IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Енемона (E4A/ENM, ZNOA и E4AP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pluvai
    Енемона ми се вижда яка компания от всякъде (поне на пръв поглед), ама тепърва ще им разучавам проспекта.
    Обаче как изкочи изневиделица а? Чаках в края на годината - как ги правят Еланци тия неща бе? На 19 внесоха, на 31-ви одобрен?!?!?!? Баси рекора - 7 дни. Другите проспекти със седмици и месеци отлежават, пък ги връщат, па под лупа гледат за пълен и кратък член и не знам к`во си. На Трейса се изнервихме от чакане, тука ни свари по пижами. За мене има два варианта - или КФН по НЯКАКВА причина разглежда проспектите на Елана с експресен приоритет, или НЕ ГИ ДОРАЗГЛЕЖДА. Не че първото ме кефи, ама втория вариант е изцяло на наш г*з. Има ли някакви други версии?
    IPOто на Енемона е известно от доста време .. въпрос на избор беше Елана кога ще ни го пуснат ..

Коментар

• Енемона ми се вижда яка компания от всякъде (поне на пръв поглед), ама тепърва ще им разучавам проспекта.
      Обаче как изкочи изневиделица а? Чаках в края на годината - как ги правят Еланци тия неща бе? На 19 внесоха, на 31-ви одобрен?!?!?!? Баси рекора - 7 дни. Другите проспекти със седмици и месеци отлежават, пък ги връщат, па под лупа гледат за пълен и кратък член и не знам к`во си. На Трейса се изнервихме от чакане, тука ни свари по пижами. За мене има два варианта - или КФН по НЯКАКВА причина разглежда проспектите на Елана с експресен приоритет, или НЕ ГИ ДОРАЗГЛЕЖДА. Не че първото ме кефи, ама втория вариант е изцяло на наш г*з. Има ли някакви други версии?

Коментар

• Първоначално изпратено от pluvai
        Първоначално изпратено от chernech
        Първоначално изпратено от Respect
        ... ако сега и довършиш, като кажеш за санкциите, цена няма да имаш.
        ако въпроса ти е към мен .. отвори си темата за Трейса отпреди две седмици .. и там има отговор на всичките ти въпроси, с резултат 1480 .. дано съм помогнал ..
        хихихи, абе то май ясни правилни отговори не бяха дадени, но пък това даде възможност на някои да си поиграят на манипулации доста. Изводът е - Респект, не търси отговор тук - предположения много. Това което споделих в темата за Трейс беше, че дори и да не те санкционират и накажат, ако не си платиш ще се дискредитираш твърде много, а на БФБ доверието е важно нещо - ако мислиш да играеш и занапред, помисли си дали малко повече записани акции си струват жертвата.
        Не знам какво очакваш от форум в който всички са принципно анонимни .. но съм съгласен за връзката с ИПто, преебеш ли това, после по-добре се занимавай със земеделие ..

Коментар

• Първоначално изпратено от chernech
          Първоначално изпратено от Respect
          ако въпроса ти е към мен .. отвори си темата за Трейса отпреди две седмици .. и там има отговор на всичките ти въпроси, с резултат 1480 .. дано съм помогнал ..
          хихихи, абе то май ясни правилни отговори не бяха дадени, но пък това даде възможност на някои да си поиграят на манипулации доста. Изводът е - Респект, не търси отговор тук - предположения много. Това което споделих в темата за Трейс беше, че дори и да не те санкционират и накажат, ако не си платиш ще се дискредитираш твърде много, а на БФБ доверието е важно нещо - ако мислиш да играеш и занапред, помисли си дали малко повече записани акции си струват жертвата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Respect

Коментар

• ... ако сега и довършиш, като кажеш за санкциите, цена няма да имаш.

Коментар

• Първоначално изпратено от Respect
                А какво ще стане, ако някой има 10 000 лв., поръча за 100 000 лв. с очакване за 10 пъти презаписване, но няма такова. Той няма тези 100 000 лв. - каква е санкцията?
                ПАК СЕ ПОЧВА ..

Коментар

• Първоначално изпратено от Тате
                  Аз взех много акции в Трейса, мислите ли че и тук ще има голямо презаписване ?
                  ти на 130 акции много ли му викаш .. хаха ..

Коментар

• А какво ще стане, ако някой има 10 000 лв., поръча за 100 000 лв. с очакване за 10 пъти презаписване, но няма такова. Той няма тези 100 000 лв. - каква е санкцията?

Коментар

• Първоначално изпратено от Valentinski
                      Първоначално изпратено от Pateto Klate
                      За мен консолидирания отчет ще е много по важен.
                      Защо? И какво по-точно очакваш от консолидирания?
                      Как защо? Ако четеш внимателно изявленията на Енемона ще стигнеш до извода, че те и в момента имат холдингоподобна структура и няма да се учудя ако 2008 или 2009 направо не си станат холдинг. В презентацията която им е на сайта казват че 2011 година само около 35% от приходите им ще са от самата Енемона АД !!!
                      Затова за мен е важен повече консолидирания отчет

http://www.enemona.com/files/ENEMONA_FINAL.ppt

Коментар

• Аз взех много акции в Трейса, мислите ли че и тук ще има голямо презаписване ?

Коментар

• След вчерашните изявления на Еланци и като се има пред вид, колко рев имаше срещу Трейс и че те са мениджъри на ППП на Енемона се чудя, ако сега те не поискат 100% кеш при поръчка после с какви очи ще излязат пред общността - остава да видим - ако не искат кеш еба ти сеира.
                          Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Първоначално изпратено от Pateto Klate
                            За мен консолидирания отчет ще е много по важен.
                            Защо? И какво по-точно очакваш от консолидирания?

Коментар

• Първоначално изпратено от skip
                              Това IPO ако се случи преди нова година Дядо Мраз направо да ми пише писмо какъв подарък иска! :-)

Искам самолет

Коментар

• Много ме дразнят разни келемета дето все пишат "Това е борса не хазарт". Едно от значенията на думата 'хазарт' е предположение.
                                Да за едни акции мислиш, че ще се вдигнат и купуваш и т.н.Но всеки играе на собсрвен риск и знае колко и какво рискува. Какво значи че борсата не е хазарт-това че не е рискова? Е няма такова животно.Не беше за тази тема, съжалявам.

Коментар

Working...
                                X