If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Много бързо се забрави какво направиха (и има още да правят) Прокопиеви с ломско. Някой пусна глупоста енемона новия монбат и тръгнаха истерии. Но започна отрезвяването. Първи го усетиха здраво купувалите над 20 лева. Ще го усетят и другите. Да бяха погледаали някои "инвестирори" отчетите да видят колко дългове има този балон. Но то е нормално, те нали са обърнати на 90 градуса и те вместо да ги врътнат си въртят мониторите. Сигурно е защото прокопиев баща мразел компютъра, обичал фулмастера. Такива са и феновете им. Само, че ще заобичат лопата на строежа скоро.
Компанията не е лоша но акумулира свръх очаквания. При това ситуацията на пазара е лоша. Това няма как да не се отрази на ценовите равнища. Според мен ще падне под 17.
Какъв неспирен поток от размисли.
Продължавам да проследявам прогнозите ти.
Много ми е интересно.
Компанията не е лоша но акумулира свръх очаквания. При това ситуацията на пазара е лоша. Това няма как да не се отрази на ценовите равнища. Според мен ще падне под 17.
ако беше намесил моментния сентимент на пазара - О'к, но ти говориш само за свръх очаквания...
При цена под 17 лв. не мислиш, че това ще означава изобщо липса на такива?
Интересно, какво ли мислиш за компаниите в сектора и за развитието му в региона...
В интерес на истината тази акция за кратко време даде 25% ръст и няма нищо чудно в това че пада сега.Пазарът си е страхлив и при неизвестността някой предпочитат да си кешират печалбите.Аз лично макар че я харесвам тази акция съм спекулант по позицията.Имах пакет на средна цена под 17 продадох го след това го възанових и пак го продадох .Тогава имаш другари които неистово обесняваха как тази акция нямало да падне под 19 лв понеже голяма част от нея вече се била превъртяла.Това за мен са алабализми,но всеки си има право на мнение.Когато пазара е насран да ме извините за грубата дума нищо не помага.Впредвид на това наистина няма да се учудя ако я закарат до 17 лв след като други компании със здрав фундмент ги размазаха.
Абе невежо пак ти казвам 95год. беше, купил(прехвърлил) съм толкова, че не може да си представиш....
Прехвърлил си на баба си килотите. Приватизационните фондове се регистрираха и получиха лицензи едва през 1996год. 96 година беше годината на приватизационните фондове. Лиценз ако не се лъжа получиха близо 80 фонда. Прехвърлянията, купуванията и прочие бяха по късно.
Е ако беше го правил сега нямаше да говориш небивалици по всички позиции по който пишеш и да се изявяваш ,като гуру....... щеше да цениш мненията на себе си и на другите.... , ако дадена акция ще пада , ще падне и без твоят постоянен негативизъм.....
1. Ценя мненията на другите. Още повече, че не ми струват нищо.
2. Пет пари не давам дали някой цени моето мнение или не. То си е за негова сметка.
3. Вече за пети път ще напиша, че цената на дадена акция не зависи от това какво съм написал във форума. Но няма нищо лошо да се коментират вероятните движения. Форумът е за това..
Нито съм прехвърлял боновете на родата, нито съм участвал в агитиранията. Никога не съм бил момче за всичко.
Е ако беше го правил сега нямаше да говориш небивалици по всички позиции по който пишеш и да се изявяваш ,като гуру....... щеше да цениш мненията на себе си и на другите.... , ако дадена акция ще пада , ще падне и без твоят постоянен негативизъм.....
Коментар