IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Първа инвестиционна банка (5F4 / FIB) - архив до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• За Мариян Йорданов

Ей, Марияне, можеш ли да отправиш официално питане до БНБ, (1)какво се разбира под понятието "икономически свързани лица" в Закона за кредитните институции и (2) са ли икономически свързани три лица, закупуващи заедно общ актив в консорциум (публично обявен), че тук вече почнахме съвсем да се заливаме с безсмислици.....

Коментар

• Не мислиш ли че много питаш?
      Недей да се вреш там където не трябва да го правиш.
      Би ли ми разяснил ,на база на какво нямам право да питам??
      http://www.youtube.com/watch?v=ABSXJiYQFuI&NR=1
      Всеки има право да изразява мнение и да го разпрост

Коментар

• Първоначално изпратено от clearly Разгледай мнение
        От Наредба 7 която е постната по долу чета

Тъй като не съм запозната ме интересува , колко е собственият капитал на ПИБ според годишния й консолидиран отчет и колко е лимитът и в млн.лв за кредитиране??Благодаря предварително ако някой ми отговори.
        капитала им е около 420 милиона + 40 милиона скоро привлечени на 12.75% лихва, това значи, че на 1 (или група свързани) лица може да дадат до 115 милиона, колкото са дали на лъчо. отделно той е 'финансиран' с още 200 милиона, които са взети на заем пак от ПИБ от надин и там каквото е наречена другата фирма. в резултат на това, целия риск на банката към заема за кремиковци е около 68% от капитала и, а лимита според БНБ трябва да е 25%.

но троловете тук се опитват да заглушат диалога по тази тема с политически глупо-излеяния

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
          Видях, че пишеш активно и темата за ОЦК.
          Постой повече там, моля
          Надявам се и там да вдигнеш акцията (не съм притежател)...
          Не е заради мен, ама май и двата мажоритаря от един дол дренки ще излязат.....просто Захариев му се изреди първи на КРЕМА, сега другите двама батковци ще му се доизпразнят....фигуративно да се изразя...
          Кой е хванал този КРЕМ все се е изпразнил на обществения интерес....и така още от създаването му....
          Last edited by tuj-to; 18.04.2011, 14:35.

Коментар

• Добре, но той подозира заговор

Коментар

• Първоначално изпратено от Kilur Разгледай мнение
              На П. Караиванов все атаки и фалити му са мислите
              Абе в случая наистина хакери са погнали данните на клиентите им...
              Last edited by X_Y; 18.04.2011, 14:45.

Коментар

• Първоначално изпратено от tuj-to Разгледай мнение
                Аз съм рибар бре! Ловя шарани в мътни води....Гледам от батковците от ПИБ-а и само се уча....
                Нали по-долу еколог ме направиха..а аз съм прост капиталист.....
                Видях, че пишеш активно и темата за ОЦК.
                Постой повече там, моля
                Надявам се и там да вдигнеш акцията (не съм притежател)...
                За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от clearly Разгледай мнение
                  От Наредба 7 която е постната по долу чета

Тъй като не съм запозната ме интересува , колко е собственият капитал на ПИБ според годишния й консолидиран отчет и колко е лимитът и в млн.лв за кредитиране??Благодаря предварително ако някой ми отговори.
                  Не мислиш ли че много питаш?
                  Недей да се вреш там където не трябва да го правиш.

Коментар

• От Наредба 7 която е постната по долу чета
                    (5) Експозицията към едно лице или икономически свързани лица не може да надвишава 25 на сто от собствения капитал на банката или банковата група.
                    http://www.youtube.com/watch?v=ABSXJiYQFuI&NR=1
                    Всеки има право да изразява мнение и да го разпрост

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                      И на теб щеше да ти е полезно да направиш голяма експозиция ...където трябва...вместо при патки и други прелетни птици. Айде сега - отлитай с тях....пишман авджия
                      Аз съм рибар бре! Ловя шарани в мътни води....Гледам от батковците от ПИБ-а и само се уча....
                      Нали по-долу еколог ме направиха..а аз съм прост капиталист.....

Коментар

• На П. Караиванов все атаки и фалити му са мислите

Коментар

• tuj-to, ти си трол от еко- организацията, там май добре са ти платили.... чак пък на ядосан ще ми се прави!
                          А фирмите са свързани, колкото ти си свързан със съседите на етажната площадка в панелката.....

Коментар

• Първоначално изпратено от tuj-to Разгледай мнение
                            Ей, тролове, какво общо имат горните напъни за съждения, а като цяло глупости, с темата за Банките и големите експозиции?????
                            ами, ако беше американец, щяха да те питат 'а вие защо биете негрите?', но не си и затова подхващат друга политическа тема

Коментар

• телевизията на Пешката
                              http://www.ebfbusiness.tv/index.php?...2620&pagenum=1
                              къде го намериха този селяк
                              Светлозар Николов - Асоцияция на българския бизнес.
                              Тоя ли е българския бизнес?!

Коментар

• Първоначално изпратено от Kilur Разгледай мнение
                                Ами става все по интересно- Та вие се правите на по големи експерти от БНБ и МинФин
                                Не знам що ги споменаваш, те правят квото им се каже, не се гледа закона

тука наистина настана голяма помия с тия платени драскачи

Коментар

Working...
                                X