If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Гетов, ама от сто километра ти личи че ти е криво
Вземи пример от Остап виж как се е покрил и си мълчи
Първоначално изпратено от На 06.12.2008 ghettoff
Първоначално изпратено от На 6.12.2008 metala
Първоначално изпратено от На 19.11.2008 ghettoff
Първоначално изпратено от Остап Бендер
Тук да нямаше обратно изкупуване днес?
Дори да е имало - какво от това. И тази акция ще падне на 2 лв.
още една неточна прогноза!но в тези времена точните прогнози са кът!радвам се на своята-грабнах енм на 5 кинта!не е препоръка......за каквото и да е....
Радвам се, че към днешна дата печелите. Аз спечелих тук, но малко. Излязох от позицията рано, за да преструктурирам портфейла си. Все пак се придържам към прогнозата си, че ще видим доста по-ниски цени от сегашните. 2 лв. звучи малко крайно, наистина, писах това по време на масово отчаяние. Около 4 лв. не би ме учудило обаче.
Най-накаря добра новина и от Енемона. Не търсете под вола теле, новината е добра и пазара трябва да я прайсне положително.
Че той пазарът я "прайсва" положително вече четвърта сесия, даже и "изпреварващо"...Ти тази новина откъде я научи?..
Кога и от къде няма нищо общо в случая, но да кажем че от сайта на инвестор.бг
Т.е.едва днес, след три "положително прайснати" сесии.
Какво искаш да чуеш, за да ти го кажа и да спреш с тези щуротии. А?
О, Николчо, нищо лично...
За какво говориш?
Трябва да се съглася с другите двама, че тази акция се е търгуваше на база вътрешна информация. Затова нямаше продавачи и цената скочи със смешни обеми. За жалост борсата ни е толкова плитка и рехава, че такива неща се виждат. Честито на всички, които волно или неволно в този случай са част от опорочената система. Някой ден нещата ще се оправят.
Аз също търгувам на база технически анализ. Обаче на фона на умрялата търговия на борсата се открояваше покачването на цената с не малки обеми при Енемона. И никой не може да ме убеди, че това не е търговия на база вътрешна информация. Разбира се това не означава, че всички които са купували са знаели за договора.
Споделям мнението ти, NYSE guy. Но в интерес на истината трябва да се каже, че имаше положителни новини в края на миналата година, касаещи косвено ENM и свързани с АЕЦ Белене.
Аз също търгувам на база технически анализ. Обаче на фона на умрялата търговия на борсата се открояваше покачването на цената с не малки обеми при Енемона. И никой не може да ме убеди, че това не е търговия на база вътрешна информация. Разбира се това не означава, че всички които са купували са знаели за договора.
Че той пазарът я "прайсва" положително вече четвърта сесия, даже и "изпреварващо"...Ти тази новина откъде я научи?..
Ако ми позволите да вметна, вчера я гледах на 30-минутна графика. Графиката пресича 200-периодната средна нагоре на 4-ти декември и при цена около 6.35.
И досега си е все отгоре, само ча на + 2,30 лв. на акция.
Така че, едва ли може да се каже, че новината е изпреварваща.
Чакай, чакай, тя по-краткодневната МА пресича по-дълговременната още преди това-МА5 х МА15 на 28.11., но това като че няма общо с последното движение, породено очевидно от новината за последния договор.
Така е, до известна степен си прав. Обаче нали ТА, не се занимава с причините, а с резултатите.
Съгласен. Макар, че последното ми звучи малко в стил ПК- "Бития бит и Бетина..."
Ако ми позволите да вметна, вчера я гледах на 30-минутна графика. Графиката пресича 200-периодната средна нагоре на 4-ти декември и при цена около 6.35.
Чакай, чакай, тя по-краткодневната МА пресича по-дълговременната още преди това-МА5 х МА15 на 28.11., но това като че няма общо с последното движение, породено очевидно от новината за последния договор.
Така е, до известна степен си прав. Обаче нали ТА, не се занимава с причините, а с резултатите.
Съгласен. Макар, че последното ми звучи малко в стил ПК- "Бития бит и Бетина..."
Ако ми позволите да вметна, вчера я гледах на 30-минутна графика. Грефиката пресича 200-периодната средна нагоре на 4-ти декември и при цена около 6.35.
Ако ми позволите да вметна, вчера я гледах на 30-минутна графика. Грефиката пресича 200-периодната средна нагоре на 4-ти декември и при цена около 6.35.
Новината си е хубава. Само, че пак някой я е знаел предварително и се е възползвал от това. Затова вторник и сряда цената й скочи толкова и с не малък оборот на фона на търговията по останалите позиции.
да и КФН вместо да се занимава с Петър, да вземе да си свърши работата! или пак старата песен "за милиони няма закони за кокошка няма прошка" ...аман!
Новината си е хубава. Само, че пак някой я е знаел предварително и се е възползвал от това. Затова вторник и сряда цената й скочи толкова и с не малък оборот на фона на търговията по останалите позиции.
мхм, Комисията за Финансов Позор е заета със спелинг-чек на призовката на ПК (дали е 'разговор' или 'разпит') вместо да разбере кой юнак пътува във времето :-)
BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu
Най-накаря добра новина и от Енемона. Не търсете под вола теле, новината е добра и пазара трябва да я прайсне положително.
О, Николчо, нищо лично...
За какво говориш?
Говоря за подаването на информацията от Инвестора...Говоря за това, за което NYSE gay вече направи извод по-долу.
Коментар
Пухче
Това също звучи добре Списък на фирми по чл.18 ал.2 от Закона за енергийна ефективност
1
Удостоверение № 00001 / 13.01.2006г.
"Енемона" АД
Управители: Дичко Прокопиев Прокопиев, Людмил Иванов Стоянов, Цветан Каменов Петрушков и Богдан Дичев Прокопиев
гр. София, ул. "Алабин" № 16-20
Тел.: 0973/85405 ; 02/9800719
Факс:0973/ 80874; 02/9891636
e-mail: office@enemona.comЕ-мейл адресът e защитен от спам ботове. ; enefectivnost@enemona
Коментар
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от Dinosaur
Първоначално изпратено от Nikola
Коментар