Да ви кажа колеги ако Елана не беше направила така със ИПО-то на ЕНЕ, а беше използвала 30 или по малко число, трябваше да се освобождават още средства от наша страна.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Енемона (E4A/ENM, ZNOA и E4AP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от FactsПървоначално изпратено от franky4fingersHane, tova sa bolni hora
Коментар
-
Първоначално изпратено от FactsМного хора в тази тема тепърва започват да мислят по въпроси на които съм дал отговор още вчера:
Предупредих ви още сутринта. Какво ривети сига?
Не разбрахте ли откъде е планирано да дойде "печалбата" в това дружество? Казах ви че ще дойде от бюджета! Може да стане САМО ако хора във властта от които зависи това имат интерес!!!
Казах ви и още нещо. Тази емисия не е за пари. Тя е за легитимация!!! Чудно ли е тогава, че левчето на индивидуалния инвеститор Иванчо е по-евтино от левчето на институционалния инвеститор Стоянчо? Зад физическите или юридически лица "институционални" инвеститори стоят интересите на същите тези индивиди във властта, от които зависи алъш-вериша на предприятието! Тези хора искат да си легитимират бъдещите печалби и всички които им се мотат в краката само увеличават разходите им...
Не разбрахте ли че пазар има само тогава когато има равнопоставеност на участниците? На борсата има само едно мерило - парите! Привилегията да получиш да зависи САМО от количеството пари които си готов да платиш! Всички други привилегии основани на мъгляви критерии и псевдоправила за малоумници, целят озаконяване на подкупите! Легитимация на корупционните практики... Ето това са всички ИПО-та на фирми и фирмички чиято бъдеща дейност е свързана с държавни поръчки и бюджетни пари!
Стига сте ривали! Мисли се преди, а не след това.
Коментар
-
Първоначално изпратено от FactsМного хора в тази тема тепърва започват да мислят по въпроси на които съм дал отговор още вчера:
Не разбрахте ли откъде е планирано да дойде "печалбата" в това дружество? Казах ви че ще дойде от бюджета! Може да стане САМО ако хора във властта от които зависи това имат интерес!!!
Казах ви и още нещо. Тази емисия не е за пари. Тя е за легитимация!!! Чудно ли е тогава, че левчето на индивидуалния инвеститор Иванчо е по-евтино от левчето на институционалния инвеститор Стоянчо? Зад физическите или юридически лица "институционални" инвеститори стоят интересите на същите тези индивиди във властта, от които зависи алъш-вериша на предприятието! Тези хора искат да си легитимират бъдещите печалби и всички които им се мотат в краката само увеличават разходите им...
Не разбрахте ли че пазар има само тогава когато има равнопоставеност на участниците? На борсата има само едно мерило - парите! Привилегията да получиш да зависи САМО от количеството пари които си готов да платиш! Всички други привилегии основани на мъгляви критерии и псевдоправила за малоумници, целят озаконяване на подкупите! Легитимация на корупционните практики... Ето това са всички ИПО-та на фирми и фирмички чиято бъдеща дейност е свързана с държавни поръчки и бюджетни пари!
Коментар
-
Много хора в тази тема тепърва започват да мислят по въпроси на които съм дал отговор още вчера:
Коментар
-
Първоначално изпратено от ANDREIСЛЕД КАТО ТАКА СЕ ПОДИГРАХА С НАС И МЕН В ЧАСТНОСТ , СЛЕД КАТО МЕ ТРЕТИРАТ ВТОРА РЪКА И
АЗ СТАВАМ ВРАГ НА еЛАНА ! ТОВА НЕ Е БОРСА , ТОВА Е НЯКАКВА КЛИКА КОЯТО СЕ ГАВРИ С МЕН !
С ВСИЧКИ МОЙ УМЕНИЯ И СИЛИ ЩЕ БЪДА АНТИРЕКЛАМНО ЛИЦЕ НА
еЛАНА !
ЩЕ ПОМОЛЯ ПОЗНАТИ И ПРИЯТЕЛИ ДА БЪДАТ РЕЗЕРВИРАНИ КЪМ ТЯХ , ЩЕ ГИ ПОМОЛЯ ДА СИ МАХНАТ ПАРИТЕ ОТ ТЕХНИТЕ ФОНДОВЕ !
ДА БЪДЕ !
Коментар
-
raging_bear, пак като в темата с Девин ме изнервяш с неверни и отклоняващи съждения. Пич, явно елана не третира портфейла и кеша еднозначно, което не става ясно от където и да било. или по скоро това е критерий. тука от много високо се вижда неравнопоставеност, а както yono казва сме в ЕВРОПА.
Коментар
-
Първоначално изпратено от raging_bearсамият факт, че си пускаш поръчка покрита с целия ти портфейл, а не само с кеш, те поставя в по-добро положение от всеки фонд. така че не виждам основание да оплакваш справедливостта. след поредния шум следващото IPO ще е само срещу кеш и тогава ще видим колко ще взима обикновения спекулант.
факт е, че на пазара има уникално много пари и прекалено малко добри акции!
PS йоно, не се връзвай на онази сметка с 50-те процента, че тя влезе в историята вече!
А това за 50-те процента е само пример.
П.П. Аз участвах само с кеш. Макар това да няма значение.И не е препоръка, камо ли мнение!
Коментар
Коментар