IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Енемона (E4A/ENM, ZNOA и E4AP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Работят по проекти и извън страната, там с кого работят?

Коментар

• Първоначално изпратено от Respect
      С царя в буквалния смисъл ли
      Царя по мандат а не по титла

Коментар

• С царя в буквалния смисъл ли

Коментар

• Първоначално изпратено от blah blah
          По принцип Фактс дава интересна насока на мислене. Това е за зависимостта между приходите на Енемона и връзките и с властта. Спечелването на подобни държавни поръчки не може да стане без сериозен политически гръб. Слуховете, които аз съм чувал са за много тясна връзка между ЕНЕ и Румен Овчаров. Спомнете си и за скандала за ремонта на Съдебната Палата, където изпълнителят беше Енемона. Ако не се лъжа имаше дело срещу Иван Григоров за законосъобразността на въпросния ремонт образувано по настояване на Филчев.
          Е то в българия няма бизнес който да не опира по някакъв начин до властта. Просто малкия бизнес работи с пъдаря а голямия с царя.

Коментар

• По принцип Фактс дава интересна насока на мислене. Това е за зависимостта между приходите на Енемона и връзките и с властта. Спечелването на подобни държавни поръчки не може да стане без сериозен политически гръб. Слуховете, които аз съм чувал са за много тясна връзка между ЕНЕ и Румен Овчаров. Спомнете си и за скандала за ремонта на Съдебната Палата, където изпълнителят беше Енемона. Ако не се лъжа имаше дело срещу Иван Григоров за законосъобразността на въпросния ремонт образувано по настояване на Филчев.

Коментар

• А списъците с разпределението на акциите кога се очаква да излязат?

Коментар

• Първоначално изпратено от franky4fingers
                Tozi forum za nqkolko meseca se promeni korenno. Nqma veche smisleni izkazvaniq, nqma analizi. Ne e interesno dori da se chete.
                По някаква странна случайност времето съвпада със започналата разпродажба на акциите!

Коментар

• Първоначално изпратено от franky4fingers
                  Tozi forum za nqkolko meseca se promeni korenno. Nqma veche smisleni izkazvaniq, nqma analizi. Ne e interesno dori da se chete.
                  aaaaa doidohme si na dumata...palno e s magazinerki, taxidjii, kontroliori i shofiori na SKGT...vupros na vreme e prostotiqta da se prenese varhu indeksite...da si minem i nie po patq...

Коментар

• 30 е добре...надхвърлихте очакванията ми (реалните бяха за 17-18) - браво

Утре ще дойдете на пода, няма къде да бегате

Коментар

• Tozi forum za nqkolko meseca se promeni korenno. Nqma veche smisleni izkazvaniq, nqma analizi. Ne e interesno dori da se chete.

Коментар

• ще видим догодина как пазарът ще оцени тази компания. Определено се видя, че интереса е много голям. Не ви омръзна да повтаряте... това било балон онова било балон. Това клише се изтарка от много давкъне вече и предлагам да се спре употребата му

Коментар

• Първоначално изпратено от Facts
                          Поредният балон на БФБ. Не ми е приятно да го казвам. Никак. Но такива са фактите. Най-сериозната част от прокламираните намарения:

Първоначално изпратено от Han Krum
                          - Инвестиции в енергийни проекти на базата на възобновяеми енергийни източници (проект „Енергийно оползотворяване на селскостопанска биомаса в Северна България”, соларни електроцентрали и др.)
                          Те, най - сериозните намерения са в ядрения сектор - "Белене", иначе за ТЕЦ-овете и Козлудуй си знаеш

Коментар

• Ако беше прочел финансовите отчети нямаше да задаваш несъстоятелни въпроси. Виж динамиката на приходите от 2004 насам, рентабилността на продажбите.

Първоначално изпратено от Facts
                            Поредният балон на БФБ. Не ми е приятно да го казвам. Никак. Но такива са фактите. Най-сериозната част от прокламираните намарения:

Първоначално изпратено от Han Krum
                            - Инвестиции в енергийни проекти на базата на възобновяеми енергийни източници (проект „Енергийно оползотворяване на селскостопанска биомаса в Северна България”, соларни електроцентрали и др.)
                            Имате ли представа каква е себестойността на така произведена електро енергия?

Трябва да знаете, уважаеми мушмороци, че по силата на договорите ни за членство в ЕС, държавата е задължена да дотира това производство на ел. енергия. С пъти повече от цената на която ще изкупува тази ел. енергия!!! Тези пари няма да идват от ЕС. Те ще идват от джоба на българския данъкоплатец!!! Евентуално... някога... когато някой реши да плаща дивиденти... трябва да знаете че те ще идват от държавния бюджет!?

Въпросът е, защо се създава дружество което да дои държавата... и това да му е основния предмет на дейност? Знаете, че властта се сменя на всеки 4 години и рискът да се резне държавната хранилка винаги е огромен! Още повече когато това ти е основният източник на доходи за една фирма... и то по план!

Защо бе необходимо да се излиза с емисия на борсата? Не е за пари! За легализация е! Това е което не ми харесва.

Иначе, аз съм привърженик на чистата енергия, но уви единствената реална алтернатива е ядрената/атомната енергия. Всичко останало е мода родена от паниката по глобалното затопляне. Мода, която твърде бързо доказва своята несъстоятелност.
                            изразеното мнение не представлява препоръка за покупка или продажба на ЦК.

Коментар

• Tozi forex mu e izpil sivoto vestestvo .....

Коментар

• Стига бе фактчо, не ти ли омръзна,може ли само едно и също нещо да пишеш.
                                Кажи на всички нас какво целиш?
                                Едва ли го правиш ,защото те е грижа за нас .
                                СТИГА
                                Лешояда е търпелива птица

Коментар

Working...
                                X