IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Първа инвестиционна банка (5F4 / FIB) - архив до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Аз съм най-спокоен при:
    50% net interest income
    30% net fee income
    20% net trading income

Първоначално изпратено от Nikola
    Първоначално изпратено от рибаря
    колко % от печалбата е от активни операции и колко от такси икомисиони мисля че нормалното отношиние 30/70 в полза на таксите и комисионите?
    Няма нормлано или оптимално съотношение на тези две неща. Това си зависи от мениджмънта на банката, да ли ще чарджва по-ниски лихви и по-високи такси или обратното. В общия случай ефета върху net banking income е един и същ.
    Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.

Коментар

• точно обратното,при високи лихви,банката печели от по голямата комисионна и повечето желаещи да имат доходен депозит-активите се разширяват.
      restartirai ...

Коментар

• Първоначално изпратено от рибаря
        колко % от печалбата е от активни операции и колко от такси икомисиони мисля че нормалното отношиние 30/70 в полза на таксите и комисионите?
        Няма нормлано или оптимално съотношение на тези две неща. Това си зависи от мениджмънта на банката, да ли ще чарджва по-ниски лихви и по-високи такси или обратното. В общия случай ефета върху net banking income е един и същ.

Коментар

• точно обратното,при високи лихви,банката печели от по голямата комисионна и повечето желаещи да имат доходен депозит-активите се разширяват.

Коментар

• Spored cikula na Kondratief ... zimata /Winter cycle/ ste zavurshi prez 2010, i togava zapochve sledvastiqt super bull cycle ot 30 godini ...

Moze da ima razlika ot +-2/3 godinki ... vse pak pulniqt cikul e okolo 60 godini ...

PS
            Az nqkoi akcii ste gi stiskam do 2020 ...

Коментар

• колко % от печалбата е от активни операции и колко от такси икомисиони мисля че нормалното отношиние 30/70 в полза на таксите и комисионите?

Коментар

• Първоначално изпратено от franky4fingers
                Estestveno, che negativno ...
                Уви така е.

Коментар

• Estestveno, che negativno ...

Коментар

• Как ще се отрази увеличението на лихвените проценти върху рентабилността на ПИБ и съответно как това ще повлияе на цената на акцията?
                    Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Инсталирайте си един текстов редактор, че да не се излагате.
                      До голяма степен ще позамаже неграмотността ви.

http://www.filehippo.com/download_firefox/

Коментар

• Ами ти не можеш да пишеш тръгнал с акций да търгува...пак евтино си ги взел трябваше на 14лв..Абе хора давайте си парите по фондовете това да не е Еврофутбол всеки да го разбира

Коментар

• доста хора се набутаха с акций,имам познат който с около 80000 лв.играят на борсата и са се набутали много яко аз с акций на ПИБ се набутах на 11.50 лв.но няма значение.

Коментар

• зависи доколко си "познат" на банката.
                            Това правило важи за абсолютно всяка банка в България!

Коментар

• Е не аз вече от няколко години си работя през централата и съм много доволен от всичко. А това по-долу беше риторичен въпрос. Разбира се че пускат.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
                                Казвам ти фактите. Иначе в ПИБ - централа си движа тези неща. Не мисля, че трябва да се притесняваш за инвестицията си в ПИБ поне на този етап. А иначе мен ме пускат навсякъде въпреки селското ми излъчване.
                                Малко намигане към
                                Netware, а селяни дали пускат, че да дойдем с Крейзихорс?
                                Ами и аз на Драган Цанков си движа нещата. И съм доволен. Особено има една-две доста умни девойки (а за красота да не говорим...)
                                He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

Working...
                                X