Първоначално изпратено от Michelangelo
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив до 08.09.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от viktorioСпокойно бе, вие като го няма титана ФАКТС сами ще се изпокарате. Сега е време да сме доволни а не толкова негативни.
Айде успех на всички и все така напред))))
. Цялата седмица беше добра за позицията, а ефектния завършек потвърди посоката североизток.
Наистина много гора гледаха с „разбиране” феновете на дружеството през последните месеци, но да се джавкаме по детински наистина е смешно
Успехи
Коментар
-
Първоначално изпратено от don emilioПървоначално изпратено от viktorioСпокойно бе, вие като го няма титана ФАКТС сами ще се изпокарате. Сега е време да сме доволни а не толкова негативни.
Айде успех на всички и все така напред))))
Успех
Коментар
-
Първоначално изпратено от La CostaПървоначално изпратено от НЕСТОРПохвалата е за Дон Емилио.
Та се питам аз къде бяха всички разбирачи март и април? Колко от тях си купиха по 3 лева Еврохолд на аукциона на 7 март? Май на повечето тогава им трепереха гащите, щото борсите по цял свят тогава падаха и се надпреварваха да дават прогнози с колко ще се срине и нашата борса.
Колко от вас се присмиваха на изказванията на Асен Христов, че и купилите по 3 лв, и купилите по 3,50 ще спечелят?
Иначе сега вече е лесно да гледаш отстрани и да прогнозираш някакви пределно ясни на всички ценови таргети.
Скъпи приятелю, много е елесно да се говори от растояние за публиката и нейните артисти. Мога съвсем откровено да те уведомя, че аз бях от първите които си купи още първия ден на вторичното предлагане. Ако си спомняш тогава цената варираше между 3.80 и 4.20 , та аз купих на 4.00 първата си партида, е по-нататъка естествено по-евтино. Просто е фарисейщина да говориш, че ето тук имало някои си другари, които чак сега разбрали за потенциала на тази позиция.
Не забравя, че ако ти знаеш нещо , то непременно има някой , който знае повече.
" Скромността краси човека " , особено в изказванията му.
Коментар
Коментар