IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Енемона (E4A/ENM, ZNOA и E4AP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Да ви кажа колеги ако Елана не беше направила така със ИПО-то на ЕНЕ, а беше използвала 30 или по малко число, трябваше да се освобождават още средства от наша страна.

Коментар

• Абе, к'ви енемони, к'ви пет лева, я колко позиции има които си

заслужават внимание.............:-)))

Коментар

• Hana e absoliutno prav. Facts misli pozitivno /ne stava vupros samo za borsata/.

V dulgosrochen plan vischki sme murtvi pone zivei zivota si kato izluchvash pozitivna energiq.

Коментар

• Първоначално изпратено от Facts
          Първоначално изпратено от franky4fingers
          Hane, tova sa bolni hora
          Болните хора в някои заведения наричат себе си кой Наполеон, кой Хитлер, кой Сталин, кой Хан... Аспарух!
          Говори си, по принцип не ми пречиш, но само не разбирам, къде я събираш толкова тази злоба, главата не те ли боли след толкова отрицателна енергия...

Коментар

• Facts, ot mneniqta ti stigam do izvoda, che si naqsno s ikonomicheskata teoriq, no ne mozesh da q izpolzvash, za da uvelichish prihodite si.

Drugiqt variant e da govorish edno, a da mislish i deistvash po-drug nachin, koeto e po pragmatichniqt variant, no e dosta nizuk.

Коментар

• Първоначално изпратено от franky4fingers
              Hane, tova sa bolni hora
              Болните хора в някои заведения наричат себе си кой Наполеон, кой Хитлер, кой Сталин, кой Хан... Аспарух!

Коментар

• Hane, tova sa bolni hora

Коментар

• Вчера даде отговор, че няма да има презаписване.
                  Успехи

Коментар

Много хора в тази тема тепърва започват да мислят по въпроси на които съм дал отговор още вчера:

Предупредих ви още сутринта. Какво ривети сига?

Не разбрахте ли откъде е планирано да дойде "печалбата" в това дружество? Казах ви че ще дойде от бюджета! Може да стане САМО ако хора във властта от които зависи това имат интерес!!!

Казах ви и още нещо. Тази емисия не е за пари. Тя е за легитимация!!! Чудно ли е тогава, че левчето на индивидуалния инвеститор Иванчо е по-евтино от левчето на институционалния инвеститор Стоянчо? Зад физическите или юридически лица "институционални" инвеститори стоят интересите на същите тези индивиди във властта, от които зависи алъш-вериша на предприятието! Тези хора искат да си легитимират бъдещите печалби и всички които им се мотат в краката само увеличават разходите им...

Не разбрахте ли че пазар има само тогава когато има равнопоставеност на участниците? На борсата има само едно мерило - парите! Привилегията да получиш да зависи САМО от количеството пари които си готов да платиш! Всички други привилегии основани на мъгляви критерии и псевдоправила за малоумници, целят озаконяване на подкупите! Легитимация на корупционните практики... Ето това са всички ИПО-та на фирми и фирмички чиято бъдеща дейност е свързана с държавни поръчки и бюджетни пари!

Стига сте ривали! Мисли се преди, а не след това.
                    Тука вече си прав да.

Коментар

Много хора в тази тема тепърва започват да мислят по въпроси на които съм дал отговор още вчера:

Не разбрахте ли откъде е планирано да дойде "печалбата" в това дружество? Казах ви че ще дойде от бюджета! Може да стане САМО ако хора във властта от които зависи това имат интерес!!!

Казах ви и още нещо. Тази емисия не е за пари. Тя е за легитимация!!! Чудно ли е тогава, че левчето на индивидуалния инвеститор Иванчо е по-евтино от левчето на институционалния инвеститор Стоянчо? Зад физическите или юридически лица "институционални" инвеститори стоят интересите на същите тези индивиди във властта, от които зависи алъш-вериша на предприятието! Тези хора искат да си легитимират бъдещите печалби и всички които им се мотат в краката само увеличават разходите им...

Не разбрахте ли че пазар има само тогава когато има равнопоставеност на участниците? На борсата има само едно мерило - парите! Привилегията да получиш да зависи САМО от количеството пари които си готов да платиш! Всички други привилегии основани на мъгляви критерии и псевдоправила за малоумници, целят озаконяване на подкупите! Легитимация на корупционните практики... Ето това са всички ИПО-та на фирми и фирмички чиято бъдеща дейност е свързана с държавни поръчки и бюджетни пари!

Абе лузър Форекса оправи, че и тук акъл ще даваш...

Коментар

• Много хора в тази тема тепърва започват да мислят по въпроси на които съм дал отговор още вчера:

Коментар

• е това вече е подигравка !
                          пичове айде всички, които сте клиенти на Елана беж от там !
                          не може тука да няма реакция някаква

Коментар

• Първоначално изпратено от ANDREI
                            СЛЕД КАТО ТАКА СЕ ПОДИГРАХА С НАС И МЕН В ЧАСТНОСТ , СЛЕД КАТО МЕ ТРЕТИРАТ ВТОРА РЪКА И
                            АЗ СТАВАМ ВРАГ НА еЛАНА ! ТОВА НЕ Е БОРСА , ТОВА Е НЯКАКВА КЛИКА КОЯТО СЕ ГАВРИ С МЕН !
                            С ВСИЧКИ МОЙ УМЕНИЯ И СИЛИ ЩЕ БЪДА АНТИРЕКЛАМНО ЛИЦЕ НА
                            еЛАНА !
                            ЩЕ ПОМОЛЯ ПОЗНАТИ И ПРИЯТЕЛИ ДА БЪДАТ РЕЗЕРВИРАНИ КЪМ ТЯХ , ЩЕ ГИ ПОМОЛЯ ДА СИ МАХНАТ ПАРИТЕ ОТ ТЕХНИТЕ ФОНДОВЕ !

ДА БЪДЕ !
                            Az ot dosta po-otdavna sum Antireklamno lice na Elana. Ne mojesh da se merish s men po antireklamnost na Elana:-)

Коментар

• raging_bear, пак като в темата с Девин ме изнервяш с неверни и отклоняващи съждения. Пич, явно елана не третира портфейла и кеша еднозначно, което не става ясно от където и да било. или по скоро това е критерий. тука от много високо се вижда неравнопоставеност, а както yono казва сме в ЕВРОПА.

Коментар

• Първоначално изпратено от raging_bear
                                самият факт, че си пускаш поръчка покрита с целия ти портфейл, а не само с кеш, те поставя в по-добро положение от всеки фонд. така че не виждам основание да оплакваш справедливостта. след поредния шум следващото IPO ще е само срещу кеш и тогава ще видим колко ще взима обикновения спекулант.
                                факт е, че на пазара има уникално много пари и прекалено малко добри акции!
                                PS йоно, не се връзвай на онази сметка с 50-те процента, че тя влезе в историята вече!
                                Не, не оплаквам справедливостта. Просто приемам фактите. Правилата на играта са такива и аз предварително съм се съгласил с тях, щом съм участвал. Всичко опира до откритост и информираност след IPO-то.
                                А това за 50-те процента е само пример.
                                П.П. Аз участвах само с кеш. Макар това да няма значение.
                                И не е препоръка, камо ли мнение!

Коментар

Working...
                                X