IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Енемона (E4A/ENM, ZNOA и E4AP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Русия готова да финансира част от проекта за АЕЦ Белене
    След "Белене" Москва иска и 7-ми блок в "Козлодуй"
    Русия се отказа от държавни гаранции за АЕЦ "Белене"

Е на Енемона май ще й излезе късмета
    еваларката
    да видим дали цената ще реагира
    помня че преди новина за разблокирани европари (май 100-200 млн. евро) изстреля пътищарските

Не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа!
    http://vbox7.com/play:6b57c30dca

Коментар

• Първоначално изпратено от uspeh
      Къде ги предлагат?
      в оферти продава
      къде другаде?
      в оферти купува щеше да е "ги търсят"

Коментар

• Къде ги предлагат?

Коментар

• 6 154 варанта се предлагат в момента на средни цени от 0.406 лв.

Къде изчезная правата?

Не е препоръка
          Имам права.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
            В Понеделник е последната дата за търговия на правата.

За аукциона, ако приемем, че инфото на сайта на ЦД е достатъчно актуално, то вероятно ще има доста неизползвани права. Едва около 6% са упражнени до момента...
            Благодаря, приятелю!

Коментар

• В Понеделник е последната дата за търговия на правата.

За аукциона, ако приемем, че инфото на сайта на ЦД е достатъчно актуално, то вероятно ще има доста неизползвани права. Едва около 6% са упражнени до момента...
              "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Докога ще се търгуват правата?
                До вторник ли беше?

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum

Ами аз ще се пробвам на 0,03-0,05 лв.на аукциона, па кат не стане варанти бол след това на пазара
                  бре, Хане, това ми прозвуча интелигентно, евалата )
                  не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от варантчо
                    Първоначално изпратено от варантчо
                    Защо си мисля, че на търга за права няма да има много.

1.-во тези които са спящи и не са се явили да си ги търгуват свободно са малко, защото това е компания от IPO и няма 40% бабички.

2-ро тези които сега висят в оферти продава (около 100 000 права), вероятно ще дадат по 8.5 ст. на право и ще запишат варант, за да могат да се надлъгват с кандидат купувачите още 6 години

тоест реално няма срок от 2-3 седмици, защото цената от 8.5 ст. на право за записване е малка (спрямо 1 лв. мин. емисионна цена за акции, но тук е варант, а често е имало и 10 лв./акция) така че който не успее да продаде на хубави цени другата седмица вероятно ще запише варанти и надлъгването между продавачи и купувачи ще продължи догодина

така че мисля, че търгуваме не нещо, което отива на аукцион след 2 седмици, а търгуваме продукт с живот 6 години и един месец

помислете над този аспект
                    И не се очудвайте, че никой не бърза да продава. Просто има 6 години да го направи, като сега даде по 8.5 ст. на право, за да остане в играта. А 8,5 ст. на право е под 1% от текущата цена на Енемона и е двойно по-малко от дневния рейндж. Тоест мижава сума

Не е препоръка за вземане на инвестиционни решения.
                    Имам права
                    Мнението ми се оказа правилно засега, никой не бързаше да продава

Да видим колко права ще отидат на аукциона
                    Ами аз ще се пробвам на 0,03-0,05 лв.на аукциона, па кат не стане варанти бол след това на пазара

Коментар

• Първоначално изпратено от варантчо
                      Защо си мисля, че на търга за права няма да има много.

1.-во тези които са спящи и не са се явили да си ги търгуват свободно са малко, защото това е компания от IPO и няма 40% бабички.

2-ро тези които сега висят в оферти продава (около 100 000 права), вероятно ще дадат по 8.5 ст. на право и ще запишат варант, за да могат да се надлъгват с кандидат купувачите още 6 години

тоест реално няма срок от 2-3 седмици, защото цената от 8.5 ст. на право за записване е малка (спрямо 1 лв. мин. емисионна цена за акции, но тук е варант, а често е имало и 10 лв./акция) така че който не успее да продаде на хубави цени другата седмица вероятно ще запише варанти и надлъгването между продавачи и купувачи ще продължи догодина

така че мисля, че търгуваме не нещо, което отива на аукцион след 2 седмици, а търгуваме продукт с живот 6 години и един месец

помислете над този аспект
                      И не се очудвайте, че никой не бърза да продава. Просто има 6 години да го направи, като сега даде по 8.5 ст. на право, за да остане в играта. А 8,5 ст. на право е под 1% от текущата цена на Енемона и е двойно по-малко от дневния рейндж. Тоест мижава сума

Не е препоръка за вземане на инвестиционни решения.
                      Имам права
                      Мнението ми се оказа правилно засега, никой не бързаше да продава

Да видим колко права ще отидат на аукциона

Коментар

• Понеже това е една от заспалите акции които бавно вървят нагоре ама и по бавно падат де Мудна е малко тази акция

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho
                          Заради ЦКБ. Продават Енемона за да купуват ЦКБ.
                          Е що продават точно Енемона, като има и други дружества

Коментар

• Заради ЦКБ. Продават Енемона за да купуват ЦКБ.

Коментар

• Голямо затишие тук. Как върви алъш-вериша на правата за варантите. Какво мислят хард-феновете на акцията, заради варантите ли спада или има нещо друго ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Цар Кеш
                                ...
                                За Енемонката ще имаме шанс да разпределим позицията според очакванията си върху варанти обикновени акции и привилегировани с хубав гарантиран дивидент.

Не е препоръка
                                кое е хубавото и кое е гарантираното ))

Коментар

Working...
                                X