Работят по проекти и извън страната, там с кого работят?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Енемона (E4A/ENM, ZNOA и E4AP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от blah blahПо принцип Фактс дава интересна насока на мислене. Това е за зависимостта между приходите на Енемона и връзките и с властта. Спечелването на подобни държавни поръчки не може да стане без сериозен политически гръб. Слуховете, които аз съм чувал са за много тясна връзка между ЕНЕ и Румен Овчаров. Спомнете си и за скандала за ремонта на Съдебната Палата, където изпълнителят беше Енемона. Ако не се лъжа имаше дело срещу Иван Григоров за законосъобразността на въпросния ремонт образувано по настояване на Филчев.
Коментар
-
По принцип Фактс дава интересна насока на мислене. Това е за зависимостта между приходите на Енемона и връзките и с властта. Спечелването на подобни държавни поръчки не може да стане без сериозен политически гръб. Слуховете, които аз съм чувал са за много тясна връзка между ЕНЕ и Румен Овчаров. Спомнете си и за скандала за ремонта на Съдебната Палата, където изпълнителят беше Енемона. Ако не се лъжа имаше дело срещу Иван Григоров за законосъобразността на въпросния ремонт образувано по настояване на Филчев.
Коментар
-
Първоначално изпратено от franky4fingersTozi forum za nqkolko meseca se promeni korenno. Nqma veche smisleni izkazvaniq, nqma analizi. Ne e interesno dori da se chete.
Коментар
-
Първоначално изпратено от FactsПоредният балон на БФБ. Не ми е приятно да го казвам. Никак. Но такива са фактите. Най-сериозната част от прокламираните намарения:
Първоначално изпратено от Han Krum- Инвестиции в енергийни проекти на базата на възобновяеми енергийни източници (проект „Енергийно оползотворяване на селскостопанска биомаса в Северна България”, соларни електроцентрали и др.)
Коментар
-
Ако беше прочел финансовите отчети нямаше да задаваш несъстоятелни въпроси. Виж динамиката на приходите от 2004 насам, рентабилността на продажбите.
Първоначално изпратено от FactsПоредният балон на БФБ. Не ми е приятно да го казвам. Никак. Но такива са фактите. Най-сериозната част от прокламираните намарения:
Първоначално изпратено от Han Krum- Инвестиции в енергийни проекти на базата на възобновяеми енергийни източници (проект „Енергийно оползотворяване на селскостопанска биомаса в Северна България”, соларни електроцентрали и др.)
Трябва да знаете, уважаеми мушмороци, че по силата на договорите ни за членство в ЕС, държавата е задължена да дотира това производство на ел. енергия. С пъти повече от цената на която ще изкупува тази ел. енергия!!! Тези пари няма да идват от ЕС. Те ще идват от джоба на българския данъкоплатец!!! Евентуално... някога... когато някой реши да плаща дивиденти... трябва да знаете че те ще идват от държавния бюджет!?
Въпросът е, защо се създава дружество което да дои държавата... и това да му е основния предмет на дейност? Знаете, че властта се сменя на всеки 4 години и рискът да се резне държавната хранилка винаги е огромен! Още повече когато това ти е основният източник на доходи за една фирма... и то по план!
Защо бе необходимо да се излиза с емисия на борсата? Не е за пари! За легализация е! Това е което не ми харесва.
Иначе, аз съм привърженик на чистата енергия, но уви единствената реална алтернатива е ядрената/атомната енергия. Всичко останало е мода родена от паниката по глобалното затопляне. Мода, която твърде бързо доказва своята несъстоятелност.изразеното мнение не представлява препоръка за покупка или продажба на ЦК.
Коментар
Коментар