IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Енемона (E4A/ENM, ZNOA и E4AP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Nikola
    Първоначално изпратено от M&A
    много работи не ми харесват и ми намирисват лошо....
    Tova e zashtoto ne razbirash ot nishto. Akciqta shtqla da stane 50 lv spored povecheto hora pisheshti v temata.... xaxxaaaxa
    не те разбрах, нещо?

Коментар

• Първоначално изпратено от M&A
      много работи не ми харесват и ми намирисват лошо....
      Tova e zashtoto ne razbirash ot nishto. Akciqta shtqla da stane 50 lv spored povecheto hora pisheshti v temata.... xaxxaaaxa

Коментар

• много работи не ми харесват и ми намирисват лошо....

Коментар

• Първоначално изпратено от M&A
          трябва да се научат в excel да го пускат отчета. Ама няма за мен значение, защото е пълна отврат целия им отчет.....
          И кое не ти харесва?

Коментар

• трябва да се научат в excel да го пускат отчета. Ама няма за мен значение, защото е пълна отврат целия им отчет.....

Коментар

• Завъртането на отчета нещо съвпада с завъртането на цената. не съответсва на очакванията ли???
              Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Ето ви завъртян отчета за да не си местите мониторите

http://www.bgshare.com/326852/000613_2.pdf

Коментар

• Също вариант е да си ги принтираш

Коментар

• Първоначално изпратено от wannarock
                    a може и да се легне на една страна до монитора
                    Eee, za tova stava duma...

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
                      Първоначално изпратено от Ford
                      Не стига че не е на ексел, ами и таблиците обърнати настрани, ще си изкривя врата докато го чета.
                      накарай акробата той да се върти, а не ти...
                      има тама стрелкички, тулове , секво..
                      :P
                      знам ама докато ги намеря аз на тази програма не обичам да чета отчети

Коментар

• Енемона с 2,3 пъти ръст на консолидираната печалба до 11,3 млн. лв.
                        27.02.2008 09:42 ( ENM )

Консолидираната печалба на Енемона АД-Козлодуй за миналата година е 11,337 млн. лв., което представлява 2,3 пъти ръст на годишна база, показаха отчетите на дружеството, предадени в „Бюлетин Investor.bg“. Енемона консолидира 11 дъщерни дружества.

За 2007 г. печалбата на акция възлиза на 0,95 лв., при което консолидираното P/E при цена за акция от 20,35 лв. е 21.

Нетните приходи от продажби на Енемона се увеличават с 47 на сто до 89,484 млн. лв., а разходите по икономически елементи нарастват с 40 на сто до 75,8 млн. лв.

Финансовите приходи са 7,6 млн. лв., а финансовите разходи са 5,9 млн. лв.

Консолидираните дълготрайни материални активи се увеличават до 40,7 млн. лв. от 17,952 млн. лв. към края на 2006 г.

След публикуването на отчета акциите на Енемона се покачиха леко до 20,43 лв. от 20,368 лв. преди това.

Коментар

• a може и да се легне на една страна до монитора
                          Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Ford
                            Не стига че не е на ексел, ами и таблиците обърнати настрани, ще си изкривя врата докато го чета.
                            накарай акробата той да се върти, а не ти...
                            има тама стрелкички, тулове , секво..
                            :P
                            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Ford
                              Хехе, единият вариант е да си обърнеш монитора настрани, а другия е да цъкнеш десен бутон и Rotate Clockwise

Коментар

• Не стига че не е на ексел, ами и таблиците обърнати настрани, ще си изкривя врата докато го чета.

Коментар

Working...
                                X