IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Първа инвестиционна банка (5F4 / FIB) - архив до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• хохохохохо - заформи се интрига

"бедна" ви е фантазията колко е прав Асен, макар че стреля напосоки, т.е. макроикономически.

И аз не съм хейтър, а равноправен партньор към 93% от банковото присъствие в БГ-то , включително и ПИБ.

Смейте му се, нали затова сме живи , за да се посмеем

Кой каза наздраве?

Коментар

• Първоначално изпратено от acen1975
      ахааа,появи се и Пешо777.той е като ризистънс в подкрепа на "оптимистите".винаги е лакуничен и изказванията са му: "+1" или "+100%".......
      нещо същите кримки ми се виждате,дето ми спамехте форума "добро утро българия".
      само "Корк" ви липсва.....
      драснете му една лична лоща,та и той да се включи.и да го подкарате и този форум на психодиспансер.
      аре досвидания от мен.
      ще се включа,когато пак има някое олигуфренско изказване(интрвю) на някой от бг олигуферените(банкерите.

според вас ,ако банкер каже,че имотите в бг няма да падат и че са са по евтини от тези на македония,трябва ли да го наричам олигуфрен,или некадърник ще е достатъчно?
      прекалявам ли с метафората или съм дори мек?
      pich , tam kadeto si moje li da teglish torenti ot arenata ??

Коментар

• ахааа,появи се и Пешо777.той е като ризистънс в подкрепа на "оптимистите".винаги е лакуничен и изказванията са му: "+1" или "+100%".......
        нещо същите кримки ми се виждате,дето ми спамехте форума "добро утро българия".
        само "Корк" ви липсва.....
        драснете му една лична лоща,та и той да се включи.и да го подкарате и този форум на психодиспансер.
        аре досвидания от мен.
        ще се включа,когато пак има някое олигуфренско изказване(интрвю) на някой от бг олигуферените(банкерите.

според вас ,ако банкер каже,че имотите в бг няма да падат и че са са по евтини от тези на македония,трябва ли да го наричам олигуфрен,или некадърник ще е достатъчно?
        прекалявам ли с метафората или съм дори мек?

Коментар

• Първоначално изпратено от Valuator
          Асенчо очевидно е празноглав хейтър, който явно няма какво друго да прави В Америка в събота и неделя, та затова виси пред компютъра и пълни с нечленоразделна реч българските форуми.

По този повод бих искал отново да пейстна един добър текст за подобна порода хора:

Първоначално изпратено от Тихомир Димитров
          Всяко човешко действие под слънцето има някакъв мотив и преследва някаква цел. Мотивът на хейтърите е ясен. Те са вбесени от недостатъците на чекиджийската си реалност, затова си го изкарват на другите. Но какво целят? Дори хейтърите преследват някаква цел. Подобно на вампирите, те целят да се нахранят с теб и после да те превърнат в един от тях. Омразата, с която ще им отговориш, е тяхната най-голямата награда. Те ще влизат отново и отново в местата, където са посели семената на ненавистта, тръпнещи в очакване да видят какъв плод е дала тя. И ако ти, бидейки съвсем неподготвен, вземеш, че им се вържеш на акъла, хейтърите триумфират. Продължават да те затрупват с нападки и вулгарни обиди, докато не отровят душата ти напълно и докато не те превърнат в един от тях.
          Има много ефикасно оръжие срещу хейтърите, по-лошо от спам-листите и блокираните домейни. Дори да им спреш достъпа до твоята нива, те ще отидат да засеят бурените си другаде. Така че забраните не помагат. Помага тоталното игнориране на хейтъра. Той е толкова краен, рязък и несправедлив в нападките си, че ти просто се чувстваш длъжен да избухнеш и да му го върнеш тъпкано. Така докарваш хейтъра до душевен оргазъм, а всъщност трябва да му спреш „секса”. Онлайн изнасилвачи като хейтърите могат да бъдат унищожени единствено с пълно мълчание. Те също са творци, които чакат своето признание. Твоята омраза е наградата за техния умопомрачителен и безсмислен труд, за десетките часове прекарани в сеене на омраза по форуми, блогове, чатове и социални мрежи. Твоето мълчание е тяхната гибел.
          +1

Коментар

• Първоначално изпратено от acen1975
            хайде пак психоаналитика.....
            добре Валюатор,ако така ти харесвам-нека бъда такъв-хейтър.ако тва ще те накара да се почувстваш по добре......ти бъди НЕ хейтър и си пльокни кинтите на депозит в ПИБ,или по добре-купи си акцийки....

междудругото пак съм се объркал.мислех си,че българономистите на ключови позиции в бг са с хора,чийто професионализъм се измерва във роднински връзки и партийни заслуги...
            даааааа,пак греша.явно има и други критерии за професионализъм.например -силиконов имплант на устните може да доведе до издигане в банковия сектор.

вери гуд.......
            Асене, да не те изплющя ипотечната криза в САЩ и сега да се опитваш да си ги избиеш на нас? :-) Да имаш да взимаш :-) хахахаха Смешник :-)
            МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• хайде пак психоаналитика.....
              добре Валюатор,ако така ти харесвам-нека бъда такъв-хейтър.ако тва ще те накара да се почувстваш по добре......ти бъди НЕ хейтър и си пльокни кинтите на депозит в ПИБ,или по добре-купи си акцийки....

междудругото пак съм се объркал.мислех си,че българономистите на ключови позиции в бг са с хора,чийто професионализъм се измерва във роднински връзки и партийни заслуги...
              даааааа,пак греша.явно има и други критерии за професионализъм.например -силиконов имплант на устните може да доведе до издигане в банковия сектор.

вери гуд.......

Коментар

• Асенчо очевидно е празноглав хейтър, който явно няма какво друго да прави В Америка в събота и неделя, та затова виси пред компютъра и пълни с нечленоразделна реч българските форуми.

По този повод бих искал отново да пейстна един добър текст за подобна порода хора:

Първоначално изпратено от Тихомир Димитров
                Всяко човешко действие под слънцето има някакъв мотив и преследва някаква цел. Мотивът на хейтърите е ясен. Те са вбесени от недостатъците на чекиджийската си реалност, затова си го изкарват на другите. Но какво целят? Дори хейтърите преследват някаква цел. Подобно на вампирите, те целят да се нахранят с теб и после да те превърнат в един от тях. Омразата, с която ще им отговориш, е тяхната най-голямата награда. Те ще влизат отново и отново в местата, където са посели семената на ненавистта, тръпнещи в очакване да видят какъв плод е дала тя. И ако ти, бидейки съвсем неподготвен, вземеш, че им се вържеш на акъла, хейтърите триумфират. Продължават да те затрупват с нападки и вулгарни обиди, докато не отровят душата ти напълно и докато не те превърнат в един от тях.
                Има много ефикасно оръжие срещу хейтърите, по-лошо от спам-листите и блокираните домейни. Дори да им спреш достъпа до твоята нива, те ще отидат да засеят бурените си другаде. Така че забраните не помагат. Помага тоталното игнориране на хейтъра. Той е толкова краен, рязък и несправедлив в нападките си, че ти просто се чувстваш длъжен да избухнеш и да му го върнеш тъпкано. Така докарваш хейтъра до душевен оргазъм, а всъщност трябва да му спреш „секса”. Онлайн изнасилвачи като хейтърите могат да бъдат унищожени единствено с пълно мълчание. Те също са творци, които чакат своето признание. Твоята омраза е наградата за техния умопомрачителен и безсмислен труд, за десетките часове прекарани в сеене на омраза по форуми, блогове, чатове и социални мрежи. Твоето мълчание е тяхната гибел.

Коментар

• Навярно Мая изглежда добре и се ползва за ПР
                  Недвижими имоти

Коментар

• ето още един постинг,писан след 2 ракии(уискита) на гладно:

даааааа,какво може да се очаква от изпълнителния директор на ПИБ Мая Георгиева,след като разсъждава така:
                    ------------------------------------------------------------------------
                    "...Какво би се случило в ситуация, в която има спад на цените на недвижимите имоти в условията на ликвиден недостиг за банките?

- Няма как цените на жилищните имоти в България да започнат да намаляват. В момента са на едно от най-ниските равнища във всички европейски страни. Дори в Македония жилищата са по-скъпи от България......"
                    ---------------------------------------------------------------------------
                    немааам думи.после защо ПИБ тва,защо ПИБ онова.....ами защото каквито управляващите банката,такава и банката......

ето и още:
                    ".....Ориентирани сме приоритетно към жилищно ипотечно кредитиране за домакинствата. Българинът е много дисциплиниран по отношение на изплащането на заем, ползван за покупка на жилище......"
                    -------------------------------------------------------------------------------

били се ориентирали към ипотечно кредитиране.......ГРЕШНА ОРИЕНТАЦИЯ.....
                    явно Мая има проблеми с географията и ориентирането.....
                    и като е тръгнала жената на разходка в гората,май вече се е изгубила,ама още не знае.
                    ако Мая си беше взела компас(професионални анализатори),нямаше да обърка ориентацията(ипот.кредитиране).....
                    ами като мръкне?има ли фенерче(външен гръб) или ще преспи ноща при ВЪЛЦИТЕ......
                    ще видим като почне да мръква-дали Мая ще излезне от гората,или е хванала грешната пътека и влиза още по навътре в гората.

и мен ако питате-местото на Мая въобще не е в гората(финансовия сектор)....

и целия блъвоч-заедно с многото заинтересувани западняци да купували банката,цетите в бг нямало да падат,цените в бг по евтини от македония и други кукуриговски изказвания от кукуригалника(банката):

http://pazari.dnevnik.bg/show/471677/

Коментар

• Свършиха ни мало-мниците в БГ и затова взехме да четем коментарите на американските малоу-ници :-) Апокалипсис сега!!! Трагедия по български!!! :-(
                      МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Страхотни постове, писани след две ракии, извинете уискита на гладно. Сега ми стана ясно какви глупаци са тези от АIB купили БАКБ при P/B около 5 и P/E около 15.29.
                        Консумирайте разумно. Препоръка е!

Коментар

• страхотни постове
                          Браво

Коментар

• Последните постове четох само, извинете ме, за което

Провокирайте, коментирайте .... доста ценни "зрънца" има в постовете на Асен-ката, има и глупости за апокалипсите, но както и да е.

Подготовката му е идеална, теориотичната, малко и практична и ще е безценен

За Щатите е прав, те диктуват финансовата мода в света и за баМките е прав и методите на "скатаване".

Коментирайте , коментирайте ... има 2 вида екземляри: едните виждат възможности , другите проблеми. Пожелавам ви да сте от ПЪРВИТЕ!!

Наздраве, че днес е готин празник!

Коментар

• Първоначално изпратено от intint
                              Асене ти какви мерки ще ни предложиш да вземем ?
                              Да продаваме имотите си на сегашните цени ?
                              Да продаваме акциите си?
                              Да държим всичко кеш ?
                              Или в злато ?
                              Какво ни предлагаш ????
                              само кеш,нищо друго!за златото не ги слушай стандартните западни анализи за нива от 2500$ на унция.....
                              ти още ли имаш имоти?леко да не ги продадеш........
                              акции?все още е рано за инвестиране.първо маркета ще скочи в сащ,но може и година да мине ,а и повече.
                              ако си на бг борсата-моите съболезнУвания....

тук съм писал малко за златото:

Re: Президентски съветник: Или криза, или Станишев
                              Изпратено от: acen1975 (IP съхранено)
                              Дата: April 14, 2008 07:32AM

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

глей са Елизара.
                              нещо бъркаш институциите-фед нямат нищо общо със нефта и залежите,нито пък с войните.
                              тези са други,повярвай ми.
                              тва е съвсем друг кръг на влиание и няма нищо общо с фед.
                              няма да е зле да се разчовъркаш кой стои за буш и кой е чейни.
                              тия ги вини,а не фед.
                              виж кой седи зад ексън мобил,халибъртън ,локхийт мартин и разбира се медийния гигант фокс нюс.
                              тия са съвсем други и идват от съвсен другаде.и с масонските ложи няма общо.
                              виж къде е учил буш и се поинтересувай за тайното общество ,създадено в този университет в края на по-миналия век.
                              не искам да говоря направо и да назовавам думички директно.

остави ги фед-те са други.
                              и не разбирам защо говориш за печатене на пари-всички печатат.нормално.
                              злато ли да бичат на монети?
                              кво е златото?продукт,чието производство струва 300$ за унция.
                              в бг едно време с една сребърна петолевка е можело да си купиш цяла крава-днес-20 литра мляко.
                              кое се е обезценило?среброто и златото,или левчето и долара?
                              едно време са заменяли скъпоценни метали,защото добиването им е било скъпо и съответно са били стандартния похват.
                              ми сега златото струва повече ,отколкото е прооизводствената му цена?
                              къде има балон?в златото или в долара?
                              златото вече е бита карта и никсън добре направи,че го махна.
                              тва е един продукт,който е с психологическа нагласа за барометър и нищо друго.
                              днес печатенето на пари и инфлаирането им зависи от тотални други барометри.
                              зависи от БВП,капитализация на борсата и т,н,

древни цивилизации са използвали различни къмодитис като валута-някои дори и седеф от миди.
                              тва значи ли,че трябва да се върже валутата към седеф в днешно време?

теорията за златото като разменна глобална валута и инфлацията спрямо него е толкова плитка и смешна теория,че се очудвам,че се хващаш за нея.

в момента златото е инфлационно, а не долара,лева или еврото!!!!!!!!!!!!

спрямо производстена стойност-3 пъти повече.
                              балона е в златото дарлинг.
                              само че повечето аналитици не го виждат,защото са заслепени от психологическия ефект като разменна единица до преди 40 години и не могат да прогледнат.

за тва и четеш от 10 години насам,как другата година златото щяло да стане 2500 долара,тъй като тва била истинската му цена,сравнена с инфлационното развитие,откакто то отпадна.
                              за тва толкова хора грешат и се чудят как така е още толкова евтино.
                              трябвало да бъде 2500$........
                              ами че то нали е продукт?нали се произвежда?кой ще им изчисли напредъка в производствените мощности?едно време е трябвало 500$ за производсто,а сега 300$.
                              аре сметни сега инфлацията за тези години на 500$ и ще видиш,че производителността се е подобрила 10-тократно.........
                              златото е една от най големите химери в днешно време,на която се ловят и сериозни икономисти.

и къв е смисъла на златото?с кво допринася?стои и обира прах по банки.
                              мен ако питаш,ако валутите трябва да се вържат към къмодити,тва трябва да е жито,царевица или нефт.
                              злато........ми че банките ако го пуснат на маркета,тва ще е най голямия инфлацоинен продукт за всички времена.
                              огромни количества,използвани за нищо.ей така-да седят.
                              мита на 20 век,който още ехти в главите на някои......
                              а,да-казваш,че златото на сащ седяло в мазетата на фед в ню йорк?????
                              нещо си се объркала.чувала ли си за форд кнокс?
                              ами тва е на около 1200 километра от ню йорк. в кентаки.
                              там е златото.много филми гледаш и предимно екшън.

гледам,че и друг блъвоч си писала-не си съгласна с мен,че смъкване на лихвата подпомага икономиката.
                              а кво я подпомага?качване на лихвата?

нещо не вдявам.чуваш ли се кви ги говориш?от а и б ли да обяснявам??????
                              така ли ви учат в европата?като икономиката е зле да си вдигате лихвата?права си,че европейците никви ги няма в банковото дело......

къде си?в германия?
                              сигурно там,щом смяташ,че американците са тъпи,а германците били откривателите и новаторите.......сигурно и наса е германска,но за прикритие са я тупнали в сащ.

германия....европа.....еърбъс....немам думи.колко от данъците ти са потънали в тази гениална компания?знаеш ли?щото са много добри.....

боинг-от тях съм направил доста инфлационни доларчета.ти колко си набутала чрез данъци в еърбъс?2006-та бяха 9 милиарда евро.2007 колко са?

та значи фед печатали,а ЕЦБ не печатали?
                              ами тия 500 милиарда пресни новички евра дето ги наблъскаха в банките за 4 месеца?ми че тва е близо 1/11 от целия дълг на сащ,който толкова много те притеснява.....
                              да не говориме за бенк оф ингланд с нейните 300 милиарда паунда.....
                              или те може да печатат повече от фед,защото са държавна институция????
                              почакай,да видиме кое е по добре-частна или държавна централна банка.
                              времето до сега е показало,и ще продължава да показва.......

Коментар

• tandem

:-)
                                D.Y.F-091066

Коментар

Working...
                                X