If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Финансовите резултати включват 4.3 млн лв еднократен ефект от продажбата на активи и акции на Ломско пиво На практика паричния поток от оперативна (основна) дейност е отрицателен
Коментар
Bobi75
Първоначално изпратено от fantomas
Много и различни тълкувания !
АТАКАТА срещу ENM се проведе точно както описа един от
участн."Грую Груев ".
Изкочиха всякакви " хлебарки " да продават, при това на цена,
която ми даде възможност да си закупя бройки.
КОРЕКЦИЯТА може би ще продължи заради манията , нали всички се досещ. какво става в края на всеки месец.
продават, защото печалбата е от едни 12 милиона продадени активи
Много и различни тълкувания !
АТАКАТА срещу ENM се проведе точно както описа един от
участн."Грую Груев ".
Изкочиха всякакви " хлебарки " да продават, при това на цена,
която ми даде възможност да си закупя бройки.
КОРЕКЦИЯТА може би ще продължи заради манията , нали всички се досещ. какво става в края на всеки месец.
Грую Груев - главен стожер на позицията и ДВИ на доброволни начала
Ами може да се пробвам , пък и имам опит с нещо подобно преди време.
На мен акцията ми харесва и мога да я изчакам колкото е необходимо - не ме притискат нито ипотеки, нито репа, а и както не веднъж съм казвал - нов бардак (XETRA) със стари курви (you name it не става, иска се свежа кръв (ENM, BOARD
Хайде със здраве - аз пак ще ходя да се пробвам с нещо нопво към студентски
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Отчета си е добър - вие какво очаквахте, да извадят 50 милки печалба ли? И това ще стане, но някоя следваща година
Акцията си е добра и перспективите са отлични -е малко им куца ДВИ-та, да вземе да обяви едни прогнози до 2100, ама нейсе Тогава щяхте да се избиете да купувате,нали А и не знам какво толкова сте разочаровани - нечии прогнози не се изпълниха ли, да са давали обещание за по-голяма печалба тази година?
Аман от разбирачи и анализатори - като не ви харесва-продавайте, мераклии за купуване има достатъчно, а ако докарате цената под 19, аз лично ще си допълня още 2 хилки в акцийки, за да си окръгля пакета.
Авторът има акции и ще продължи да допълва, при спад или задържане около тези нива, но моля не опитвайте това у дома си - оставете тази работа на професионалистите...
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Вие малоумни ли сте, че цитирате профикс?! Той може да каже, че цената ще стане и 500 лв и кво са, да разпродадем ли? 50 кинта ще стигне и ще мине, никой не е казал, че ще стане утре точно.
Абе, къде е батко? Няма го профикс напоследък...Или някой модератор му е дошъл акъла и го е баннал...Или са кацнали неговите, зелените и са си го прибрали." Ъп-ъп-ъп ".Няма показатели, няма оценка, няма парични потоци - "ъп, ъп, ъп".
Лошото е, че е мултиплициран здраво из форума.
А за отчета - ще перифразирам оня оптимист дето падайки от 10-я етаж минал покрай 3-я и си казал "Дотук - добре!"[/quote]
много работи не ми харесват и ми намирисват лошо....
Tova e zashtoto ne razbirash ot nishto. Akciqta shtqla da stane 50 lv spored povecheto hora pisheshti v temata.... xaxxaaaxa
не те разбрах, нещо?
Mislih si che shte usetish ironiata v posta mi....
Mnogo si prav che mnogo neshta namirisvat i ne sa kakto trqbva. Prosto kakto stana qsno ot edna anketa vuv foruma horata prosto ne izchislqvat koeficienti, a investirat na ne e qsno kakva baza. Za tova i ochakvat akciqta da stane 50 lv.
Вие малоумни ли сте, че цитирате профикс?! Той може да каже, че цената ще стане и 500 лв и кво са, да разпродадем ли? 50 кинта ще стигне и ще мине, никой не е казал, че ще стане утре точно.
И кое по-точно не ти харесва? Малко по-пунктоален можеш да бъдеш, предполагам ...
мога, но не искам... Вгледай се малко повече в отчетите - очевидно е!
Коментар
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от M&A
Първоначално изпратено от Nikola
Първоначално изпратено от M&A
много работи не ми харесват и ми намирисват лошо....
Tova e zashtoto ne razbirash ot nishto. Akciqta shtqla da stane 50 lv spored povecheto hora pisheshti v temata.... xaxxaaaxa
не те разбрах, нещо?
Mislih si che shte usetish ironiata v posta mi....
Mnogo si prav che mnogo neshta namirisvat i ne sa kakto trqbva. Prosto kakto stana qsno ot edna anketa vuv foruma horata prosto ne izchislqvat koeficienti, a investirat na ne e qsno kakva baza. Za tova i ochakvat akciqta da stane 50 lv.
Коментар