IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Енемона (E4A/ENM, ZNOA и E4AP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от franky4fingers
    iskash da kajesh, che si osvobodil cash za poruchkata ili si poruchal za stoinostta na portfeila? v purviya sluchai ne si za taya borsa, a vuv vtoriyat si napravil kuha poruchka, capish?
    Ne e kuha, stoto finansovite aktivi sa likviden aktiv.
    osobeno pri padashti ceni

kakto i da e, priyaten weekend, samo deto mi razvaliha nastroenieto s taya sesiya do 14.00 chasa - i bez tova umirah ot glad, dokato izchakam 13.00 chasa, sega prosto ot 12 do 1 nyama da gledam

Коментар

• Kuha steshe da e, ako bqh pusnal poruchka za stoinostta na finansovite aktivi*500

Коментар

• iskash da kajesh, che si osvobodil cash za poruchkata ili si poruchal za stoinostta na portfeila? v purviya sluchai ne si za taya borsa, a vuv vtoriyat si napravil kuha poruchka, capish?
        Ne e kuha, stoto finansovite aktivi sa likviden aktiv.

Коментар

И аз знам защо така мислиш - да позная ли дали си акционер в Трейса...
          Az pritezavam akcii na TRACE. Za razlika ot drugi obache, poruchkata mi ne beshe KUHA.

ne se stava.
          iskash da kajesh, che si osvobodil cash za poruchkata ili si poruchal za stoinostta na portfeila? v purviya sluchai ne si za taya borsa, a vuv vtoriyat si napravil kuha poruchka, capish?

Коментар

• Колеги има ли някой неофициална информация дали това ИПО ще бъде с парите напред?

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
              Първоначално изпратено от chernech
              Първоначално изпратено от Han Krum
              Първоначално изпратено от franky4fingers
              Za men ENEMONA e mnogo po-perspektivna ot TRACE.

Dano da nqma vuzduhari, koito puskat poruchka za 100*(pari, kolkoto ne sa i sunuvali)
              Ами да ти кажа честно Трейса ше даде много по-голям процент печалба на акционерите си, отколкото Енемона, въпреки че и там мисля да влезна подобаващо...
              Защо мислиш така .. аз лично съм точно на обратното мнение ..
              И аз знам защо така мислиш - да позная ли дали си акционер в Трейса..., нямам нищо против Енемона и там ше вляза, но...като Трейса няма да има повече...
              Хане, не ме разбирай погрешно. Влезнах на върха на силите си в Трейс и съм горд собственик на прилично количество акции.
              Това което казвам, е не че се съмнявам в качествата на дружеството, а просто мисля че Енемона има още по-голям потенциал и перспектива за в бъдеще.
              Надявам се и там да закачим по едни прилични пакети, като отчетем все пак масовата истерия наоколо.
              Пожелавам ви успех колеги.

Коментар

• И аз знам защо така мислиш - да позная ли дали си акционер в Трейса...
                Az pritezavam akcii na TRACE. Za razlika ot drugi obache, poruchkata mi ne beshe KUHA.

Kolkoto i tupo da zvuchi imam 2 akcii

Nqkakvi idiotcheta, koito ne za vizdali 400 000 na edno mqsto sa puskali poruchki za 5-10 miliona.

Zaradi tezi izcepki posledvaha istoriite s BALIP i Apostol Apostolov sus scenarii "Koi mi sra v gastite?!"

Dokolkoto znam KFN e zapochnala da razsledva golemite poruchki i se nadqvam tezi deto sa zapasvali na gol tumbak chifte pistovi da im slozat 50K globa i da se nauchat, che milioner za edin den ne se stava.

Коментар

• Първоначално изпратено от chernech
                  Първоначално изпратено от Han Krum

Dano da nqma vuzduhari, koito puskat poruchka za 100*(pari, kolkoto ne sa i sunuvali)
                  Ами да ти кажа честно Трейса ше даде много по-голям процент печалба на акционерите си, отколкото Енемона, въпреки че и там мисля да влезна подобаващо...
                  И аз знам защо така мислиш - да позная ли дали си акционер в Трейса..., нямам нищо против Енемона и там ше вляза, но...като Трейса няма да има повече...

Коментар

Az gi sravnqvam kato biznes. TRACE ima konkurenti, koito sa mnogo po napred. Te sa prosto edni tarikati, koito se vuzpolzvaha ot sindroma"vseki iska da stane milioner za edin den"
                    И кой точно са по-напред от Трейса: само не ми казвай ония въздухари(сещаш се кой)..

Коментар

Коментар

• Ами да ти кажа честно Трейса ше даде много по-голям процент печалба на акционерите си, отколкото Енемона, въпреки че и там мисля да влезна подобаващо...
                        Az gi sravnqvam kato biznes. TRACE ima konkurenti, koito sa mnogo po napred. Te sa prosto edni tarikati, koito se vuzpolzvaha ot sindroma"vseki iska da stane milioner za edin den"

Коментар

Коментар

• Za men ENEMONA e mnogo po-perspektivna ot TRACE.

Коментар

Първоначално изпратено от ivan_will
                              Тука ще се влиза - мноооого здраво! Тези които не можаха да влезнат на ТРЕЙС сега се прицелват към ЕНЕМОНА
                              Ами не е точно така може и в двете: в Трейса и в Енемона
                              То щото в Рейса беше голямото влизане ..

Коментар

• Първоначално изпратено от ivan_will
                                Тука ще се влиза - мноооого здраво! Тези които не можаха да влезнат на ТРЕЙС сега се прицелват към ЕНЕМОНА
                                Ами не е точно така може и в двете: в Трейса и в Енемона

Коментар

Working...
                                X