IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Първа инвестиционна банка (5F4 / FIB) - архив до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Според мен между 25 и 30%

Коментар

• zdraveite - na kolko procenta ochakvate udovletvorenie na market order-i?

Коментар

• Благодаря, Мариане !
        А аз си мислех, че трябва да го пише и в проспекта :-) Вече ще знам къде да чета :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от iat
          Колеги, преди 5 часа зададох въпрос, на който никой не отговори. Моля, изразете мнение, защото за мен въпросът не е риторичен.
          В проспекта никъде не открих ангажимент, че всички лимитирани поръчки ще се изпълнят на еднаква цена. Допускате ли възможността за някакъв побългарен вариант на бук-билдинга, при който да е възможно изпълнение на лимитираните на различна цена ? (Например, удовлетворяват всички лимитирани над 10 лв., а по среднопретеглената на удовлетворените лимитирани разпределят остатъка от акциите пропорционално сред пазарните). Зная, че това противоречи на същността на посочения метод, но да не забравяме, че сме на Балканите и по-голямата печалба често се предпочита пред имиджа ;-)
          http://www.investor.bg/?id=50403

И лимитираните, и пазарните поръчки за акции на ПИБ ще се изпълняват пропорционално, при един и същ коефициент на удовлетворение и при една и съща цена, уточниха от мениджъра по емисията още при потвърждението на проспекта.

Коментар

• Колеги, преди 5 часа зададох въпрос, на който никой не отговори. Моля, изразете мнение, защото за мен въпросът не е риторичен.
            В проспекта никъде не открих ангажимент, че всички лимитирани поръчки ще се изпълнят на еднаква цена. Допускате ли възможността за някакъв побългарен вариант на бук-билдинга, при който да е възможно изпълнение на лимитираните на различна цена ? (Например, удовлетворяват всички лимитирани над 10 лв., а по среднопретеглената на удовлетворените лимитирани разпределят остатъка от акциите пропорционално сред пазарните). Зная, че това противоречи на същността на посочения метод, но да не забравяме, че сме на Балканите и по-голямата печалба често се предпочита пред имиджа ;-)

Коментар

• =

Бори-мечка скачай от парите
              Само ти си знаеш колко мечки си отрепал от началото на годината
              Като гледам борсата напоследък доста ги мориш
              Айде успех на всички тука
              Не е препоръка за покупко-продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
                Първоначално изпратено от SEBULBA
                Първоначално изпратено от dh
                eстествено, че сумата, за която си подал пазарна..
                Можеш да подадеш пазарна и за определен брой акции, тогава каква е сумата?
                Можеш да подаваш само пазарна за сума или лимитирана поръчка. Пазарна за брой няма!!! За справка - стр. 182 от Проспекта...
                Ще проверя, може и да греша

Коментар

• Ne znam zasto vsichki sa se naduhali tolkova mnogo na korporativna turgovska, za men FIB e po-dobra investiciq. Vqrno e che ot turgovska korporativna sigurno ste mozesh da napravish po-dobra vuzvrastaemost za purvata sedmica, no edva li za ednogodishen period. Vie kakvo mislite?

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
                    Първоначално изпратено от SEBULBA
                    Можеш да подаваш само пазарна за сума или лимитирана поръчка. Пазарна за брой няма!!! За справка - стр. 182 от Проспекта...
                    Ок мерси за инфото, явно не съм дочел проспекта
                    Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от markov
                      Добре я ми обясни по точно примерно за 1000 акции колко е сумата че не ми е ясно.....ще смяташ по 11 лева броиката ли ???
                      Ми цената може да отиде доста по нагоре....
                      каква е тая пазарна за 1000 акции?? пазарната е за определена сума

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA
                        "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Ще отиде и още как.Като се юрнете на ПИБ както го направихте на КТБ ще отиде към 12-13....
                          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от dh
                            Добре я ми обясни по точно примерно за 1000 акции колко е сумата че не ми е ясно.....ще смяташ по 11 лева броиката ли ???
                            Ми цената може да отиде доста по нагоре....
                            Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от dh

Коментар

• eстествено, че сумата, за която си подал пазарна..

Коментар

Working...
                                X