IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Несторе каква беше пазарната капитализация на евроинса когато го купи .Питам само за инфо

Коментар

• В един друг форум бях писал, че аналгина ме кефи ... продължавам да съм на същото мнение!

Коментар

• Някой май пак се опитва да се закача с дон емилио ...:-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Novaka_Bull
          5 кинта по Димитровден ???Бе незнам ама 300 000 000 BGN капитализация не ви ли се виждат множко бе хора
          Ами като гледам как с един улегнал бизнес КАО има пазарна капитализация днес около 350млн. лв., защо ЕУБГ да нямат с техния супер перспективен бизнес 300млн. по Коледа и Нова Година :-). А и днес капитализацията им е едва 170млн.лв., смешно ниска в сравнение с КАО да речем. Лично за мен, ЕУБГ на цени 5-5.50 ще е все така по-привлекателна от КАО на 13.75лв.

Коментар

• Зависи от гледната точка, една стока струва толкова колкото някой е склонен да плати за нея .
            Не се доверявайте напълно на прогнозите ми, не са плод на реални математически изчисления.

Коментар

• 5 кинта по Димитровден ???Бе незнам ама 300 000 000 BGN капитализация не ви ли се виждат множко бе хора

Коментар

• Аз отварям шампанското на 4.00 и то ако е в рамките на месец считано от днес. Съжалявам ако ви се струва грандомански. Пак повтарям 5.00 по Димитровден.

Коментар

• Първоначално изпратено от nevermind
                  pi4ove, vas trqbva da vi napravqt market-makers na EUBG!!!

kak moje takuv propusk da sa napravili Euro-Finance, napravo ne doumqvam

EuroFinance: oburnete vnimanie na dvamata geroq tuka ni-setne! Vzemete gi v svoite redici, 4e ve4e i dishaneto im e trudno v tozi forum!
                  4e i nasheto daje se pozatla4i pokrai tqhnoto!
                  КОЛКО СИ МИ ДУХОВИТ САМО

Коментар

• pi4ove, vas trqbva da vi napravqt market-makers na EUBG!!!

kak moje takuv propusk da sa napravili Euro-Finance, napravo ne doumqvam

EuroFinance: oburnete vnimanie na dvamata geroi tuka ni-setne! Vzemete gi v svoite redici, 4e ve4e i dishaneto im e trudno v tozi forum!
                    4e i nasheto daje se pozatla4i pokrai tqhnoto!

Коментар

• Първоначално изпратено от Investorrr
                      Просто, това ниво ми се вижда като съпротива и ако се пробие, ще се отпуши позицията, както и ще привлече нови инвеститори и спекуланти.
                      Според мен съпротивата Ще е до 3,54 -3,57 от там нататък спиране няма да има.Очаквам сценария на МОНБАТ.Не е препоръка

Коментар

• Просто, това ниво ми се вижда като съпротива и ако се пробие, ще се отпуши позицията, както и ще привлече нови инвеститори и спекуланти.

Коментар

• Първоначално изпратено от Investorrr
                          Според мен, ако стигне до 3.60, ще стигне много лесно и 4 лв....
                          ПРАВИЛНО ИНВЕСТОР

Коментар

• Според мен, ако стигне до 3.60, ще стигне много лесно и 4 лв....

Коментар

• Първоначално изпратено от franky4fingers
                              Abe, investors kade e shampanskoto?

Ще го пием на 3,60 след 2-3 дни,Не е препоръка

Коментар

• Abe, investors kade e shampanskoto?

Коментар

Working...
                                X