Cash is king!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Енемона (E4A/ENM, ZNOA и E4AP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от chernechПървоначално изпратено от Pateto KlateПървоначално изпратено от chernechПървоначално изпратено от Pateto KlateПървоначално изпратено от chernechПървоначално изпратено от RespectА какво ще стане, ако някой има 10 000 лв., поръча за 100 000 лв. с очакване за 10 пъти презаписване, но няма такова. Той няма тези 100 000 лв. - каква е санкцията?
pusni za MILION stoto aki sichki misliat taka .... E tva e isteriata
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pateto KlateПървоначално изпратено от chernechПървоначално изпратено от Pateto KlateПървоначално изпратено от chernechПървоначално изпратено от RespectА какво ще стане, ако някой има 10 000 лв., поръча за 100 000 лв. с очакване за 10 пъти презаписване, но няма такова. Той няма тези 100 000 лв. - каква е санкцията?
Коментар
-
Първоначално изпратено от chernechПървоначално изпратено от Pateto KlateПървоначално изпратено от chernechПървоначално изпратено от RespectА какво ще стане, ако някой има 10 000 лв., поръча за 100 000 лв. с очакване за 10 пъти презаписване, но няма такова. Той няма тези 100 000 лв. - каква е санкцията?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pateto KlateПървоначално изпратено от chernechПървоначално изпратено от RespectА какво ще стане, ако някой има 10 000 лв., поръча за 100 000 лв. с очакване за 10 пъти презаписване, но няма такова. Той няма тези 100 000 лв. - каква е санкцията?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pateto KlateПървоначално изпратено от chernechПървоначално изпратено от FordТрейс се застъпи с Енемона и вторичната търговия ми изглежда перспективна
Но нека видим и какви акционери ще влязат в Енемона. В Трейса май повечето ще искат да продават първия ден и засега е непредвидимо какво ще се случи, дано огОрчените институционални инвеститори до тогава да са преглътнали горчивия хап и да вземат да купуват. Щото ако те вземат без да се чустват пре....и акции в Енемона и решат да поизчакат качването и на борсата да допопълнят и не купуват обидени акциите на Трейс не ми се мисли какъв вой ще настане.
Коментар
-
Първоначално изпратено от RespectПървоначално изпратено от chernech.. но съм съгласен за връзката с ИПто, преебеш ли това, после по-добре се занимавай със земеделие ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от chernechПървоначално изпратено от FordТрейс се застъпи с Енемона и вторичната търговия ми изглежда перспективна
Но нека видим и какви акционери ще влязат в Енемона. В Трейса май повечето ще искат да продават първия ден и засега е непредвидимо какво ще се случи, дано огОрчените институционални инвеститори до тогава да са преглътнали горчивия хап и да вземат да купуват. Щото ако те вземат без да се чустват пре....и акции в Енемона и решат да поизчакат качването и на борсата да допопълнят и не купуват обидени акциите на Трейс не ми се мисли какъв вой ще настане.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pluvaiЕнемона ми се вижда яка компания от всякъде (поне на пръв поглед), ама тепърва ще им разучавам проспекта.
Обаче как изкочи изневиделица а? Чаках в края на годината - как ги правят Еланци тия неща бе? На 19 внесоха, на 31-ви одобрен?!?!?!? Баси рекора - 7 дни. Другите проспекти със седмици и месеци отлежават, пък ги връщат, па под лупа гледат за пълен и кратък член и не знам к`во си. На Трейса се изнервихме от чакане, тука ни свари по пижами. За мене има два варианта - или КФН по НЯКАКВА причина разглежда проспектите на Елана с експресен приоритет, или НЕ ГИ ДОРАЗГЛЕЖДА. Не че първото ме кефи, ама втория вариант е изцяло на наш г*з. Има ли някакви други версии?
За Трейса и всички дето за пръв път ще жулят камбаната на БФБ срока е 20 /работни/ дена.
Коментар
-
Първоначално изпратено от chernech.. но съм съгласен за връзката с ИПто, преебеш ли това, после по-добре се занимавай със земеделие ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от koko_chipПървоначално изпратено от chernechПървоначално изпратено от pluvaiЕнемона ми се вижда яка компания от всякъде (поне на пръв поглед), ама тепърва ще им разучавам проспекта.
Обаче как изкочи изневиделица а? Чаках в края на годината - как ги правят Еланци тия неща бе? На 19 внесоха, на 31-ви одобрен?!?!?!? Баси рекора - 7 дни. Другите проспекти със седмици и месеци отлежават, пък ги връщат, па под лупа гледат за пълен и кратък член и не знам к`во си. На Трейса се изнервихме от чакане, тука ни свари по пижами. За мене има два варианта - или КФН по НЯКАКВА причина разглежда проспектите на Елана с експресен приоритет, или НЕ ГИ ДОРАЗГЛЕЖДА. Не че първото ме кефи, ама втория вариант е изцяло на наш г*з. Има ли някакви други версии?
http://www.investor.bg/?cat=5&id=47882
и в което се казва следното:
- В какви срокове очаквате да се реализира IPO-то?
Първо искам да благодаря на всички участници в процедурата за подбор на мениджър на първичното публично предлагане на акции на Енемона АД. На финала за мениджъри на IPO на „Енемона” АД бяха избрани „Елана Трейдинг” АД като водещ мениджър и Обединена българска банка АД (ОББ) като ко-мениджър. Конкретните решения във връзка с публичното предлагане ще бъдат взети на редовното годишно Общо събрание на акционерите на „Енемона” АД. То ще се проведе на 13.04.2007 г., а очакванията са, че до края на месец април в Комисията за финансов надзор ще бъде внесен за разглеждане проспект за първично публично предлагане на акциите от увеличението на капитала на „Енемона” АД. Най-вероятно предлагането ще се проведе в края на месец юни. Ако по процедурни причини бъде пропусната тази възможност, ще се реализира в началото на септември тази година.
Явно даже се е позабавило от септември до сега с месец и половина.
гледам на карти ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от chernechПървоначално изпратено от pluvaiЕнемона ми се вижда яка компания от всякъде (поне на пръв поглед), ама тепърва ще им разучавам проспекта.
http://www.investor.bg/?cat=5&id=47882
и в което се казва следното:
- В какви срокове очаквате да се реализира IPO-то?
Първо искам да благодаря на всички участници в процедурата за подбор на мениджър на първичното публично предлагане на акции на Енемона АД. На финала за мениджъри на IPO на „Енемона” АД бяха избрани „Елана Трейдинг” АД като водещ мениджър и Обединена българска банка АД (ОББ) като ко-мениджър. Конкретните решения във връзка с публичното предлагане ще бъдат взети на редовното годишно Общо събрание на акционерите на „Енемона” АД. То ще се проведе на 13.04.2007 г., а очакванията са, че до края на месец април в Комисията за финансов надзор ще бъде внесен за разглеждане проспект за първично публично предлагане на акциите от увеличението на капитала на „Енемона” АД. Най-вероятно предлагането ще се проведе в края на месец юни. Ако по процедурни причини бъде пропусната тази възможност, ще се реализира в началото на септември тази година.
Явно даже се е позабавило от септември до сега с месец и половина.Мнението в никакъв случай не е препоръка за покупка или продажба на акции, права и други ценни книги
Коментар
Коментар