IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Първа инвестиционна банка (5F4 / FIB) - архив до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Не мисля, че увеличаването на МЗР ще повлияе на наскоро направила IPO банка и взела толкова много пари и то евтино. По-скоро си мисля, че на продаващите им трябват пари за участия в IPO - та.

Коментар

• Imaite v predvid che golemiqt spad ste e sled kato reshenieto bude vzeto.
      reccomendation hold.

Коментар

• Първоначално изпратено от pnk
        Имам акции в банката и вярвам, че ще се развива, но като стана дума за карти - Отношението на банката е тъпанарско и непрофесионално!
        Откраднаха ми пари от FIB VISA и въпреки, че беше доказано, че операциите са неавторизирани от банката ми казаха да пия една студена вода. Това не може да стане в цивилизована банка, която я е грижа за клиентите!
        Може би си вредя с това изказване, но дано има и представители на банката, които четат форума. Хора оправете си отношението и политиката иначе лошо ... Има конкуренция вече - разберете!
        Не бих казал че си вредиш с това исказване но по един закон всяка една неоторизирана транзакция под 300 лв. не се покрива от банката притежател на банковата карта - без значение естеството на същата.

Има корекция и тя е повсеместна и по моя преценка е за IPO.

Коментар

• Първоначално изпратено от franky4fingers
          Vizdam che alchnostta vi zaslepqva i ne analizirate vazni nesta. Lichno za men, ako v chetvurtak reshat da uvelichat zadulzitelnite rezervi, bankoviqt sektor ste zagubi chast ot atraktivnostta si.
          Tova e lichno mnenie.

Така е и най-потърпевши ще бъдат онези банки, които нямат стабилно и евтино финансиране от "банката майка"

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP
            Всяка стойност под 14 лв е добре дошла за купувачите .Следващия таргет е поне 17 лв
            ВЗЕ МИ ДУМИТЕ ОТ УСТАТА.....днес има едни промоциии под 14 и други около 15 дето много ми харесват.....пък имам малко кеш....

Коментар

• Vizdam che alchnostta vi zaslepqva i ne analizirate vazni nesta. Lichno za men, ako v chetvurtak reshat da uvelichat zadulzitelnite rezervi, bankoviqt sektor ste zagubi chast ot atraktivnostta si.
              Tova e lichno mnenie.

Коментар

• Добре е , добре е...

Коментар

• Всяка стойност под 14 лв е добре дошла за купувачите .Следващия таргет е поне 17 лв

Коментар

• Банда, умната, че до сега са изсипани само 12к акции, което е нищо за тази позиция.

Коментар

• Може би по-скоро се освобождават пари за IPO-тата
                      Misli predi da govorish.

Коментар

• Може би по-скоро се освобождават пари за IPO-тата

Коментар

• Pri eventualno uvelichenie na zadulzitelnite bankovi rezervi, bankoviqt sektor nqma da e tolkova rentabilen i edva li investicionnite programi takiva kakvito gi poznavame ste budat izpulneni. Edva li management na CCB, BACB, FIB, CORP sa zalozili v prognozite si eventualno uvelichenie na zadluzitelnite rezervi. Think about that.

Коментар

• Първоначално изпратено от НЕСТОР
                            Какво става днес тук, промоцийка нещо. Аз вече се възползвах.
                            Не само ти и не само по тази позиция са промоциите.

Коментар

• Какво става днес тук, промоцийка нещо. Аз вече се възползвах.

Коментар

• Имам акции в банката и вярвам, че ще се развива, но като стана дума за карти - Отношението на банката е тъпанарско и непрофесионално!
                                Откраднаха ми пари от FIB VISA и въпреки, че беше доказано, че операциите са неавторизирани от банката ми казаха да пия една студена вода. Това не може да стане в цивилизована банка, която я е грижа за клиентите!
                                Може би си вредя с това изказване, но дано има и представители на банката, които четат форума. Хора оправете си отношението и политиката иначе лошо ... Има конкуренция вече - разберете!

Коментар

Working...
                                X