Не мисля, че увеличаването на МЗР ще повлияе на наскоро направила IPO банка и взела толкова много пари и то евтино. По-скоро си мисля, че на продаващите им трябват пари за участия в IPO - та.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (5F4 / FIB) - архив до 08.09.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от pnkИмам акции в банката и вярвам, че ще се развива, но като стана дума за карти - Отношението на банката е тъпанарско и непрофесионално!
Откраднаха ми пари от FIB VISA и въпреки, че беше доказано, че операциите са неавторизирани от банката ми казаха да пия една студена вода. Това не може да стане в цивилизована банка, която я е грижа за клиентите!
Може би си вредя с това изказване, но дано има и представители на банката, които четат форума. Хора оправете си отношението и политиката иначе лошо ... Има конкуренция вече - разберете!
Има корекция и тя е повсеместна и по моя преценка е за IPO.
Коментар
-
Първоначално изпратено от franky4fingersVizdam che alchnostta vi zaslepqva i ne analizirate vazni nesta. Lichno za men, ako v chetvurtak reshat da uvelichat zadulzitelnite rezervi, bankoviqt sektor ste zagubi chast ot atraktivnostta si.
Tova e lichno mnenie.
Така е и най-потърпевши ще бъдат онези банки, които нямат стабилно и евтино финансиране от "банката майка"
Коментар
-
Pri eventualno uvelichenie na zadulzitelnite bankovi rezervi, bankoviqt sektor nqma da e tolkova rentabilen i edva li investicionnite programi takiva kakvito gi poznavame ste budat izpulneni. Edva li management na CCB, BACB, FIB, CORP sa zalozili v prognozite si eventualno uvelichenie na zadluzitelnite rezervi. Think about that.
Коментар
-
Имам акции в банката и вярвам, че ще се развива, но като стана дума за карти - Отношението на банката е тъпанарско и непрофесионално!
Откраднаха ми пари от FIB VISA и въпреки, че беше доказано, че операциите са неавторизирани от банката ми казаха да пия една студена вода. Това не може да стане в цивилизована банка, която я е грижа за клиентите!
Може би си вредя с това изказване, но дано има и представители на банката, които четат форума. Хора оправете си отношението и политиката иначе лошо ... Има конкуренция вече - разберете!
Коментар
Коментар