Първоначално изпратено от Остап Бендер
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Енемона (E4A/ENM, ZNOA и E4AP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от SchumacherПървоначално изпратено от Остап БендерПървоначално изпратено от SchumacherПървоначално изпратено от Остап БендерПървоначално изпратено от Ташунко със сапаЩо бе аз па наскоро друго подочух неволно.Добри новини и отзиви.
Нали, Енемонката е главен изпълнител.
Даааааааа интересна информация
Коментар
-
Първоначално изпратено от Остап БендерПървоначално изпратено от SchumacherПървоначално изпратено от Остап БендерПървоначално изпратено от Ташунко със сапаЩо бе аз па наскоро друго подочух неволно.Добри новини и отзиви.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SchumacherПървоначално изпратено от Остап БендерПървоначално изпратено от Ташунко със сапаЩо бе аз па наскоро друго подочух неволно.Добри новини и отзиви.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Остап БендерПървоначално изпратено от Ташунко със сапаЩо бе аз па наскоро друго подочух неволно.Добри новини и отзиви.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Остап БендерПървоначално изпратено от ghettoffЗа кой отчет говорите? Вчера излезе неконсолидирания. Печалбата пада 30-тина процента..Иначе всичко по старому. Тази акция я допълвам само на нива около 5-6 лв..
Що бе аз па наскоро друго подочух неволно.Добри новини и отзиви.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Остап БендерПървоначално изпратено от ghettoffЗа кой отчет говорите? Вчера излезе неконсолидирания. Печалбата пада 30-тина процента..Иначе всичко по старому. Тази акция я допълвам само на нива около 5-6 лв..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Остап БендерПървоначално изпратено от ghettoffТочно така е. Но те по презумпция няма да искат да купуват ни Енемона, ни Зрънчо, ни дявол. Затова майката му е да търсиш компании, които най-лесно може да излъжат будалите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoffТочно така е. Но те по презумпция няма да искат да купуват ни Енемона, ни Зрънчо, ни дявол. Затова майката му е да търсиш компании, които най-лесно може да излъжат будалите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Остап БендерПървоначално изпратено от ghettoffВсички гореспоменати компании са добри, но не мисля, че ще пораснат бързо. При Зрънчо виждам най-много потенциал. След това клане от 1 година насам не мисля да се занимавам с инвестиции, а само със спекула. Нямам доверие в БФБ като цяло, затова не ме интересуват читави компании, а това дали акцията им обещава да има движение..
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoffВсички гореспоменати компании са добри, но не мисля, че ще пораснат бързо. При Зрънчо виждам най-много потенциал. След това клане от 1 година насам не мисля да се занимавам с инвестиции, а само със спекула. Нямам доверие в БФБ като цяло, затова не ме интересуват читави компании, а това дали акцията им обещава да има движение..
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoffЗа кой отчет говорите? Вчера излезе неконсолидирания. Печалбата пада 30-тина процента..Иначе всичко по старому. Тази акция я допълвам само на нива около 5-6 лв..
Коментар
Коментар