IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Енемона (E4A/ENM, ZNOA и E4AP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Финансовите резултати включват 4.3 млн лв еднократен ефект от продажбата на активи и акции на Ломско пиво На практика паричния поток от оперативна (основна) дейност е отрицателен

Коментар

• Първоначално изпратено от fantomas
      Много и различни тълкувания !
      АТАКАТА срещу ENM се проведе точно както описа един от
      участн."Грую Груев ".
      Изкочиха всякакви " хлебарки " да продават, при това на цена,
      която ми даде възможност да си закупя бройки.
      КОРЕКЦИЯТА може би ще продължи заради манията , нали всички се досещ. какво става в края на всеки месец.

продават, защото печалбата е от едни 12 милиона продадени активи

Коментар

• Първоначално изпратено от Aladdin
        Първоначално изпратено от wannarock
        ех тези увиснали балкони
        време е за

http://www.zazz.bg/play:d68075ae
        Запушете дупката, че едната почна да издиша

http://www.zazz.bg/play:28174c30

Не е препоръка.
        kak da ne e
        ziva reklama si e
        Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от wannarock
          ех тези увиснали балкони
          време е за

http://www.zazz.bg/play:d68075ae
          Запушете дупката, че едната почна да издиша

http://www.zazz.bg/play:28174c30

Не е препоръка.
          Не е препоръка.

Коментар

• Много и различни тълкувания !
            АТАКАТА срещу ENM се проведе точно както описа един от
            участн."Грую Груев ".
            Изкочиха всякакви " хлебарки " да продават, при това на цена,
            която ми даде възможност да си закупя бройки.
            КОРЕКЦИЯТА може би ще продължи заради манията , нали всички се досещ. какво става в края на всеки месец.
            не е препоръка за покупко-продажба

Коментар

• Първоначално изпратено от Valuator
              Грую Груев - главен стожер на позицията и ДВИ на доброволни начала
              Ами може да се пробвам , пък и имам опит с нещо подобно преди време.
              На мен акцията ми харесва и мога да я изчакам колкото е необходимо - не ме притискат нито ипотеки, нито репа, а и както не веднъж съм казвал - нов бардак (XETRA) със стари курви (you name it не става, иска се свежа кръв (ENM, BOARD
              Хайде със здраве - аз пак ще ходя да се пробвам с нещо нопво към студентски
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Грую Груев - главен стожер на позицията и ДВИ на доброволни начала

Коментар

• Отчета си е добър - вие какво очаквахте, да извадят 50 милки печалба ли? И това ще стане, но някоя следваща година
                  Акцията си е добра и перспективите са отлични -е малко им куца ДВИ-та, да вземе да обяви едни прогнози до 2100, ама нейсе Тогава щяхте да се избиете да купувате,нали А и не знам какво толкова сте разочаровани - нечии прогнози не се изпълниха ли, да са давали обещание за по-голяма печалба тази година?
                  Аман от разбирачи и анализатори - като не ви харесва-продавайте, мераклии за купуване има достатъчно, а ако докарате цената под 19, аз лично ще си допълня още 2 хилки в акцийки, за да си окръгля пакета.
                  Авторът има акции и ще продължи да допълва, при спад или задържане около тези нива, но моля не опитвайте това у дома си - оставете тази работа на професионалистите...
                  Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Вие малоумни ли сте, че цитирате профикс?! Той може да каже, че цената ще стане и 500 лв и кво са, да разпродадем ли? 50 кинта ще стигне и ще мине, никой не е казал, че ще стане утре точно.
                    Абе, къде е батко? Няма го профикс напоследък...Или някой модератор му е дошъл акъла и го е баннал...Или са кацнали неговите, зелените и са си го прибрали." Ъп-ъп-ъп ".Няма показатели, няма оценка, няма парични потоци - "ъп, ъп, ъп".
                    Лошото е, че е мултиплициран здраво из форума.
                    А за отчета - ще перифразирам оня оптимист дето падайки от 10-я етаж минал покрай 3-я и си казал "Дотук - добре!"[/quote]

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
                      Първоначално изпратено от M&A
                      Първоначално изпратено от Nikola
                      много работи не ми харесват и ми намирисват лошо....
                      Tova e zashtoto ne razbirash ot nishto. Akciqta shtqla da stane 50 lv spored povecheto hora pisheshti v temata.... xaxxaaaxa
                      не те разбрах, нещо?
                      Mislih si che shte usetish ironiata v posta mi....
                      Mnogo si prav che mnogo neshta namirisvat i ne sa kakto trqbva. Prosto kakto stana qsno ot edna anketa vuv foruma horata prosto ne izchislqvat koeficienti, a investirat na ne e qsno kakva baza. Za tova i ochakvat akciqta da stane 50 lv.
                      Вие малоумни ли сте, че цитирате профикс?! Той може да каже, че цената ще стане и 500 лв и кво са, да разпродадем ли? 50 кинта ще стигне и ще мине, никой не е казал, че ще стане утре точно.

Коментар

• Положителни разлики от операции с финансови активи и инструменти 6 471 000
                        това ли е?

2 025 000 продадени акции на Ломско по около 3,3 средна цена.
                        Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Първоначално изпратено от Valentinski
                          И кое по-точно не ти харесва? Малко по-пунктоален можеш да бъдеш, предполагам ...
                          мога, но не искам... Вгледай се малко повече в отчетите - очевидно е!

Коментар

• Първоначално изпратено от M&A
                            Първоначално изпратено от Nikola
                            Tova e zashtoto ne razbirash ot nishto. Akciqta shtqla da stane 50 lv spored povecheto hora pisheshti v temata.... xaxxaaaxa
                            не те разбрах, нещо?
                            Mislih si che shte usetish ironiata v posta mi....
                            Mnogo si prav che mnogo neshta namirisvat i ne sa kakto trqbva. Prosto kakto stana qsno ot edna anketa vuv foruma horata prosto ne izchislqvat koeficienti, a investirat na ne e qsno kakva baza. Za tova i ochakvat akciqta da stane 50 lv.

Коментар

• И кое по-точно не ти харесва? Малко по-пунктоален можеш да бъдеш, предполагам ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
                                Бат Кольо е прав! Много съмнително се покри човека дето ъп-каше за 50 лева на акция! От 2 седмици не се е вясвал!
                                BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

Working...
                                X