Според мен между 25 и 30%
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (5F4 / FIB) - архив до 08.09.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от iatКолеги, преди 5 часа зададох въпрос, на който никой не отговори. Моля, изразете мнение, защото за мен въпросът не е риторичен.
В проспекта никъде не открих ангажимент, че всички лимитирани поръчки ще се изпълнят на еднаква цена. Допускате ли възможността за някакъв побългарен вариант на бук-билдинга, при който да е възможно изпълнение на лимитираните на различна цена ? (Например, удовлетворяват всички лимитирани над 10 лв., а по среднопретеглената на удовлетворените лимитирани разпределят остатъка от акциите пропорционално сред пазарните). Зная, че това противоречи на същността на посочения метод, но да не забравяме, че сме на Балканите и по-голямата печалба често се предпочита пред имиджа ;-)
И лимитираните, и пазарните поръчки за акции на ПИБ ще се изпълняват пропорционално, при един и същ коефициент на удовлетворение и при една и съща цена, уточниха от мениджъра по емисията още при потвърждението на проспекта.
Коментар
-
Колеги, преди 5 часа зададох въпрос, на който никой не отговори. Моля, изразете мнение, защото за мен въпросът не е риторичен.
В проспекта никъде не открих ангажимент, че всички лимитирани поръчки ще се изпълнят на еднаква цена. Допускате ли възможността за някакъв побългарен вариант на бук-билдинга, при който да е възможно изпълнение на лимитираните на различна цена ? (Например, удовлетворяват всички лимитирани над 10 лв., а по среднопретеглената на удовлетворените лимитирани разпределят остатъка от акциите пропорционално сред пазарните). Зная, че това противоречи на същността на посочения метод, но да не забравяме, че сме на Балканите и по-голямата печалба често се предпочита пред имиджа ;-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от HakkinenПървоначално изпратено от SEBULBAПървоначално изпратено от dheстествено, че сумата, за която си подал пазарна..
Коментар
-
Първоначално изпратено от HakkinenПървоначално изпратено от SEBULBAПървоначално изпратено от dheстествено, че сумата, за която си подал пазарна..Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от markovПървоначално изпратено от dheстествено, че сумата, за която си подал пазарна..
Ми цената може да отиде доста по нагоре....
Коментар
-
Първоначално изпратено от SEBULBAПървоначално изпратено от dheстествено, че сумата, за която си подал пазарна.."The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от dheстествено, че сумата, за която си подал пазарна..
Ми цената може да отиде доста по нагоре....Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
Коментар