Първоначално изпратено от Nikola
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Енемона (E4A/ENM, ZNOA и E4AP)
Collapse
X
-
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от DinosaurПървоначално изпратено от NikolaПървоначално изпратено от DinosaurПървоначално изпратено от NikolaНай-накаря добра новина и от Енемона. Не търсете под вола теле, новината е добра и пазара трябва да я прайсне положително.
Коментар
-
Първоначално изпратено от NikolaПървоначално изпратено от DinosaurПървоначално изпратено от NikolaНай-накаря добра новина и от Енемона. Не търсете под вола теле, новината е добра и пазара трябва да я прайсне положително.
Коментар
-
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от DinosaurПървоначално изпратено от NikolaНай-накаря добра новина и от Енемона. Не търсете под вола теле, новината е добра и пазара трябва да я прайсне положително.
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSE guyНовината си е хубава. Само, че пак някой я е знаел предварително и се е възползвал от това. Затова вторник и сряда цената й скочи толкова и с не малък оборот на фона на търговията по останалите позиции.
явно само така могат да се изкарат пари сега от бфб
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoffПървоначално изпратено от Shemataghettoff,
след 100 млн. договор може да се окаже, че хич не е скъпа и даже подценена....
п.с. мнението ми не е препоръка за покупко-продажба...
Първоначално изпратено от ghettoffАкцията е хубава, винаги съм го твърдял. Но на фона на по-голямата част акции на БФБ е чисто и просто доста скъпа.BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu
Коментар
-
Anton Chigurh
Най-накаря добра новина и от Енемона. Не търсете под вола теле, новината е добра и пазара трябва да я прайсне положително.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemataghettoff,
Първоначално изпратено от ghettoffАкцията е хубава, винаги съм го твърдял. Но на фона на по-голямата част акции на БФБ е чисто и просто доста скъпа.
Коментар
-
ghettoff,
Първоначално изпратено от ghettoffАкцията е хубава, винаги съм го твърдял. Но на фона на по-голямата част акции на БФБ е чисто и просто доста скъпа.Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
http://imoti.investor.bg/?cat=122&id=73910
Енемона АД е сключило договор с държавна институция за предпроектни проучвания, проектиране, изграждане и пускане в експлоатация на административна сграда на стойност над 100 млн. лв., съобщи компанията чрез Бюлетин Investor.bg.
Стойностният размер на договора представлява 59% от стойността на консолидираните активи на Енемона към края на септември миналата година и 113% от консолидираните приходи за същия период.
Коментар
Коментар