IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от NOK
    Форекса е голям пичага, винаги съм се кефил на аргументите които успява да извади за да убие всяка нотка на оптимизъм в играчите
    foreksa nali do skoro razpraviashe che niamal akcii bil na depoziti i nie s akciite sme baluci (temata za optimizma) sega razpravia che imal che nu sa se nabalonchili i che niama da rastut i che targeta mu e sled 70 st ...

Az si mislia che vuobshte niama akcii i samo si smuche obiaqsnenia ne mu se varazvaite toi prosto si pishe

kakvoto i da si govorim akciqta e hubava i vseki koito ne invwestira s cel da napravi burza pechalba za niakolko dni da prodade i posle pak da kupi evtino e hubavo da ia ima

ne e preporuka

pp Ima i edna druga opciq - da mu sybirat goliam paket (poniakoga trqbvalo poveche ot mesec) i pishe taka da ne se balonchi cenata...

aman ot trolove
    Business as Usual

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master
      Първоначално изпратено от bate_nasko
      Застрахованото лице е от провинция Мурсия, Югоизточна Испания, а застрахованият автомобил е Рено Меган.
      Абе Дачии няма ли в Испания, че Мегани ще ми застраховат?
      Няма да се плашиш, Дачиии и сега си ги застраховат и то на едро, скоро и в Унгария

Апропо, парите които средно харчи човек за застраховки в Нова Европа, са около 6 пъти повече, от тези които се харчат в България. За Стара Европа няма да ти казвам да не вдигнеш таргета на акцията

Коментар

• Форекса е голям пичага, винаги съм се кефил на аргументите които успява да извади за да убие всяка нотка на оптимизъм в играчите

Коментар

• Бандаааааа, пригответе се за излитане - Форекса почна да пише по темата :-)
          Подозирам, че си е развалил депозита и иска да купи евтино акции на силно подценен холдинг :-)
          изразеното мнение не представлява препоръка за покупка или продажба на ЦК.

Коментар

• Първоначално изпратено от оптимистка
            Да не знаеш колко средно струва Гражданска отговорност в страни като Испания , Италия та дори и Португалия или Гърция е простимо,но да се опитваш да манипулираш по такъв елементарен начин,мисля,че вече е прекалено!!!![/b]
            Скъпа ми оптимистке, прекалено би било да не знам каква е разликата между застраховка гражданска отговорност и застраховка каско! Явно ти ги бъркаш двете?!

Зная много добре какви са нивата за гражданска отговорност... Тази цена предполага една от следните възможности за застрахованото лице:
            - катастрофира средно по два пъти в годината
            - току що е взел шофьорска книжка
            - имигрант в Испания, който току що се е сдобил с първата си кола

При ВСИЧКИ случаи ТАЗИ цена за ТОЗИ тип застраховка предполага, че лицето има много произшествия зад гърба си или че изобщо НЯМА НИКАКВА застрахователна история/досие!
            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Първоначално изпратено от Forex Master
              Нямам представа какъв е бил тоя Меган, ама в новината ми направи впечателние колко е била тая Гражданска .... 952 евра!!!
              За да плаща толкова Гражданска отговорност, явно тоя с Мегана катастрофира средно по два пъти в годината... Ясно защо никой друг застраховател не се е прежалил и са го оставили на аджамиите с голямата кошница да се учат от собствените си грешки! :lol:

-1
              Да не знаеш колко средно струва Гражданска отговорност в страни като Испания , Италия та дори и Португалия или Гърция е простимо,но да се опитваш да манипулираш по такъв елементарен начин,мисля,че вече е прекалено!!!!
              Ама що му отговаряш, не виждаш ли, че то само си говори. Пише си само после си отговаря. И когато никой не му връзма изпада в паника, че е незабележим и продължава да си пише сам.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master
                Нямам представа какъв е бил тоя Меган, ама в новината ми направи впечателние колко е била тая Гражданска .... 952 евра!!!
                За да плаща толкова Гражданска отговорност, явно тоя с Мегана катастрофира средно по два пъти в годината... Ясно защо никой друг застраховател не се е прежалил и са го оставили на аджамиите с голямата кошница да се учат от собствените си грешки! :lol:

-1
                Да не знаеш колко средно струва Гражданска отговорност в страни като Испания , Италия та дори и Португалия или Гърция е простимо,но да се опитваш да манипулираш по такъв елементарен начин,мисля,че вече е прекалено!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от bate_nasko
                  Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Да, сямтам че цената тук бързо ще навакса изоставането от фундамента. Важното е че сентимента на БФБ се обръща и търсенето вече сериозно започва да надделява над предлагането.
                    Ако някой реши да си купи дори мизерно количество от 20-30 000 акции цената ще отиде.... бърз поглед в дясната колона дава отговора

Коментар

Застрахованото лице е от провинция Мурсия, Югоизточна Испания, а застрахованият автомобил е Рено Меган.
                      Абе Дачии няма ли в Испания, че Мегани ще ми застраховат?

Коментар

• Интересно е, че тук твърде слабо се движи акцията. Едва едва се забелязва някаква положителна нагласа. А е една от отличниците на борсата. Май и тук ако става нещо ще е изведнъж.

Коментар

• kak sme kolegi nadqvam se dane sme ostanali malko ot dosta vreme ne sam vlizal poneje BFB davashe nazaden i prosto sprqh da q gledam a za holdinga nqmam 2 mnenie chudesen holding haide uspehi na vchki !

Коментар

• nqma na4in da ne stane taka.... molete se samo prehoda da e plaven.
                            ot gledna to4ka na potrebitelite!

Коментар

Днес, застрахователната агенция на Евроинс в Испания – Omega Diez, сключи първата полица по Гражданска отговорност. Застрахованото лице е от провинция Мурсия, Югоизточна Испания, а застрахованият автомобил е Рено Меган. Платената застрахователна премия е на стойност 952 евро
                              Нямам представа какъв е бил тоя Меган, ама в новината ми направи впечателние колко е била тая Гражданска .... 952 евра!!! ... И ние скоро май ще започнем да клоним към техните цени на застраховките, защото те към нашите със сигурност няма да започнат да клонят... 2-3 милиона евра са 2 100 - 3 100 Мегана по 952 евро... Абе колкото повече си мисля за тази акция, толкова по-трудно ми става да се въздържам да не се самонадъхвам, за да остана евентуално обективен :-)
                              +1
                              За разлика от нас хората плащат солидни застраховки...Нали се сещате как и ние ще започнем да плащаме все по-големи числа с всяка изминала година...

Коментар

Днес, застрахователната агенция на Евроинс в Испания – Omega Diez, сключи първата полица по Гражданска отговорност. Застрахованото лице е от провинция Мурсия, Югоизточна Испания, а застрахованият автомобил е Рено Меган. Платената застрахователна премия е на стойност 952 евро
                                Нямам представа какъв е бил тоя Меган, ама в новината ми направи впечателние колко е била тая Гражданска .... 952 евра!!! ... И ние скоро май ще започнем да клоним към техните цени на застраховките, защото те към нашите със сигурност няма да започнат да клонят... 2-3 милиона евра са 2 100 - 3 100 Мегана по 952 евро... Абе колкото повече си мисля за тази акция, толкова по-трудно ми става да се въздържам да не се самонадъхвам, за да остана евентуално обективен :-)
                                +1

Коментар

Working...
                                X