IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Енемона (E4A/ENM, ZNOA и E4AP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• За кой отчет говорите? Вчера излезе неконсолидирания. Печалбата пада 30-тина процента..Иначе всичко по старому. Тази акция я допълвам само на нива около 5-6 лв..

Коментар

• Първоначално изпратено от Imperatriala
      Колеги какви очаквания имате за отчета при Енемона?

Аз лично считам че няма да разочарова.

Не е препоръка!
      Лично аз очаквам нормален отчет без залитания в нито една от двете крайности.

Коментар

• Първоначално изпратено от Imperatriala
        Колеги какви очаквания имате за отчета при Енемона?

Не е препоръка!

Предполагам, че ще е добре напудрен.

Коментар

• Колеги какви очаквания имате за отчета при Енемона?

Не е препоръка!
          Всички коментари,които правя не са препоръка за покупко-продажба на финансови инструменти!

Коментар

• Абе, Valuator -а в кой миши гъз се навря?

Коментар

• Първоначално изпратено от Schumacher
              Връзките ги имат при това правителство.
              Явно инвеститорите мислят за следващото
              Ще намерят връзки и при следващото. Те бяха връзкари и при Костов и при царя.

Коментар

• Първоначално изпратено от миеща се мечка
                Първоначално изпратено от Остап Бендер
                Как ги изчисли тези 35-40 милиона? Като гледам отчетите и следя изявленията в пресата според мен капитализацията е далеч под 40 милиона.
                Ти на колко я сметна капитализацията Бендер?
                (не те питам, как я сметна)
                Сметни си я сам мързелив пор такъв.

Коментар

• Първоначално изпратено от Остап Бендер
                  Как ги изчисли тези 35-40 милиона? Като гледам отчетите и следя изявленията в пресата според мен капитализацията е далеч под 40 милиона.
                  Ти на колко я сметна капитализацията Бендер?
                  (не те питам, как я сметна)

Коментар

• Връзките ги имат при това правителство.
                    Явно инвеститорите мислят за следващото

Коментар

• Първоначално изпратено от Novaka_Bull

компанията си струва но на не повече от 35-40 мил капитализация.

поне никой не може да ме убеди какво притежават за повече от тази сума

премия от най много още 10 мил. капит. може да се плати за ноу-хау и връзките които имат

това е истината за Енемона АД - моята истина

не е препоръка за търговия - да знаете

Коментар

• И тук пълно с "тарикатчета".

Коментар

• нали щяха да правят ТЕЦ.някой знае ли до къде са стигнали с проекта ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Novaka_Bull
                            Първоначално изпратено от Остап Бендер
                            Първоначално изпратено от fantomas
                            "
                            Някъде там където ще бъде и цената на "ракетата" МОНБАТ"-така де, поне
                            да ги изравнят като цена !
                            И ето има избор- КАКВО точно решавате да закупите....
                            Монбат поне произвеждат акумулатори и стоят на пазара. А тези се занимават само с кражби и далавери. Тази акция и на 50ст. не бих я купил. Не е препоръка за инвестиционни решения, а лично мнение.

премия от най много още 10 мил. капит. може да се плати за ноу-хау и връзките които имат

Бледолики не забравяй че Енемона от мнооо време работят с руснаците Важно е кой е ще строи централата

Коментар

Първоначално изпратено от fantomas
                              "
                              Някъде там където ще бъде и цената на "ракетата" МОНБАТ"-така де, поне
                              да ги изравнят като цена !
                              И ето има избор- КАКВО точно решавате да закупите....
                              Монбат поне произвеждат акумулатори и стоят на пазара. А тези се занимават само с кражби и далавери. Тази акция и на 50ст. не бих я купил. Не е препоръка за инвестиционни решения, а лично мнение.

Коментар

Абе, някой знае ли къде зачезна Valuatora? Да не се е гръмнал случайно? Говедото взе да ми липсва.
                                И защо ти липсва, нали нямаш акции ?
                                Искаш ли, някой да ти каже нещо успокоително ?
                                търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански

Коментар

Working...
                                X