IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Енемона (E4A/ENM, ZNOA и E4AP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• dalcom, очевидно не си разбрал или не си се постарал да вникнеш достатъчно в това, което съм написал И честно казано, не знам защо случайни минувачи като теб се намесват не на място с някакви странни коментари, които нямат нищо общо с темата

Ако имаш желание да рекламираш Трейса, за това си има отделна тема Мисля си, че не си достатъчно наясно с енергийния бизнес и переспективите пред него, но както и да е - сигурен съм, че поне можеш да сравниш печалбите на Трейс и Енемона и да видиш коя при какви приходи е направена и да си направиш някои изводи за рентабилността

И накрая един приятелски съвет от човек дето със сигурност е видял повече ИК, УС, БД и асоциации от теб - гледай да не се вземеш много на сериозно, че много бързо ще станеш за смях

Коментар

• Първоначално изпратено от Valuator
      Имам странното чувство, че проспекта е готвен преди окончателно да е изолиран щама "корпоративна трейсомания" (показал първонални болестни симптоми при IPO-то на Корпоративна банка и придобил епидемични размери при Трейс)

И много е вероятно сега емитент и КФН се чудят как да разрешат дилемата с липсата на изискване в проспекта за предварително внасяне на средствата и нежеланието на КФН БФБ отново да попадне в комичната секция на световните новини и в рекордите на Гинес

Много е интересно до какви изводи и решения ще стигнат, след като вече е ясно, че при IPO е трудно да се разчита на самоконтрол и саморегулация при ИП-тата и индивидуаните участници

А че липсата на ясни правила изнервя всички участници и че ако се бавят още, отново ще има много недоволни, също е сигурно
      Аз пък имам странното чувство , че отново няма да има изискване за предварително обезпечение с някаква сума.
      От което разбира се ще спечели не дребния инвеститор , а тези които имат информация за поръчките - ИП тата :-(
      най-голямия враг на човека се намира там , където никой не го търси

Коментар

• .

Недей сравнява Трейс с Енемона.
        При Енемона каквито и да са условията не може да има 500 пъти повече презапис.
        А за Трейс... ами Трейс са най доброто в България в момента което е отворено за малките хора. Нормално е интереса да е такъв.
        Няма по яка компания от Трейс, ..не искам да коментирам имам само един съвет:
        -Изчакайте да дойде времето за търговия, такива новини ще чуете че " феса ще ви гръмне"
        ПП>>>> Не бих си позволил да говоря глупости на ангро, или да манипулирам хората, още повече страшно много хора ме познават имат ми доверие а и в момента съм председател на ИК за организация на АИФБФБ, нема си плюя на сурата за 20-30к печалба.

Коментар

• Имам странното чувство, че проспекта е готвен преди окончателно да е изолиран щама "корпоративна трейсомания" (показал първонални болестни симптоми при IPO-то на Корпоративна банка и придобил епидемични размери при Трейс)

И много е вероятно сега емитент и КФН се чудят как да разрешат дилемата с липсата на изискване в проспекта за предварително внасяне на средствата и нежеланието на КФН БФБ отново да попадне в комичната секция на световните новини и в рекордите на Гинес

Много е интересно до какви изводи и решения ще стигнат, след като вече е ясно, че при IPO е трудно да се разчита на самоконтрол и саморегулация при ИП-тата и индивидуаните участници

А че липсата на ясни правила изнервя всички участници и че ако се бавят още, отново ще има много недоволни, също е сигурно

Коментар

• Първоначално изпратено от CobosPlayer
            Тук според мен ще се повтори сценария "LOMSKO" - 2 - някои ще вземат - най - "бързите", останалите просто ще гледаме, който иска да участва
            При букбилдинга правилата са други, това не е смесен закрит аукцион, като при Ломско. Но все пак ако искаш, гледай.

Коментар

• Първоначално изпратено от AfterDark
              Първоначално изпратено от cymru
              Първоначално изпратено от Батя
              Г-н Прокопиев, нали още в петък щяхте да обявите след среща с ИП-то ви и КФН дали ще се искат предварително парите по поръчките или не?! Кога ще получим отговор на този въпрос. Важно е за планиране на паричните наличности на инвеститорите на БФБ!
              БАТЯ той и проспекта трябваше да е публикуван в сряда, ама досега не съм го открил.
              Тук май пак ... ще има ... в последния момент ...
              И няма да дадат на хората да си правят изсипванията няколко седмици предварително.

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru
                Г-н Прокопиев, нали още в петък щяхте да обявите след среща с ИП-то ви и КФН дали ще се искат предварително парите по поръчките или не?! Кога ще получим отговор на този въпрос. Важно е за планиране на паричните наличности на инвеститорите на БФБ!
                БАТЯ той и проспекта трябваше да е публикуван в сряда, ама досега не съм го открил.
                Тук май пак ... ще има ... в последния момент ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя
                  Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Тук според мен ще се повтори сценария "LOMSKO" - 2 - някои ще вземат - най - "бързите", останалите просто ще гледаме, който иска да участва
                    Не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя

Коментар

• Първоначално изпратено от pluvai
                        Първоначално изпратено от Ford
                        Не се ли вземат мерки ще се повтори случая с Трейс, дано си нарпавят сметката добре.
                        Само да не се психясва пак. Видяхме, че не помага на никого.
                        Няма как. От 01.11.2007 е в сила нова нормативна уредба

Коментар

• Линковете не се отварят нещо.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ford
                            Не се ли вземат мерки ще се повтори случая с Трейс, дано си нарпавят сметката добре.
                            Само да не се психясва пак. Видяхме, че не помага на никого.

Коментар

• Първоначално изпратено от BGold
                              A има ли го някъде публикуван проспекта?
                              http://elana.net/holding/enemona.shtm

Коментар

• A има ли го някъде публикуван проспекта?

Коментар

Working...
                                X