Първоначално изпратено от meche_cveti93
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Енемона (E4A/ENM, ZNOA и E4AP)
Collapse
X
-
Масовата приватизация беше подготвена от правителството на Виденов но изпълнена при правителството на Костов.
Коментар
-
Прехвърлил си на баба си килотите. Приватизационните фондове се регистрираха и получиха лицензи едва през 1996год. 96 година беше годината на приватизационните фондове. Лиценз ако не се лъжа получиха близо 80 фонда. Прехвърлянията, купуванията и прочие бяха по късно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Han KrumАбе невежо пак ти казвам 95год. беше, купил(прехвърлил) съм толкова, че не може да си представиш....
Коментар
-
Тя стартира през 1996 г. Според председателя на Сдружението на притежателите на инвестиционни бонове Стефан Асенов тогава са участвали 3.5 млн. българи. През юли 1998 г. започна втората вълна. Всички пълнолетни български граждани имаха възможност да придобият 250 инвестиционни бона. Неизразходвани след последния, 21-ви, централизиран публичен търг остават около 200 млн., което означава, че близо 800 хил. граждани не са изразходвали боновете си.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от Цар Симеон ВеликиПървоначално изпратено от meche_cveti9395година на власт беше Жан Виденов и никаква масова приватизация нямаше. Имаше други неща за които не ми се пише сега. Масовата приватизация и РМДтата бяха доста по късно при управлението на Иван Костов. Явно по това време си ходил прав под масата и за това не ги помниш. В това няма нищо лошо. Лошото е, че родителите ти не са си дали труд да те възпитат.Не е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Цар Симеон ВеликиПървоначално изпратено от meche_cveti9395година на власт беше Жан Виденов и никаква масова приватизация нямаше. Имаше други неща за които не ми се пише сега. Масовата приватизация и РМДтата бяха доста по късно при управлението на Иван Костов. Явно по това време си ходил прав под масата и за това не ги помниш. В това няма нищо лошо. Лошото е, че родителите ти не са си дали труд да те възпитат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от meche_cveti9395година на власт беше Жан Виденов и никаква масова приватизация нямаше. Имаше други неща за които не ми се пише сега. Масовата приватизация и РМДтата бяха доста по късно при управлението на Иван Костов. Явно по това време си ходил прав под масата и за това не ги помниш. В това няма нищо лошо. Лошото е, че родителите ти не са си дали труд да те възпитат.
Коментар
-
" ЦАРЮ ЧЕСТИТИ ", пише едим млад инвеститор в акциите на тези , които
ВИЕ НЯМАТЕ.
ТЪЙ като вече не искам да печеля, НО по-важното е че считам че все пак в тази "КРАТУНА"/ ВАШАТА !/ има доста мисли, размисли и т.н. за развитието на този пазар- Я ВЗЕМЕТЕ И ИМ НАПРАВЕТЕ ЕДИН ПЕРФ. АНАЛИЗ след влизането на " XETRA"-sys, АЗ ВИ ОБЕЩАВАМ на каквато
ВИЕ определите цена " ENM"-до 777 бройки/ нямам повече/.не е препоръка за покупко-продажба
Коментар
-
Първоначално изпратено от Цар Симеон ВеликиПървоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от Цар Симеон ВеликиПървоначално изпратено от wannarockпо онуй време ходеха по селата да обират боновите книжки на бабите и дядовците
Коментар
-
95година на власт беше Жан Виденов и никаква масова приватизация нямаше. Имаше други неща за които не ми се пише сега. Масовата приватизация и РМДтата бяха доста по късно при управлението на Иван Костов. Явно по това време си ходил прав под масата и за това не ги помниш. В това няма нищо лошо. Лошото е, че родителите ти не са си дали труд да те възпитат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от Цар Симеон ВеликиПървоначално изпратено от wannarockпо онуй време ходеха по селата да обират боновите книжки на бабите и дядовците
Коментар
-
Първоначално изпратено от Цар Симеон ВеликиПървоначално изпратено от wannarockпо онуй време ходеха по селата да обират боновите книжки на бабите и дядовцитеНе е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Цар Симеон ВеликиПървоначално изпратено от wannarockпо онуй време ходеха по селата да обират боновите книжки на бабите и дядовците
Коментар
Коментар