IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Първа инвестиционна банка (5F4 / FIB) - архив до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• четохте ли за рекламата с Бербо? взели са и Бен Крос ! чудно ми е какво ще рекламират? авно кредитни продукти

Коментар

• Чакайте, нека първо БНБ го разреши за включване в първи ред, пък после ще говорим.......

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
        Нали знаеш че ми дължиш 50000 еврака или забрави.
        Един вид да ти даде една облигацийка на ПИБ. Пък ти ще го черпиш всяка година с "онези" 12.75%.....
        Е, да, ама не е Цеко или Ивайло.....

А на тези, които обясняват колко кредита ще даде банката с парите от облигациите и колко било полезно това финансиране - по абсолютно същия начин стои въпроса и с другите форми на капитал от първи ред - акционерния капитал, т.е. увеличение с акции. Размер на нова емисия от 40 млн.евро не е проблем вече, през 2011г. Беше преди време.
        Факта, че не го правят така, означава, че просто искат да изтеглят ефекта в друга посока - към държателите на тези облигации. Кои са те? Ха, познайте от първия път!

Коментар

• Първоначално изпратено от zlata lamia Разгледай мнение
          Кви 1000 палки бе,човек? Нека първо онези дето ми дължат над 100000 евра от предишни басове те да си платят и тогава оправям и теб! Няма да го играя балък и при толкова спечелени и неизплатени ми(над 10 ) баса да ти плащам твоя(само един загубен)! Но каквото и да си говорим тва правителство избра най-тежкия за хората вариант-отложиха вземанато на мерки(кредити отвън,частична девалвация и мащабни съкращения в държавната администрация,армията и полицията,и други непроизводствени сфери) и сега предстои ХИПЕРИНФЛАЦИЯ И ОГРОМНА ОБЕЗЦЕНКА НА ЛЕВА !
          Красавец ти пак ли си тук?Нали знаеш че ми дължиш 50000 еврака или забрави.Борда щеше да пада нещо а ?

Коментар

• Първоначално изпратено от baba_meca Разгледай мнение
            ако това беше вярно, щеше да е по номинал много по-малък от 50 к евро, за да има много желаещи и така да падне цената на ресурса...
            целта на емисията очевидно не е набиране на капитал...
            Емисията е направена при условията на частно пласиране и не се търси набиране на ресурс от широката публика, така че не е необходимо номиналът да се разбива на по-малка стойност.

Коментар

• Престанете с МУдераторските си изпълнения, щото просто ще спра да пиша в този цензириран и обезличен от МУдераторите форум!

Коментар

• Явно някои тук са спрели да си пият хапчетата, а модераторът спи.

Коментар

• Кви 1000 палки бе,човек? Нека първо онези дето ми дължат над 100000 евра от предишни басове те да си платят и тогава оправям и теб! Няма да го играя балък и при толкова спечелени и неизплатени ми(над 10 ) баса да ти плащам твоя(само един загубен)! Но каквото и да си говорим тва правителство избра най-тежкия за хората вариант-отложиха вземанато на мерки(кредити отвън,частична девалвация и мащабни съкращения в държавната администрация,армията и полицията,и други непроизводствени сфери) и сега предстои ХИПЕРИНФЛАЦИЯ И ОГРОМНА ОБЕЗЦЕНКА НА ЛЕВА !

Коментар

• Само да припомня, че ПИБ на два пъти още през 2005 и после през 2006 използва хибриден дълг. Организатор на емисията бе Дрезднер банк, а лихвата към 12% (говорим времена за далеч преди кризата), така че не виждам аз никаккви лоши сигнали за пазара.

Коментар

• Първоначално изпратено от zlata lamia Разгледай мнение
                      Ало,комрадс,кво обсъждате таз ФАЛИРАЛА БАМКА не мога да разбера-толкоз е задлъжняла към облигационерите,че нема управия(обявения фалит е единствената възможност)! Другите фалирали банки са БАКБ,НЛБ и всички гръцки(да не забравя и КТБ-без депозитите на големите държавни фирми и други монополи е пълен ташак(имат само трева от Парк де прес)! Сега с депозитите на гражданите се кретидира това престъпно правителство(купуват се държавни ценни книжа именно с депозитите и парите отиват при идиота Дянков да ги харчи за магистрали и други подобни кражби по личната заръка на посланик Уорлик)! В заключение-теглете си депозитите от банките и не позволявайте на тези престъпници да Ви оберат!
                      Ти първо си плати 1000-те лева, които ми дължиш. И внимавай, че IP-то ти може да замине към БНБ и да ти треснат някоя яка глоба.
                      He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Ало,комрадс,кво обсъждате таз ФАЛИРАЛА БАМКА не мога да разбера-толкоз е задлъжняла към облигационерите,че нема управия(обявения фалит е единствената възможност)! Другите фалирали банки са БАКБ,НЛБ и всички гръцки(да не забравя и КТБ-без депозитите на големите държавни фирми и други монополи е пълен ташак(имат само трева от Парк де прес)! Сега с депозитите на гражданите се кретидира това престъпно правителство(купуват се държавни ценни книжа именно с депозитите и парите отиват при идиота Дянков да ги харчи за магистрали и други подобни кражби по личната заръка на посланик Уорлик)! В заключение-теглете си депозитите от банките и не позволявайте на тези престъпници да Ви оберат!

Коментар

• Първоначално изпратено от Barky Разгледай мнение
                          Емисията показва стратегическо решение на банката да кредитира активно българския бизнес. Както са написали: банката ще може да отпусне кредити за над 300 млн. лв., което означава пък, че те ще си хванат рентабилността.
                          ако това беше вярно, щеше да е по номинал много по-малък от 50 к евро, за да има много желаещи и така да падне цената на ресурса...
                          целта на емисията очевидно не е набиране на капитал...

Коментар

• Ако издадат още ще гледам да си взема, стига да са ми налични парите.

Коментар

• Първоначално изпратено от niki5 Разгледай мнение
                              жалко 4е номинла е толкова висок ина4е бих си купил. емисита е добар сигнал zа бг паzар. до 2013 оба4е сте баде колната.
                              Емисията показва стратегическо решение на банката да кредитира активно българския бизнес. Както са написали: банката ще може да отпусне кредити за над 300 млн. лв., което означава пък, че те ще си хванат рентабилността.

Коментар

• Ако знаех по-отрано бих си взел от тази емисия - 50 000 евро тикета.

Коментар

Working...
                                X