчка и да не разпуска работниците
Коментар
-
Първоначално изпратено от oslo Разгледай мнениеЕнергоремонт холдинг има 6,5 млн. лв. конс. печалба за 2012 г. при продажби за 74 млн. лв. или сравними с тези на Енемона. При Енемона вече се изчистиха проблемите и скоро ще видим същата рентабилност, а печалбата от ФЕЕИ ще е каймакът.
Енемона изкара 1,3 млн. лв. консолидирана печалба за полугодието, от които 0,8 млн. лв. от Фонд за енергетика и енергийни икономии.
Най-ме кефи как повечето им строителни договори (73%) са в Германия, Естония, Норвегия, Словакия, Словения..... Истинска европейска фирма.
За мен е добро полугодие.
Не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа. Имам акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от siko13 Разгледай мнениеКое те шашка? Те и в неконсолидилания са на печалба. Хубави са им отчетите, какво не им харесва не знам.
Енемона изкара 1,3 млн. лв. консолидирана печалба за полугодието, от които 0,8 млн. лв. от Фонд за енергетика и енергийни икономии.
Най-ме кефи как повечето им строителни договори (73%) са в Германия, Естония, Норвегия, Словакия, Словения..... Истинска европейска фирма.
За мен е добро полугодие.
Не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа. Имам акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеТука даже излизат на печалба за 6м в консолидирания
Коментар
-
Първоначално изпратено от oslo Разгледай мнениеenemona bezapelatsionno vodi v sarevnovanieto za sofix
sdelki 1175 pri 1 400 000 lv oborot
neohim samo 699*1 400 000
albena samo 502*1 540 000
m+c samo 585*716 000
spored men rabotata koi trebvada vleze v sofix i koi da izleze e yasna
nyamam kirilitsa na telefona
ne e preporaka za pokupko prodajba na tsenni knija
Коментар
-
enemona bezapelatsionno vodi v sarevnovanieto za sofix
sdelki 1175 pri 1 400 000 lv oborot
neohim samo 699*1 400 000