IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Енемона (E4A/ENM, ZNOA и E4AP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Alan Greenspan
    Първото свястно ИПО на Елана (признавам доста ги оплюх с техните милиардери в Трейса).
    Добър дискаунт, нормално презаписване. :-) :-)
    ...със сигурност поне веднъж си бил прав!
    и тоз коментар е без препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от Facts
      Поредният балон на БФБ. Не ми е приятно да го казвам. Никак. Но такива са фактите. Най-сериозната част от прокламираните намарения:

Първоначално изпратено от Han Krum
      - Инвестиции в енергийни проекти на базата на възобновяеми енергийни източници (проект „Енергийно оползотворяване на селскостопанска биомаса в Северна България”, соларни електроцентрали и др.)
      Имате ли представа каква е себестойността на така произведена електро енергия?

Трябва да знаете, уважаеми мушмороци, че по силата на договорите ни за членство в ЕС, държавата е задължена да дотира това производство на ел. енергия. С пъти повече от цената на която ще изкупува тази ел. енергия!!! Тези пари няма да идват от ЕС. Те ще идват от джоба на българския данъкоплатец!!! Евентуално... някога... когато някой реши да плаща дивиденти... трябва да знаете че те ще идват от държавния бюджет!?

Въпросът е, защо се създава дружество което да дои държавата... и това да му е основния предмет на дейност? Знаете, че властта се сменя на всеки 4 години и рискът да се резне държавната хранилка винаги е огромен! Още повече когато това ти е основният източник на доходи за една фирма... и то по план!

Защо бе необходимо да се излиза с емисия на борсата? Не е за пари! За легализация е! Това е което не ми харесва.

Иначе, аз съм привърженик на чистата енергия, но уви единствената реална алтернатива е ядрената/атомната енергия. Всичко останало е мода родена от паниката по глобалното затопляне. Мода, която твърде бързо доказва своята несъстоятелност.
      Не ти ли писна от глупости? Що не се скриеш вече някъде!!

Коментар

• Първото свястно ИПО на Елана (признавам доста ги оплюх с техните милиардери в Трейса).
        Добър дискаунт, нормално презаписване. :-) :-)
        изразеното мнение не представлява препоръка за покупка или продажба на ЦК.

Коментар

• Поредният балон на БФБ. Не ми е приятно да го казвам. Никак. Но такива са фактите. Най-сериозната част от прокламираните намарения:

Първоначално изпратено от Han Krum
          - Инвестиции в енергийни проекти на базата на възобновяеми енергийни източници (проект „Енергийно оползотворяване на селскостопанска биомаса в Северна България”, соларни електроцентрали и др.)
          Имате ли представа каква е себестойността на така произведена електро енергия?

Трябва да знаете, уважаеми мушмороци, че по силата на договорите ни за членство в ЕС, държавата е задължена да дотира това производство на ел. енергия. С пъти повече от цената на която ще изкупува тази ел. енергия!!! Тези пари няма да идват от ЕС. Те ще идват от джоба на българския данъкоплатец!!! Евентуално... някога... когато някой реши да плаща дивиденти... трябва да знаете че те ще идват от държавния бюджет!?

Въпросът е, защо се създава дружество което да дои държавата... и това да му е основния предмет на дейност? Знаете, че властта се сменя на всеки 4 години и рискът да се резне държавната хранилка винаги е огромен! Още повече когато това ти е основният източник на доходи за една фирма... и то по план!

Защо бе необходимо да се излиза с емисия на борсата? Не е за пари! За легализация е! Това е което не ми харесва.

Иначе, аз съм привърженик на чистата енергия, но уви единствената реална алтернатива е ядрената/атомната енергия. Всичко останало е мода родена от паниката по глобалното затопляне. Мода, която твърде бързо доказва своята несъстоятелност.

Коментар

• ...Сега да видим на пазар до колко можем да натоварим.
            все ще натоварим нещо, като има кеш - нема проблеми

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
              Ами какво да ти кажа. Елана им показаха как се прави на Сомони. Сега да видим на пазар до колко можем да натоварим.
              Абе тва имат хората, с това действат.

То е ясно, че като имаш рициново, не си правиш клизма. Кой им е виновен на Трейса, че Елана нямат офис у загорето.
              Бех мечка, сега ми се бичи нещо!

Коментар

• Колчо, аз да можех и повече щях да пусна ама на- не дават.

Коментар

• ...
                  ко ривете... ?
                  шо пускате по толкова ного.. ?
                  ... кат ча ле някой друг ви е писал заявките...
                  баси..
                  :P
                  Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от profix
                    Facts за пореден път сбърка в прогнозите си.
                    Добре бе защо се занимавате с този човек толкова? Аз си имам скрипт на мозилата за пхбб форуми, с който се забранява показването на постове на определени хора. Ползвайте го. :wink:

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
                      Хане и какво правим сега?
                      Малко , но от сърце...

Коментар

• Много е кръгло това 30, защо не например 31 или 29?

Коментар

• Facts за пореден път сбърка в прогнозите си.

Коментар

• Хане и какво правим сега?

Коментар

• Първоначално изпратено от kif
                              Първоначално изпратено от Facts
                              Първоначално изпратено от sorento
                              В крайна сметка някой знае ли колко е презаписването?
                              Защо смяташ че има презаписване?
                              а ти защо не вземеш най-накрая да се скриеш!
                              Тази положителна личност ли бе....

Коментар

• Първоначално изпратено от kif
                                Първоначално изпратено от Facts
                                Първоначално изпратено от sorento
                                В крайна сметка някой знае ли колко е презаписването?
                                Защо смяташ че има презаписване?
                                а ти защо не вземеш най-накрая да се скриеш!
                                Не му се връзвай! На него точно това му е целта - да дразни...
                                "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

Working...
                                X