IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Първа инвестиционна банка (5F4 / FIB) - архив до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от cymru
    Първоначално изпратено от INSIDER-A
    Първоначално изпратено от cymru
    Има ли някой представа 202 с кого са свързани?
    Това е Асен ;-)
    Аха
    Ама между нас да си остане ;-)

През нощта пълни главата на идиотите с глупости и през деня им събира акциите :-) хахахаха

Странна птица е този Асенчо ;-)

Як СЕЛ ОФФ :-)
    МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Първоначално изпратено от INSIDER-A
      Първоначално изпратено от cymru
      Това е Асен ;-)
      Аха
      Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Днес ако ни беше балансова дата за бас с Асен, не знам как ще се разберем кой печели? Щото май от 7-7,10 отиде на по високи нива! Коя е базата средната цена за дена или ....

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru
          Това е Асен ;-)
          МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Има ли някой представа 202 с кого са свързани?
            Не-заслужил инвеститор

Коментар

• А днес имате ли акцийки за разпродажба? :-) Айде бързо, че правят сел офф и ще фалирВат ;-) И недвижимите имоти ще фалирВат и акцията ще отива на 6 лв. може и по-ниско и ще става страшно. Не ги гледайте KBC и Allied Irish Banks. Те не знаят с какво си имат работа. Като видят ипотечния пазар и фалитите ще побелеят от страх и ще побягнат панически :-)

до Асенчо: Абе пич какъв сел офф те гони. Не виждаш ли какви селски пръчки разпродават, че чак ми е жал за вложителите им!

Мнението не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа!

Коментар

• acen1975 по принцип си прав, че цената има още надолу.
                Дъното ще е 6, или малко около него.
                4 не може да стане и губиш баса.

"Всяко живо същество живее живот според постъпките си, извършени в миналото. То е направлявано от съдбата.
                Това, което не е предопределено да се случи, никога няма да се случи, независимо колко упорито опитваш.
                Това, което е предопределено да се случи, ще се случи, независими колко упорито се опитваш да го спреш.
                Затова, най-добре е да се запази тишина..."

Коментар

• Първоначално изпратено от acen1975
                  Първоначално изпратено от Alee
                  Асене, един простичък въпрос: колко е freefloat-a на ПИБ? Знаеш ли?
                  С този сел-оф дето го тръбиш, освен ако не е някой от мажоритарите, нищо друго не може да стане. Въпросът е: банката е ли за продаване или не? Ако е за продан, сега ли е момента? Не вярвам.
                  А относно кеш-а, според мен в ПИБ има достатъчно средства за нормална работа. Друг е въпросът каква им е политиката на кредитиране в момента.
                  ей тва е добър въпрос.харесва ми много.
                  нека те питам аз като отговор-ако има някой 10% участие и иска да се избави от него и то в падащ маркет на акцията,как ще го направи?
                  поразгледай графиката по обстойно-дори и при голям обем на ликвидност,ако е срещу акцията-или постепенно падане,фри флоута няма такова голямо значение.
                  междудругото този сел оф е много професионално екзекутиран,тва ме навежда на мисълта,че тва е някоя голяма чужда банка,която едно време е искала да придобие по голям дял в ПИБ,с цел по късен мърж или превземане,обаче са се отказали по напълно обясними причини и сега гледат да се оттърват с минимални загуби(късмет им пожелавам...)
                  професионален сел оф съпортван с "добри" новини в пресата и внимателно пускане на акции само след обръщане на тренд и спиране в точния момент,да не се подплаши стадото,а дори ако трябва и леко изкупуване на акции обратно......тва бг основните собственици се съмнявам,че могат да го екзекутират.
                  даже сигурно и не знаят кво става.не бих се учудил....

ти как ще ми обясниш тренда на акцията до сега?някакво по смислено обяснение?
                  Аз лично считам, че дори да се окажеш прав за разпродажбите, а те са очевидни, то не бих казал, че няма БГ собственик който да може да го направи, напротив. Някои от тях си имат доста опит, натрупван с години.
                  Ако пък е била чужда банка и са се отказали, кофти за тях.
                  Тренда ли? Нямаше как да бъде по-различен при тези пазари на финансови активи, дори се очакваше. Това го дискутирахме в тази тема още миналата година.
                  Друг е въпроса докъде може да се пада по тази позиция.

ПС: Много интересно, напоследък ти се промени стила на писане.
                  “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• ..

Коментар

• Citi

Коментар

• Първоначално изпратено от herco
                        offering $3 billion in stock - "once in 10 generations buying opportunity"
                        преди малко и ден преди фед
                        кои?Citi? или бгетовската СИ

Коментар

• Фирмената ми сметка е там , ама от 2-3 месеца правят едни "глупости" , съгласно дебелата папка с вътрешни разпоредби на банката и следя нещата с интерес.

Даже днес по телефоните им казах, че има и други банки и договорите са затова , за да се спазват.

После се извиних на девойките в банката като ми мина , не са виновни те , ама ... те го отнесоха

Успех и на теб!

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi
                            Ще се намеся и аз за малко.

Асен "уцелва" някои неща или от фундамент или от вътрешно инфо и е тъпо да му се смеете.

Коментарът ми от преди месеци беше, че в банки и застрахователи тази година няма да е като предни.

Нямам право да петня име на банка поради санкциите , а съм партньор и с тази банка , само ще загатна , че сега от май месец променят и софтуера.

Успех на всички!!
                            Маранди,ти май си единствения,който има бизнес с ПИБ,но си прескочил бг манталитета и
                            можеш да оцениш дадено мнение,противно на твойто,без излишна психоаналитика,обвинения в правописни грешки и т.н.
                            евалата за тва.малко са такива като теб.

и се съмнявам,че българономистите ми се смеят.....просто така са научени да парадират,с цел избиване на комплекси.
                            обаче нека ги оставиме да ме прихоанализират.ако няма интрига-няма интерес.особено при мен.ще ми е скучно ако почнеме всички да се обичаме и да слушаме птичките как пролетно време чуруликат(а иде зима)....

пич,успех и на теб

Коментар

• Софт-а ще е същият като на една друга представена в БГ банка / заемаща първо място по пазарен дял към момента /, стига ви толкова , остават няколко дена дотогава.

Но и там смениха софт-а преди година и не знам в кой вариант ще се изпълни.

Успех на всички!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Alee
                                Асене, един простичък въпрос: колко е freefloat-a на ПИБ? Знаеш ли?
                                С този сел-оф дето го тръбиш, освен ако не е някой от мажоритарите, нищо друго не може да стане. Въпросът е: банката е ли за продаване или не? Ако е за продан, сега ли е момента? Не вярвам.
                                А относно кеш-а, според мен в ПИБ има достатъчно средства за нормална работа. Друг е въпросът каква им е политиката на кредитиране в момента.
                                ей тва е добър въпрос.харесва ми много.
                                нека те питам аз като отговор-ако има някой 10% участие и иска да се избави от него и то в падащ маркет на акцията,как ще го направи?
                                поразгледай графиката по обстойно-дори и при голям обем на ликвидност,ако е срещу акцията-или постепенно падане,фри флоута няма такова голямо значение.
                                междудругото този сел оф е много професионално екзекутиран,тва ме навежда на мисълта,че тва е някоя голяма чужда банка,която едно време е искала да придобие по голям дял в ПИБ,с цел по късен мърж или превземане,обаче са се отказали по напълно обясними причини и сега гледат да се оттърват с минимални загуби(късмет им пожелавам...)
                                професионален сел оф съпортван с "добри" новини в пресата и внимателно пускане на акции само след обръщане на тренд и спиране в точния момент,да не се подплаши стадото,а дори ако трябва и леко изкупуване на акции обратно......тва бг основните собственици се съмнявам,че могат да го екзекутират.
                                даже сигурно и не знаят кво става.не бих се учудил....

ти как ще ми обясниш тренда на акцията до сега?някакво по смислено обяснение?

Коментар

Working...
                                X