четохте ли за рекламата с Бербо? взели са и Бен Крос ! чудно ми е какво ще рекламират? авно кредитни продукти
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (5F4 / FIB) - архив до 08.09.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеНали знаеш че ми дължиш 50000 еврака или забрави.
Е, да, ама не е Цеко или Ивайло.....
А на тези, които обясняват колко кредита ще даде банката с парите от облигациите и колко било полезно това финансиране - по абсолютно същия начин стои въпроса и с другите форми на капитал от първи ред - акционерния капитал, т.е. увеличение с акции. Размер на нова емисия от 40 млн.евро не е проблем вече, през 2011г. Беше преди време.
Факта, че не го правят така, означава, че просто искат да изтеглят ефекта в друга посока - към държателите на тези облигации. Кои са те? Ха, познайте от първия път!
Коментар
-
Първоначално изпратено от zlata lamia Разгледай мнениеКви 1000 палки бе,човек? Нека първо онези дето ми дължат над 100000 евра от предишни басове те да си платят и тогава оправям и теб! Няма да го играя балък и при толкова спечелени и неизплатени ми(над 10 ) баса да ти плащам твоя(само един загубен)! Но каквото и да си говорим тва правителство избра най-тежкия за хората вариант-отложиха вземанато на мерки(кредити отвън,частична девалвация и мащабни съкращения в държавната администрация,армията и полицията,и други непроизводствени сфери) и сега предстои ХИПЕРИНФЛАЦИЯ И ОГРОМНА ОБЕЗЦЕНКА НА ЛЕВА !
Коментар
-
Първоначално изпратено от baba_meca Разгледай мнениеако това беше вярно, щеше да е по номинал много по-малък от 50 к евро, за да има много желаещи и така да падне цената на ресурса...
целта на емисията очевидно не е набиране на капитал...
Коментар
-
Кви 1000 палки бе,човек? Нека първо онези дето ми дължат над 100000 евра от предишни басове те да си платят и тогава оправям и теб! Няма да го играя балък и при толкова спечелени и неизплатени ми(над 10 ) баса да ти плащам твоя(само един загубен)! Но каквото и да си говорим тва правителство избра най-тежкия за хората вариант-отложиха вземанато на мерки(кредити отвън,частична девалвация и мащабни съкращения в държавната администрация,армията и полицията,и други непроизводствени сфери) и сега предстои ХИПЕРИНФЛАЦИЯ И ОГРОМНА ОБЕЗЦЕНКА НА ЛЕВА !
Коментар
-
Първоначално изпратено от zlata lamia Разгледай мнениеАло,комрадс,кво обсъждате таз ФАЛИРАЛА БАМКА не мога да разбера-толкоз е задлъжняла към облигационерите,че нема управия(обявения фалит е единствената възможност)! Другите фалирали банки са БАКБ,НЛБ и всички гръцки(да не забравя и КТБ-без депозитите на големите държавни фирми и други монополи е пълен ташак(имат само трева от Парк де прес)! Сега с депозитите на гражданите се кретидира това престъпно правителство(купуват се държавни ценни книжа именно с депозитите и парите отиват при идиота Дянков да ги харчи за магистрали и други подобни кражби по личната заръка на посланик Уорлик)! В заключение-теглете си депозитите от банките и не позволявайте на тези престъпници да Ви оберат!He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Ало,комрадс,кво обсъждате таз ФАЛИРАЛА БАМКА не мога да разбера-толкоз е задлъжняла към облигационерите,че нема управия(обявения фалит е единствената възможност)! Другите фалирали банки са БАКБ,НЛБ и всички гръцки(да не забравя и КТБ-без депозитите на големите държавни фирми и други монополи е пълен ташак(имат само трева от Парк де прес)! Сега с депозитите на гражданите се кретидира това престъпно правителство(купуват се държавни ценни книжа именно с депозитите и парите отиват при идиота Дянков да ги харчи за магистрали и други подобни кражби по личната заръка на посланик Уорлик)! В заключение-теглете си депозитите от банките и не позволявайте на тези престъпници да Ви оберат!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Barky Разгледай мнениеЕмисията показва стратегическо решение на банката да кредитира активно българския бизнес. Както са написали: банката ще може да отпусне кредити за над 300 млн. лв., което означава пък, че те ще си хванат рентабилността.
целта на емисията очевидно не е набиране на капитал...
Коментар
-
Първоначално изпратено от niki5 Разгледай мнениежалко 4е номинла е толкова висок ина4е бих си купил. емисита е добар сигнал zа бг паzар. до 2013 оба4е сте баде колната.
Коментар
Коментар