Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (5F4 / FIB) - архив до 08.09.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
Бай-Бай
Не съм Бай Пешо даже и никакъв Бай не сам. Каквото съм предрекъл до този момент обаче става реалност. От няколко дни всички велики специалисти от Надин и Велпет са напъдени от комбината от банкерите. По вссяка вероятност и фирмата доведена от надинци да реже скрап също ще е аут. Получих инфо че на 29.08.11г ще има препродажба на закупените от Елтрейд активи и тогава вече могат да се правят заключения за сделката на ПИБ.БИГ
Коментар
-
Първоначално изпратено от big_brother Разгледай мнениеЗа банкерчетата, които пишат в този форум едно пояснение. Кремиковци - АД в несъстоятелност е юридическо лице, което все още съществува и се управлява от синдика Банков. Печалбата която споменавате е на Кремиковци и няма нищо общо с обособените боклуци, които закупи ПИБ и подгласниците му Надин и Велпет. От купеното до момента няма никаква печалба, а трупане на нови загуби. Вече трети месец новите собственици правят ремонти на кабинети зареждат ги със скъпа офис техника, асфалтират, строят бариери и навеси за джиповете си и режат скрап по малко, който стига за покриване на ремонтите на сградния фонд, за заплати и за заплащане на наетата фирма за рязането на скрапа. А за заема? Колкото до сделката тя е пълен провал с оглед на това, че са вярвали на специалистите от Надин и Велпет за това колко скрап има в комбината, а той е точно на половината на очакванията им. В момента подгласниците много енергично търсят купувач на частта от Кремиковци, която може да се пусне. За тази част искат 160 млн. евра. С една дума виждат, че са гризнали дръвцето и искат по бързия начин да върнат заема към ПИБ. Със сигурност ще се стигне и с Креми до София ленд едно прекрасно нещо, което унищожи една от гореспоменатите фирми. А ПИБ е обречена. Аз наблюдавам и пак ще се включа .......
Пешо, и на Бай Брадър да се направиш
си пределно ясен.
Коментар
-
За банкерчета
За банкерчетата, които пишат в този форум едно пояснение. Кремиковци - АД в несъстоятелност е юридическо лице, което все още съществува и се управлява от синдика Банков. Печалбата която споменавате е на Кремиковци и няма нищо общо с обособените боклуци, които закупи ПИБ и подгласниците му Надин и Велпет. От купеното до момента няма никаква печалба, а трупане на нови загуби. Вече трети месец новите собственици правят ремонти на кабинети зареждат ги със скъпа офис техника, асфалтират, строят бариери и навеси за джиповете си и режат скрап по малко, който стига за покриване на ремонтите на сградния фонд, за заплати и за заплащане на наетата фирма за рязането на скрапа. А за заема? Колкото до сделката тя е пълен провал с оглед на това, че са вярвали на специалистите от Надин и Велпет за това колко скрап има в комбината, а той е точно на половината на очакванията им. В момента подгласниците много енергично търсят купувач на частта от Кремиковци, която може да се пусне. За тази част искат 160 млн. евра. С една дума виждат, че са гризнали дръвцето и искат по бързия начин да върнат заема към ПИБ. Със сигурност ще се стигне и с Креми до София ленд едно прекрасно нещо, което унищожи една от гореспоменатите фирми. А ПИБ е обречена. Аз наблюдавам и пак ще се включа .......БИГ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pivoley Разгледай мнениеПерфектна сделка за ПИБ!
Всъщност кой е дежурният ТРОЛ тази събота?Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pivoley Разгледай мнениеПерфектна сделка за ПИБ!
Не е препоръка за нищо.
Коментар
-
Металургичният комбинат Кремиковци, който е обявен в несъстоятелност, е натрупал 56.4 млн. лв. счетоводна печалба от ликвидацията си, сочи отчетът на дружеството за първото полугодие. Дружеството е успяло да резализира този резултат основно след разпродажба на активи.
Общите приходи само от ликвидацията са 332.5 млн. лв., като от тях 300.9 млн. лв. или над 90% са от продажба на дълготрайни материални активи. Балансовата стойност на всички продадени през периода активи е 1.36 млрд. лв.
През първото полугодие са проведени три големи търга за продажба, пише още в отчета на дружеството. Единият е бил в началото на годината, като е продаден рудник за добив на доломит, за 701 хил. лв. Преди около два месеца е продадено и оборудване за 673 хил. лв. от рудник Кремиковци, а от земи и съоръжения от производствената площадка на завода са получени 316 млн. лв.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнениеНовините излязоха със финансирането покупката на Кремиковци. Сега започват да се калкулиратМНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
-
Първоначално изпратено от Repoman Разгледай мнениеЩо се престараваме тук?
Ясно е че ще е червено, ама -10,89%, т.е. 2,38лв. вече ми идва в повече
Новини има ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Repoman Разгледай мнениеЩо се престараваме тук?
Ясно е че ще е червено, ама -10,89%, т.е. 2,38лв. вече ми идва в повече
Новини има ли?
Коментар
Коментар