IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• [quote="Боримечката"][quote="INSIDER-A"]
    Боримечке, кой се прави на интересен? Ти видя ли какви ги направиха 108 днес? Плюс това както казах НЯМАМ АКЦИИ и ХИЧ НЕ МИ ПУКА ЗА ЦЕНАТА А САМО ЗА СЕЛСКИТЕ ИЗПЪЛНЕНИЯ НА 108. Така не се гради доверие в позицията!
    Първоначално изпратено от INSIDER-A

а те не могат ли да имат клиент, който да нареди подобна поръчка???
    ако е такъв случая какво да направят ... и как тълкуваш поръчката им купува веднага след това????

дали имаш или нямаш акции честно казано ми е все едно ...
    Поръчката им купува веднага след това я тълкувам единствено в подкрепа на моето твърдение ;-)
    МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• [quote="INSIDER-A"]
      Боримечке, кой се прави на интересен? Ти видя ли какви ги направиха 108 днес? Плюс това както казах НЯМАМ АКЦИИ и ХИЧ НЕ МИ ПУКА ЗА ЦЕНАТА А САМО ЗА СЕЛСКИТЕ ИЗПЪЛНЕНИЯ НА 108. Така не се гради доверие в позицията![quote="INSIDER-A"]

а те не могат ли да имат клиент, който да нареди подобна поръчка???
      ако е такъв случая какво да направят ... и как тълкуваш поръчката им купува веднага след това????

дали имаш или нямаш акции честно казано ми е все едно ...

Коментар

• започвам все повече да се убеждавам че синергията в групата е много по голяма от тази в едноименния холдинг

наистина, протфейла на ЕУБГ заедно струва много повече отколкото ако се продава на парче с кето впрочем малко ходинги могат да се похвалят

успех на всички инвеститори и спекуланти

п.с. от тази позиция не излизам ако ще и на лев да се търгува (направо съм фанатизиран тук напоследък)

Коментар

• Първоначално изпратено от Боримечката
          Първоначално изпратено от INSIDER-A
          108 или са м......и или ш.......и - направо любиха майките на всички акционери тук! ТАКА НЕ СЕ ПРАВИ ГОСПОДА/ГОСПОЖИЦИ.

Нямам акции - не е препоръка!
          не се прави на интересен, ако обичаш ... кого заблуждаваш и надъхваш с подобни манипулативни изказвания ... аман вече!
          Боримечке, кой се прави на интересен? Ти видя ли какви ги направиха 108 днес? Плюс това както казах НЯМАМ АКЦИИ и ХИЧ НЕ МИ ПУКА ЗА ЦЕНАТА А САМО ЗА СЕЛСКИТЕ ИЗПЪЛНЕНИЯ НА 108. Така не се гради доверие в позицията!
          МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem
            ОК Спирам до тук Извинявай нищо лично явно и времето вън ми влияе зле
            ОК,всичко е наред.То днес наистина си е интересен ден на БФБ

Коментар

• tandem,надявам се,че след като си прочетеш ЛС ще напишеш нещо по-различно в темата за еврохолд.

Не съм защитник на никой и съм първия който ще критикува открито всеки който допуска грешки.

относно парашута,помисли си кой са малцината от играчите на БФБ който не влезнаха с двата крака в приключението ЗХ!
              Да,точо така,това са Еврофинанс.И ако това не е добър посредник,с добри анализатори,здраве му кажи

Поздрави и успех

Коментар

• ОК Спирам до тук Извинявай нищо лично явно и времето вън ми влияе зле

Коментар

• Корк за твое сведение не се покланям на никой и никога не случайно в този момент пиша тук защото сам си определям битието.

Но започвам и да не се доверявам вече на постоянните ти опити да защитатаваш 108.
                  Те за мен на повечето раздадоха скъсани парашути.

Не е препоръка за покупко продажба на акции

Коментар

• tandem,съвсем приятелски те препоръчвам да погледнеш бида на еврофинанс и да помислиш върху него,а не да се занимаваш ума с конспирации.
                    По-долу попитах нещо,ама нещо не виждам коментар.

Успех в търсенето на по-добро място за парите ти на БФБ!

пс
                    Ами ако искаш се съобразявай,ако искаш,недей.Ако пък смяташ,че хора с акции за 160000 лева са сериозни и трябва да им се покланяме,това си е твой проблем.За мен това не е сериозно количество акции.Това са сравнително малко пари в акции и не са молко хората които ги имат и то дори в пъти повече,но виж,дори и клиентите на пощенска,или на други банки и посредници си слагат офертите отдясно,а не разпродават като за последно,а това,че има хора които го правят,ами техен проблем.

Та се съредоточи върху това в какво дружество си инвестирал,а не върху това,кой клиент има ликвидни проблеми и си продава на пожар хубавите акции за да си оправя проблемите с марджин коловете по други позиции

Коментар

• Гледам тук голямо шоу сте си спретнали последния час - същински "Размисли и страсти".
                      Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Продажбата в 11.46.40 е на Еврофинанс и е на различни клиенти ,по мое мнение пазарна.

Коментар

• Мдааа

За 2008 г. Етропал очаква оборот от 15 млн. лв.
                          01.04.2008 10:28 ( ETR )

Етропал АД - Етрополе очаква продажбите на компанията за настоящата година да надхвърлят 15 млн. лв., което е с 12 на сто повече в сравнение с 2007 г., става ясно от годишния одитиран отчет на дружеството, представен от БФБ-София.

Компанията очаква през настоящата година износът да надхвърли 40% от приходите от продажби. За 2007 г. експортът е с дял от 35 на сто.

Етропал АД е единствен производител в България на консумативи за хемодиализа – хемолинии, хемодиализатори и фистулни игли.

Министерството на здравеопазването ще продължи да бъде основен клиент на Етропал като очакванията са делът му в приходите от продажби на дружеството да превиши 50 на сто.

Сред целите на Етропал са последното да бъде водещ производител на консумативи за хемодиализа в Централна и Източна Европа, както и превръщането на компанията в един от основните оператори на диализни центрове в региона.

Дружеството възнамерява активно да участва в процеса на създаване на частни диализни центрове като по този начин ще затвори цикъла от производството на консумативите за хемодиализа и тяхната дистрибуция до предоставянето на услугата на крайните потребители.

Етропал АД е единствен производител в България на консумативи за хемодиализа – хемолинии, хемодиализатори и фистулни игли.

В дружеството се изпълнява инвестиционна програма на стойност 3,476 млн. лв, която цели намаляване на себестойността на продукцията, увеличаване на производителността и свеждане до минимум на технологичния брак при производството.

През 2007 г. Етропал създаде дъщерното дружество в Италия – „Фибра“, чиято продукция затваря производствения цикъл на Етропал чрез ресурсно обезпечаване на производството.

Коментар

• без да искам ти манипулирах изказването извинявай

Коментар

• Първоначално изпратено от c.r.e.a.m
                              Първоначално изпратено от tandem
                              Продадените акции за 5 минути надвишават среднодневния оборот по тази позиция и това не значително количество?

Във този напрегнат момент всяко действие трябва според мен трябва да се прецизира.

Немога да се съглася ама НИКОГА че ти ако искаш да купиш 30000 акции на определена цена няма да ме посъветстваш да изчакам а не да ги продавам ДЕМОНСТРАТИВНО през главата ти.

Това тук случилото се има и ще има според мен ЛОШО въздействие

НЕ е препоръка за покупка и продажба на акции.АЗ ИМАМ ама за какво ги....
                              Да съм ти искал мнението

Човеко, чети постовете по надолу, особено на BattleRoyal, и не се излагай повече, че сме големи хора и сами трябва да си играем играта

Коментар

• tochno taka poglednete elana kakvo pravi s ELARG !!

Коментар

Working...
                                X