IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Първа инвестиционна банка (5F4 / FIB) - архив до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ма не се притеснявайте. При ПИБ няма абсолютно никакъв несистематичен риск. Целият риск тук идва от банковата система и капиталовия пазар, така че всичко идеално.

Понеже знам, че сарказма не се разбира в интернет прочетете ми подписа.
    The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
      Да не си помисли дори и за миг, че са ги купили по номинал?!?!?!??!
      МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Първоначално изпратено от INSIDER-A Разгледай мнение
        "Повече е получила Първа инвестиционна банка, която купи вземането на "Арселор Митал" в размер на 47.97 млн. лв. Днес частичната сметка отрежда на ПИБ 41.79 млн. лв., или 87.1% от номинала на вземането, което бе обезпечено със залог на завода за студено валцуване."

http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2011/...lv_ot/?ref=rss

Коментар

• "Повече е получила Първа инвестиционна банка, която купи вземането на "Арселор Митал" в размер на 47.97 млн. лв. Днес частичната сметка отрежда на ПИБ 41.79 млн. лв., или 87.1% от номинала на вземането, което бе обезпечено със залог на завода за студено валцуване."

http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2011/...lv_ot/?ref=rss
          МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Първоначално изпратено от fant0mas Разгледай мнение
            Ти мисли малко на кого да вярваш! Може някой да е искал да изчезнат тези пари на прокуратерата. Има 3 следи - банката, прокуратурата и този който са разследвали. Както и да е има ли доказателства, че парите са били вътре?
            Би следвало ако се държат веществени доказателства по дадено дело в касети в трезора на банки в случая на ПИБ ,да има приемо предавателен протокол м/у двете страни ,поне аз така си мисля.Така,че се знае какво е изчезнало от там ,но кой го е извършил и с помоща на кого ,нямам си на идея.
            Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение

Та на кого да вярваме ?Има нещо съмнително в тази история! Трезорите са под много строг контрол и няма как да се е случило. На входа на трезора си има камера, която следи кой влиза и излиза, а за отварянето на сейфа са нужни два ключа,като единият ключ се съхранява в клиента и той носи отговорност за него, а вторият се съхранява под строг контрол от банката.Тоя обир показва наличност на трети ключ към всяка касета , което прави очевадно не толкова строги контрола и процедурите в банката.
              Ти мисли малко на кого да вярваш! Може някой да е искал да изчезнат тези пари на прокуратерата. Има 3 следи - банката, прокуратурата и този който са разследвали. Както и да е има ли доказателства, че парите са били вътре?

Коментар

• Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
                Но пък проскубаният пернат ЯсТрЕбОвСкИ ще ти приглася - може да си на 100% сигурен в това.
                Е-хе-хе-хе,пернатият Кашпировски пак го взеха за мезе.
                Attached Files

Коментар

• 07.7.2011 г.ПИБ обаче разпространи съвсем различно съобщение днес. "Сейфовете в обществения трезор на банката в клоновете на ПИБ в гр. Велико Търново и гр. Варна не са обрани и не са разбити. Има твърдения на няколко клиента с наети сейфове, че от техните касети липсва нещо.

07.7.2011 г. При обира на трезора на Първа инвестиционна банка във Велико Търново е ограбен и сейф на Окръжна прокуратура Велико Търново. "Не мога да дам информация за сумата, тъй като това е следствена тайна и тепърва ще я уточняваме, но действително - имахме сейф в същия банков трезор, който е също обект на посегателството", съобщи говорителят на Окръжна прокуратура Велико Търново прокурор Румяна Ирманова."Много активно се работи, всички първоначални следствени действия са извършени и продължават да се извършват следствени действия. Работили сме цяла нощ и днес се очертава в тази връзка да бъде натоварен работен ден. Проверяват се всички версии", каза тя. Към момента няма задържани. Знае се чии са касетите в трезора. .....
                  http://www.segabg.com/online/new/art...ews&id=0000152
                  Та на кого да вярваме ?Има нещо съмнително в тази история! Трезорите са под много строг контрол и няма как да се е случило. На входа на трезора си има камера, която следи кой влиза и излиза, а за отварянето на сейфа са нужни два ключа,като единият ключ се съхранява в клиента и той носи отговорност за него, а вторият се съхранява под строг контрол от банката.Тоя обир показва наличност на трети ключ към всяка касета , което прави очевадно не толкова строги контрола и процедурите в банката.
                  Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

Явно си безметежно ТЪП та неможеш да зацепиш разликите. Но пък виждам, че си настроен заядливо, така че продължавай. Ама без мен. Немога да ти сляза на нивото. Но пък проскубаният пернат ЯсТрЕбОвСкИ ще ти приглася - може да си на 100% сигурен в това.
                    Я бягай,ти си не само вулгарен глупак,но и пълна невежа явно,само с голямата ти и проста уста няма как да промениш нищо за по добро,както на форекс,въобще защо не се скриеш и не се занимаваш с БФБ.Най добре за всички ще е.
                    Алън Глупа......

Коментар

Тук във форума си голЕма ин(про)ституция
                      Явно си безметежно ТЪП та неможеш да зацепиш разликите. Но пък виждам, че си настроен заядливо, така че продължавай. Ама без мен. Немога да ти сляза на нивото. Но пък проскубаният пернат ЯсТрЕбОвСкИ ще ти приглася - може да си на 100% сигурен в това.

Коментар

Разбрах те. Но аз изразявам лично мнение, а прокуратурата е ИНСТИТУЦИЯ !

Освен ако и мен не възприемаш като институция
                        Тук във форума си голЕма ин(про)ституция

Коментар

Пешо, за тебе идеше реч
                          Разбрах те. Но аз изразявам лично мнение, а прокуратурата е ИНСТИТУЦИЯ !

Освен ако и мен не възприемаш като институция

Коментар

• Сейфовете са много атрактивни за измамниците по принцип, защото в тях обичайно се държат богатства чийто произход трудно може да бъде доказан и често след това жертвите на престъплението не си признават че са обрани тс, извършителите остават не анказани (или поне не наказани от официалните органи)... Та тепърва ще четем подобни публикации и драми.

Коментар

Започва да намирисва на режисирана постановка. И според мен причината е Кремиковци.
                              Не съм фен на политиката на банката по много параграфи, но в случая си мирише на ченгеджийска постановка.
                              ПИБ трябва да съдят за клевета лицата разпроняващи тази клевета.
                              АХАХАХ Пак ли поредния бисер,ей изпушил журналист с лесо-техническо образование,как е егото.Ти си бил много малка душичка,пак го доказа.И сега какво ще се случи С ПИБ пак.
                              Кажи ни журналистче.

Коментар

Не знаех, че ПРОКУРАТУРАТА влиза в графа мушморок ?
                                Пешо, за тебе идеше реч

Коментар

Working...
                                X