IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Енемона (E4A/ENM, ZNOA и E4AP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от мечето Йоги
    Първоначално изпратено от Цар Кеш
    Цар Пазар
    Добре че не се търгуват на теоритична че да можем днес да си купим евтинко.

Не е препоръка
    Не те разбрах. Казваш добре, че не се търгуват евтино ... пък уж искаш да купуваш !!
    защо бъркаш теоретично с евтино ...

Коментар

• Абе иска-стиска акции и се моли да не паднат.
      Първоначално изпратено от мечето Йоги
      Първоначално изпратено от Цар Кеш
      Цар Пазар
      Не е препоръка
      Не те разбрах. Казваш добре, че не се търгуват евтино ... пък уж искаш да купуваш !!

Коментар

• Първоначално изпратено от Цар Кеш
        Цар Пазар

Не е препоръка

Коментар

• Цар Пазар

Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho
            Абе, таз цена на тез права теоретична ли е практична ли е що ли?
            Или както винаги има недогледали, недомислили, изманипулирали пък после търсим сложни обяснения на глупостта.
            Добре казано. Пазарна цена.

Коментар

• Абе тука не си заслужва и да се спекулира с правата-ако не се запишат ще е голяма мъка да се възстановят парите.

Коментар

• Абе, таз цена на тез права теоретична ли е практична ли е що ли?
                Или както винаги има недогледали, недомислили, изманипулирали пък после търсим сложни обяснения на глупостта.

Коментар

• Мажоритаря на Енемона не го знам какво мисли да прави, репото му наскоро ми дава сигнал че се готви да записва варанти. За Ломско като акционер на Енемона не бих одобрил записването на увеличението на цена два пъти по висока от пазарната - защото е подарък за акционерите на Ломско и ощетява тези на Енемона.

Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от Цар Кеш
                    Първоначално изпратено от ghettoff
                    Първоначално изпратено от retro_69
                    Колеги,простете невежество ми,-някой можели да ми каже дали е възможно да си купя права и с тях да запиша варанти без да притежавам акции на Енемона?-Благодаря предварително!
                    Може. Не е задължително да притежаваш обикновени акции.
                    Може но трябва и някой да иска да продаде. Мисля си всеки ще извади тия 17 стотинки или 9 стотинки на притежавана акция да си ги запише и да изчака да
                    види догодина как ще върят на пазара. На практика ако продадеш 1 от 100 акции си записваш варантите на другите 99 което е логичното и очаквано от мен поведение на собствениците на тази акция. В петък ще е много интересно

Не е препоръка.
                    мажоритаря май има около 10 мил права, за какво му са според теб, на увеличението на Ломско май не пожела да запише (май имаше нужда от кеш) и то като че ли не се състоя. Не е препоръка. Уж си цар Кеш а не стопляш нуждата от кеш. Що за цар си тогава Пак не е препоръка

Коментар

• ...На същото заседание е решено България засега да получи първите 75 млн. от общо 300 млн. евро допълнителни компенсации за АЕЦ "Козлодуй", договорени миналия месец. През всяка от следващите 3 години в евробюджета ще се включват по 75 млн. евро.
                      ...

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ

При договарянето на самата помощ преди месец шефът на Еврокомисията Жозе Мануел Барозу каза, че парите се дават за довършване на разглобяването на четирите малки реактора. Този процес у нас обаче изобщо не е почвал и не е ясно дали парите ще стигнат за това.

При отчитане на 100-те дни управление енергийният министър Трайчо Трайков каза, че допълнителните 300 млн. евро за АЕЦ "Козлодуй" ще се харчат за поддържане на безопасността на малките реактори и за заплати на работниците там. Друга част от парите обаче щели да отидат за повишаване на енергийната ефективност в битовия сектор.
                      Наистина ли строежа на нова АЕЦ е важна за Енемона?
                      http://imoti.start.bg
                      http://pravo.start.bg
                      [url]http://zakoni.start.bg[/url

Коментар

• Пробата струва пари-за тях кризата ще е догодина.
                        Зависи кой колко акции има. На хората с по 4-500 не им пречи да си ги задържат ей така за проба. Това все пак е нещо ново.Всичко ще зависи от големите пакети. А имате достатъчно опит в това отношение.

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff
                          Първоначално изпратено от frei1974
                          Аз пък мисля че ще има колкото си искаш права за покупка-само че за какво са ни-досега бизнеса на фирмата вървеше главно с протекцията на бившето правителство-но кранчето спря-дали фирмата може да се справи с чисто пазарни методи-предстои да разберем.
                          Може но трябва и някой да иска да продаде. Мисля си всеки ще извади тия 17 стотинки или 9 стотинки на притежавана акция да си ги запише и да изчака да
                          види догодина как ще върят на пазара. На практика ако продадеш 1 от 100 акции си записваш варантите на другите 99 което е логичното и очаквано от мен поведение на собствениците на тази акция.
                          Не е препоръка.
                          +1.

А пък права ще има колкото искаш.
                          Зависи кой колко акции има. На хората с по 4-500 не им пречи да си ги задържат ей така за проба. Това все пак е нещо ново.Всичко ще зависи от големите пакети. А имате достатъчно опит в това отношение.

Коментар

• Първоначално изпратено от frei1974
                            Аз пък мисля че ще има колкото си искаш права за покупка-само че за какво са ни-досега бизнеса на фирмата вървеше главно с протекцията на бившето правителство-но кранчето спря-дали фирмата може да се справи с чисто пазарни методи-предстои да разберем.
                            види догодина как ще върят на пазара. На практика ако продадеш 1 от 100 акции си записваш варантите на другите 99 което е логичното и очаквано от мен поведение на собствениците на тази акция.
                            Не е препоръка.
                            +1.

А пък права ще има колкото искаш.

Коментар

• Аз пък мисля че ще има колкото си искаш права за покупка-само че за какво са ни-досега бизнеса на фирмата вървеше главно с протекцията на бившето правителство-но кранчето спря-дали фирмата може да се справи с чисто пазарни методи-предстои да разберем.
                              Не е препоръка.

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff
                                Първоначално изпратено от retro_69
                                Колеги,простете невежество ми,-някой можели да ми каже дали е възможно да си купя права и с тях да запиша варанти без да притежавам акции на Енемона?-Благодаря предварително!
                                Може. Не е задължително да притежаваш обикновени акции.
                                види догодина как ще върят на пазара. На практика ако продадеш 1 от 100 акции си записваш варантите на другите 99 което е логичното и очаквано от мен поведение на собствениците на тази акция. В петък ще е много интересно

Не е препоръка.

Коментар

Working...
                                X