Пипон,виждам,че си се доближил до етимологията на ника ми,но вероятно съвсем малко не ти достига,за да го разгадаеш
Преди доста месеци,в темата за Гагарин БТ имаше един ник,който ми казваше,че с коментарите си,че Гагарин БТ е подценен и си струва да се купува, ще подлъжа хората и те ще се издавят,а аз нали съм корк/тоест не потъвам никога
/,пак ще оцелея
Аз му казах,че ще стане точно обратното и така и стана,а мисля,че доста хора направиха прилични печалби оттам/и аз де
/Оттогава досега цената на Гагарин се е вдигнала сигурно повече от 3 пъти,а този човек не съм сигурен дали още пише във форума,вероятно по-скоро не пише.
Та към днешна дата мисля,че Еврохолд има още по-сериозен потенциал за растеж,но ще дойде времето и цената ще си дойде на мястото,въпроса е,че и ти ще се измъкнеш и повече няма да пишеш.Но то и няма и смъсъл а пишеш.Ти си от представителите на "анализаторите" които не боравят с данни и с цифри,вие просто ги "усещате" нещата
Е,за другаде не зная,но за Еврохолд не си ги усетил правилно.
Гаранция и то коркова

Преди доста месеци,в темата за Гагарин БТ имаше един ник,който ми казваше,че с коментарите си,че Гагарин БТ е подценен и си струва да се купува, ще подлъжа хората и те ще се издавят,а аз нали съм корк/тоест не потъвам никога

Та към днешна дата мисля,че Еврохолд има още по-сериозен потенциал за растеж,но ще дойде времето и цената ще си дойде на мястото,въпроса е,че и ти ще се измъкнеш и повече няма да пишеш.Но то и няма и смъсъл а пишеш.Ти си от представителите на "анализаторите" които не боравят с данни и с цифри,вие просто ги "усещате" нещата

Е,за другаде не зная,но за Еврохолд не си ги усетил правилно.
Гаранция и то коркова

Коментар