Първоначално изпратено от мечето Йоги
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Енемона (E4A/ENM, ZNOA и E4AP)
Collapse
X
-
Абе иска-стиска акции и се моли да не паднат.Първоначално изпратено от мечето ЙогиПървоначално изпратено от Цар КешЦар Пазар
Добре че не се търгуват на теоритична че да можем днес да си купим евтинко.
Не е препоръка
Коментар
-
Мажоритаря на Енемона не го знам какво мисли да прави, репото му наскоро ми дава сигнал че се готви да записва варанти. За Ломско като акционер на Енемона не бих одобрил записването на увеличението на цена два пъти по висока от пазарната - защото е подарък за акционерите на Ломско и ощетява тези на Енемона.
Не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от Цар КешПървоначално изпратено от ghettoffПървоначално изпратено от retro_69Колеги,простете невежество ми,-някой можели да ми каже дали е възможно да си купя права и с тях да запиша варанти без да притежавам акции на Енемона?-Благодаря предварително!
види догодина как ще върят на пазара. На практика ако продадеш 1 от 100 акции си записваш варантите на другите 99 което е логичното и очаквано от мен поведение на собствениците на тази акция. В петък ще е много интересно
Не е препоръка.Пак не е препоръка
Коментар
-
...На същото заседание е решено България засега да получи първите 75 млн. от общо 300 млн. евро допълнителни компенсации за АЕЦ "Козлодуй", договорени миналия месец. През всяка от следващите 3 години в евробюджета ще се включват по 75 млн. евро.
...
ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ
При договарянето на самата помощ преди месец шефът на Еврокомисията Жозе Мануел Барозу каза, че парите се дават за довършване на разглобяването на четирите малки реактора. Този процес у нас обаче изобщо не е почвал и не е ясно дали парите ще стигнат за това.
При отчитане на 100-те дни управление енергийният министър Трайчо Трайков каза, че допълнителните 300 млн. евро за АЕЦ "Козлодуй" ще се харчат за поддържане на безопасността на малките реактори и за заплати на работниците там. Друга част от парите обаче щели да отидат за повишаване на енергийната ефективност в битовия сектор.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoffПървоначално изпратено от frei1974Аз пък мисля че ще има колкото си искаш права за покупка-само че за какво са ни-досега бизнеса на фирмата вървеше главно с протекцията на бившето правителство-но кранчето спря-дали фирмата може да се справи с чисто пазарни методи-предстои да разберем.
Може но трябва и някой да иска да продаде. Мисля си всеки ще извади тия 17 стотинки или 9 стотинки на притежавана акция да си ги запише и да изчака да
види догодина как ще върят на пазара. На практика ако продадеш 1 от 100 акции си записваш варантите на другите 99 което е логичното и очаквано от мен поведение на собствениците на тази акция.
Не е препоръка.
А пък права ще има колкото искаш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от frei1974Аз пък мисля че ще има колкото си искаш права за покупка-само че за какво са ни-досега бизнеса на фирмата вървеше главно с протекцията на бившето правителство-но кранчето спря-дали фирмата може да се справи с чисто пазарни методи-предстои да разберем.
Може но трябва и някой да иска да продаде. Мисля си всеки ще извади тия 17 стотинки или 9 стотинки на притежавана акция да си ги запише и да изчака да
види догодина как ще върят на пазара. На практика ако продадеш 1 от 100 акции си записваш варантите на другите 99 което е логичното и очаквано от мен поведение на собствениците на тази акция.
Не е препоръка.
А пък права ще има колкото искаш.
Коментар
-
Аз пък мисля че ще има колкото си искаш права за покупка-само че за какво са ни-досега бизнеса на фирмата вървеше главно с протекцията на бившето правителство-но кранчето спря-дали фирмата може да се справи с чисто пазарни методи-предстои да разберем.
Не е препоръка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoffПървоначално изпратено от retro_69Колеги,простете невежество ми,-някой можели да ми каже дали е възможно да си купя права и с тях да запиша варанти без да притежавам акции на Енемона?-Благодаря предварително!
види догодина как ще върят на пазара. На практика ако продадеш 1 от 100 акции си записваш варантите на другите 99 което е логичното и очаквано от мен поведение на собствениците на тази акция. В петък ще е много интересно
Не е препоръка.
Коментар
Коментар