IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Енемона (E4A/ENM, ZNOA и E4AP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• po dobre e veche kato se pravi ipo da ot Elana da kazvat predvaritelno che shte ima razlichno tretirane kam razlichnite investitori za da znaem nie neinstituncionalnite investitori da ne si gubim vremeto da visim po ofisite na posrednicite i da chetem prospeti i novini, da tarsim nachini za finansirane i t.n i nakraq da lapame muhite a posrednicite i tehnite slujiteli da si stoqt i da si poluchavat kolkoto akcii si iskat(kakto se vidq na treis hold i rasledvaneto na kfn).

Коментар

• Аз пък не виждам нищо лошо в проведеното IPO.
      Нещата са си напълно нормални в сравнение с безобразието при Трейса.

Коментар

• Няма го дефинирано в законов или подзаконов акт.

Коментар

• [quote="tsvety"]
          Първоначално изпратено от Ordinary Man
          Какво ревете, нали знаете, че при букбилдинга посредникът на емисията заедно с мажоритарят решават какво да бъде разпределението. В тях ножа, в тях и хляба. Извинявайте ама какво ви караше да очаквате нещо по-различно от Елана /пък и който и да бе друг на тяхно място/?[/quo

Може ли някой да ми помогне и да ми аже в кой законов или подзаконов акт в България пише, какво означава метода букбилдинг или само го има в учебниците и пр.
          Не съм и очаквал, дори бях скептично настроен. И съм пуснал поръчка колкото да съм в играта, истината е че дори мислех да не участвам, но познати ме разкъдардисаха!
          Не е препоръка за покупко продажба!!!

Коментар

• [quote="Ordinary Man"]Какво ревете, нали знаете, че при букбилдинга посредникът на емисията заедно с мажоритарят решават какво да бъде разпределението. В тях ножа, в тях и хляба. Извинявайте ама какво ви караше да очаквате нещо по-различно от Елана /пък и който и да бе друг на тяхно място/?[/quo

Може ли някой да ми помогне и да ми аже в кой законов или подзаконов акт в България пише, какво означава метода букбилдинг или само го има в учебниците и пр.

Коментар

• Какво ревете, нали знаете, че при букбилдинга посредникът на емисията заедно с мажоритарят решават какво да бъде разпределението. В тях ножа, в тях и хляба. Извинявайте ама какво ви караше да очаквате нещо по-различно от Елана /пък и който и да бе друг на тяхно място/?

Коментар

• Първоначално изпратено от Marco Polo
                Първоначално изпратено от pennywise
                Означават че от целия сайт и форум лъха на несериозност и аматьорство, това означават. Егати финансовите новини, публикувани някакви уравнения които реално нищо незначат, дори да са сметнати вярно.... Поне коригираха статията, да не си блъскат главите хората какво значи това невероятно уравнение
                Тук се кове новата финансова математика
                Готови сме я изковали. И разгадаването на тая невероятно сложна грешка отне повече от час.
                Горното мнение не е препоръка за покупка или продажба на ЦК

Коментар

• Първоначално изпратено от pennywise
                  Означават че от целия сайт и форум лъха на несериозност и аматьорство, това означават. Егати финансовите новини, публикувани някакви уравнения които реално нищо незначат, дори да са сметнати вярно.... Поне коригираха статията, да не си блъскат главите хората какво значи това невероятно уравнение
                  Тук се кове новата финансова математика

Коментар

• някои се опитва всячески да вдигнат реномето на фондовете си!!!

То не бяха реклами по телевизията.
                    То не бяха балони, тенджери и какво ли още не.
                    То не премахнаха и месечните справки за портфейлите на
                    То не беше и най смешното ИПО в историята (с едното едва не бихме рекорда по презаписване, а с другото рекорда по ... и аз незнам какво да го нареча)
                    То не промениха и изчислението на индексите. (ако не се лъжа)

Нещо станаха много неща, много промени за кратко време, Но все пак сме в БГ, тук всеки може да прави кавото си поиска!!!

Аз за мен съм решил:
                    Повече на IPO не участвам камо ли на Елана!!! А те големите като разпродават за кеш за мене спекулантчето винаги ще остане някоя трошичка
                    От фондовете ще дръпна всичко, поне да знам, че на мои гръб пари нема да правят.

Оффф спирам, не ми се говори!!! По добре да заключат и темата, да не се нервя.

Колкото повече негативни мнения има тук, толкова повече мед им капи от устата!!!

Така или иначе справките за портфейлите ще ги пуснат преди предлагането, ще разберем дали сме прави. (Елана се напапа а каквото не можа остави на сиромаха)
                    Не е препоръка за покупко продажба!!!

Коментар

• Означават че от целия сайт и форум лъха на несериозност и аматьорство, това означават. Егати финансовите новини, публикувани някакви уравнения които реално нищо незначат, дори да са сметнати вярно.... Поне коригираха статията, да не си блъскат главите хората какво значи това невероятно уравнение
                      Горното мнение не е препоръка за покупка или продажба на ЦК

Коментар

• Първоначално изпратено от sharky
                        Тия 95% сега откъде дойдоха и кво трябва да означават? :-/
                        стандартното отклонение на верния отговор
                        The SKY is no longer the limit!

Коментар

• Тия 95% сега откъде дойдоха и кво трябва да означават? :-/

Коментар

• Марияне, "чисто математически" 1/58+1/2=2/60=1/30 ми е малко съмнително. Пак ще ходим в КФН май

Коментар

• Ха-ха, хайде сега потъркайте кристалните кълба за кого са тези 5%

Коментар

• Объркал съм смятането на дроби

реалистично е например
                                1-1/30-1/60= 60/60-2/60-1/60= 57/60 = 0.95
                                използвам съм знаменател 60 за по-лесно смятане

= 95%

Коментар

Working...
                                X