Първоначално изпратено от pluvai
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Енемона (E4A/ENM, ZNOA и E4AP)
Collapse
X
-
Енемона ми се вижда яка компания от всякъде (поне на пръв поглед), ама тепърва ще им разучавам проспекта.
Обаче как изкочи изневиделица а? Чаках в края на годината - как ги правят Еланци тия неща бе? На 19 внесоха, на 31-ви одобрен?!?!?!? Баси рекора - 7 дни. Другите проспекти със седмици и месеци отлежават, пък ги връщат, па под лупа гледат за пълен и кратък член и не знам к`во си. На Трейса се изнервихме от чакане, тука ни свари по пижами. За мене има два варианта - или КФН по НЯКАКВА причина разглежда проспектите на Елана с експресен приоритет, или НЕ ГИ ДОРАЗГЛЕЖДА. Не че първото ме кефи, ама втория вариант е изцяло на наш г*з. Има ли някакви други версии?
Коментар
-
Първоначално изпратено от pluvaiПървоначално изпратено от chernechПървоначално изпратено от Respect... ако сега и довършиш, като кажеш за санкциите, цена няма да имаш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от chernechПървоначално изпратено от Respect... ако сега и довършиш, като кажеш за санкциите, цена няма да имаш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ValentinskiПървоначално изпратено от Pateto KlateЗа мен консолидирания отчет ще е много по важен.
Затова за мен е важен повече консолидирания отчет
http://www.enemona.com/files/ENEMONA_FINAL.ppt
Коментар
-
След вчерашните изявления на Еланци и като се има пред вид, колко рев имаше срещу Трейс и че те са мениджъри на ППП на Енемона се чудя, ако сега те не поискат 100% кеш при поръчка после с какви очи ще излязат пред общността - остава да видим - ако не искат кеш еба ти сеира.Не-заслужил инвеститор
Коментар
-
Много ме дразнят разни келемета дето все пишат "Това е борса не хазарт". Едно от значенията на думата 'хазарт' е предположение.
Да за едни акции мислиш, че ще се вдигнат и купуваш и т.н.Но всеки играе на собсрвен риск и знае колко и какво рискува. Какво значи че борсата не е хазарт-това че не е рискова? Е няма такова животно.Не беше за тази тема, съжалявам.
Коментар
Коментар