IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• INSIDER-A,последно и приключвам по тази тема

Ти наистина ли вярваш,че разпродажбата на тези 33Т не е на клиент на Еврофинанс,а са акции на мажоритаря?

От отговора ти ще проличи,дали ми е правилна или ми е грешна преценката за теб!

пс
    Не бих се определил по тази позиция като фанатизиран,по-скоро като информиран

Коментар

• Първоначално изпратено от bate_nasko
      Гледам, че Еврофинанс имат някаква платформа Е-фокс. Поръчките през нея как се появяват като 108 или като кобос? Може ли това да е обяснението?

И съжалявам, че се изказвам при спора на по-опитните форумци, но защо е тази истерия заради действията на един клиент?! Тук всяка една сделка/разпродажба ли се изживява емоционално?! На мен пък ми хареса как позицията за пореден път се оказа устойчива на разпродажби и дори този път (това все още не съм имал време да го проверя) мисля, че без особена помощ от Еврофинанс...

Искам да попитам някой от по-опитните форумци дали смята, че стойността на акцията е под 5лв.?
      bate_nasko,много разумно пишеш и те поздравявам за това.
      на въпроса ти,всичко излиза като 108.

И наистина много резонен въпрос задаваш,защо е тази истерия?При някой хора днес е нормално,защото са изнервени от другите им позиции,доста от които отчита сериозен спад,а Еврохолд,дори и след такава разпродажба възстнави напълно цената си от сутринта.
      Е,това за някой хора е много лошо,как ще има позиции които ще падат и такива които няма да падат.Как ще има читави мажоритари и как ще има читави перспективи пред компаниите им.

Относно цената на Еврохолд,просто прегледай мненията на 99% от форумците в тази тема и ще разбереш какви са оценките и очакванията на същите

Поздрави

Коментар

• Първоначално изпратено от kork
        Първоначално изпратено от pesho777
        Първоначално изпратено от kork
        INSIDER-A,защо казваш на бялото черно?

Ако обичаш,припомни ми някоя друга позиця на БФБ на която мажоритаря да е сложил такъв бид в последните няколко месеца?
        toq bid zashto go nqmashe ot sutrinta ?
        А ти можеш ли да ми отговориш,защо е трябвало да е там от сутринта?
        Бидовете на Райфата по-лоши ли са?Ами на Пощата?

Бида е сложен от Еврохолд да успокои дребните инвеститори,нищо повече.
        Никой от едрите не се притесни,защото всички те знаят,че това е един клиент.
        И трябва ли да се притесняваме,че Пощата дори преди Еврофинанс сложи бид за 10Т?

Да,като се замисля,май не трябваше да го слагат.Нито пощата,още по-малко пък еврофинанс.

Защо е нужно да успокояват някого?
        Защо е нужно да имат доверие на дребните си акционери?
        Защо е нужно да подкрепят въобще позиицията си?

Най-добре беше да излезе Бошов или Христов във форума и да напише,че никога не им е било в плановете да крепят акцията или пък да правят обратно изкупуване!

Тогава предполагам всички щяха да са доволни!

INSIDER-A ,наистина ми падна в очите днес с тези глупости които пишеш!
        Корки, съжалявам ако съм те обидил, но ми се струва, че си много фанатизиран по тази позиция и преценката ти е изключително замъглена!
        МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Първоначално изпратено от bate_nasko
          ....но защо е тази истерия заради действията на един клиент?! Тук всяка една сделка/разпродажба ли се изживява емоционално?! ...

bate_nasko, tozi roman po-dolu, koito se vihri e za samouspokoenie i tursene-namirane na supri4astnost!

ina4e kazano: 4ISTA PSIHOLOGIA na borsovia (ne)uda4nik!

Коментар

• Първоначално изпратено от pesho777
            Първоначално изпратено от kork

Ако обичаш,припомни ми някоя друга позиця на БФБ на която мажоритаря да е сложил такъв бид в последните няколко месеца?
            А ти можеш ли да ми отговориш,защо е трябвало да е там от сутринта?
            Бидовете на Райфата по-лоши ли са?Ами на Пощата?

Бида е сложен от Еврохолд да успокои дребните инвеститори,нищо повече.
            Никой от едрите не се притесни,защото всички те знаят,че това е един клиент.
            И трябва ли да се притесняваме,че Пощата дори преди Еврофинанс сложи бид за 10Т?

Да,като се замисля,май не трябваше да го слагат.Нито пощата,още по-малко пък еврофинанс.

Защо е нужно да успокояват някого?
            Защо е нужно да имат доверие на дребните си акционери?
            Защо е нужно да подкрепят въобще позиицията си?

Най-добре беше да излезе Бошов или Христов във форума и да напише,че никога не им е било в плановете да крепят акцията или пък да правят обратно изкупуване!

Тогава предполагам всички щяха да са доволни!

INSIDER-A ,наистина ми падна в очите днес с тези глупости които пишеш!

Коментар

• Гледам, че Еврофинанс имат някаква платформа Е-фокс. Поръчките през нея как се появяват като 108 или като кобос? Може ли това да е обяснението?

И съжалявам, че се изказвам при спора на по-опитните форумци, но защо е тази истерия заради действията на един клиент?! Тук всяка една сделка/разпродажба ли се изживява емоционално?! На мен пък ми хареса как позицията за пореден път се оказа устойчива на разпродажби и дори този път (това все още не съм имал време да го проверя) мисля, че без особена помощ от Еврофинанс...

Искам да попитам някой от по-опитните форумци дали смята, че стойността на акцията е под 5лв.?

Коментар

• факти, купи си бе, ще ти олекне................

Коментар

• Първоначално изпратено от INSIDER-A
                  Първоначално изпратено от Боримечката
                  тоест?
                  Тоест защо не я сложиха 1 минута по-рано???
                  не знам, може и да си прав ... аз лично нещата ги тълкувам, че с офертата за 30 000 акция след това искаха да успокоят паникьорите, защото половината Кобосчета, милите, вече не могат да мислят ...

като видят изсипване и юрош на маслините!

а на 108 не им е работа задължително да изкупуват всички голями пакети ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master
                    еубг инвеститорите с пълни гащи се увеличават в геометрична прогресия всеки ден! Страх голям.
                    Фактс,за пореден път не си коректен.

В геометрична прогресия виждам увеличение на тези които смятат,че да инвестираш в компания като Еврохолд е много перспективно

В геометрична прогресия виждам също така,че се увелечават и самаряните които нямат акции на Еврохолд,но в изнервеността си,че техните мажоратари не стават за нищо,пишат тук и се мъчат да се самоубедят,че и Еврохолд са маскари!

Само че,не са познали

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master
                      еубг инвеститорите с пълни гащи се увеличават в геометрична прогресия всеки ден! Страх голям.
                      добре че мисе пълнят гащите (джобовете) та да се наредя у лево и аз

така е инвеститори с пълни гащи (у лево) наистина се множат с геометрична прогресия

много сме силни сме

впрочем 108 като стане банка обещавам лично да предложа на ОСА
                      твоя депозит да го олихвяват на поне 10%

благодарение на теб все пак тази тема е доста популярна

Коментар

• Първоначално изпратено от Боримечката
                        тоест?
                        Тоест защо не я сложиха 1 минута по-рано???
                        МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Първоначално изпратено от kork

Коментар

• еубг инвеститорите с пълни гащи се увеличават в геометрична прогресия всеки ден! Страх голям.
                            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• INSIDER-A,защо казваш на бялото черно?

Коментар

• тоест?

Коментар

Working...
                                X