Според мен тука всичко под 3.50 си е чиста промоция, доказа се и през днешния ден.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив до 08.09.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
Facts, изпуснал си едно 4.
4. Ако Сорос, Бъфет и другите мастити играчи на борсата, се ръководеха в търговията си от това какво е казал някой преди тях, сега изобщо нямаше да сме ги чували. Техният успех се дължи най-вече на това, че са намерили своя философия за случващото се на финансовите пазари - философия, която отговаря на техните умствени и морално - психологически качества, на средата и времето, в което са живели и са направили своите капитали.
Ще си позволя един съвет: намери си и ти твоята философия. Тази, която ще ти позволи да печелиш и да ти е добре. По този начин ще си спестиш много разочарования, защото е ясно и за теб самия, че и същата тоалетна хартия като Сорос да ползваш и всичко написано от него да изчетеш и приложиш на практика, по-богат от това което си сега няма да станеш, най-много да попаднеш в плен на стереотипа и да загубиш и малкото, което ти е останало :-)
Коментар
-
1. Като вземем предвид поставения въпрос за гласуване: Инвестицията ви в акции на Еврохолд България каква е - дългосрочна (инвестиционна) или краткосрочна (спекулативна)?
2. Като вземем предвид определението на Джордж Сорос за разликата между инвеститора и спекуланта - "Инвеститорът е неуспял спекулант"...
3. И като вземем предвид резултата от анкетата:
- дългосрочна (инвестиционна) 78%
- краткосрочна (спекулативна) 21%
Може с огромна доза сигурност да твърдим, че от тази позиция ще спечели само 1 от всеки 4 закупили акции на това дружество... :lol:
Коментар
-
Имай търпение колега, всичко ще си дойде на местото. Ако това ще те успокои, прочети всички позитивни мнения по тази тема и ще видиш колко от участниците са натоварили тук. Голяма част от тези инвеститори знаят какво да очакват.
Аз съм много благодарен, че въобще я има тази позиция.
Пожелавам успех, както на мениджмънта , така и на инвестиралите в компанията.
Коментар
-
В момента не мога да ти отговоря точно, но за първи път взех на 3.70 , после падна на 3.45 , записах си правата на 3.30 мисля ,че беше и след това му изпуснах края. Съжалявам дълбоко, че не допълвах по време на растежа. Допълних малко преди няколко дни, но както и друг път съм казвал " по-добре късно, от колкото още по-късно . "
Коментар
-
nevermind
аналгина e stara pushka vuv foruma i e z auvajenie negovoto mnenie.
imashe i edin negov polu-subrat: hinina... no neshto se poizgubi ili si smeni nicka
Коментар
Коментар