По повот анкетата - Къде го видяхте този 6 месечен отчет за 2006?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив до 08.09.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Хосеhttp://www.investor.bg/?id=52453
"Борислав Фесчиев притежава опит в областта на сливанията и придобиванията на международни компании на стойност над 27 млрд. щатски долара, както и в управлението на финансови активи във фонда Marco Polo Hedge Fund. Притежава магистърска степен по Международен мениджмънт от Thunderbird, САЩ и магистърска степен по Бизнес администрация от Държавния Университет в щата Аризона, САЩ. Борислав Фесчиев ще отговаря за дейността по придобиване и продажби на компании, преструктуриране и финансиране на холдинга.
Йордан Генчев е с опит в областта на застраховането и презастраховането. В продължение на шест години е изпълнявал длъжността Изпълнителен директор на смесено българо–английско презастрахователно брокерско дружество в Лондон. Бил е и заместник-председател на Булстрад и ДЗИ. Йордан Генчев ще консултира мениджърския екип на Еврохолд България при придобиването на застрахователни компании в региона."
Това мисля може да се приеме за потвърждение че придобиванията на застрахователи на Балканите не спират с покупката в Румъния
Коментар
-
http://www.investor.bg/?id=52453
"Борислав Фесчиев притежава опит в областта на сливанията и придобиванията на международни компании на стойност над 27 млрд. щатски долара, както и в управлението на финансови активи във фонда Marco Polo Hedge Fund. Притежава магистърска степен по Международен мениджмънт от Thunderbird, САЩ и магистърска степен по Бизнес администрация от Държавния Университет в щата Аризона, САЩ. Борислав Фесчиев ще отговаря за дейността по придобиване и продажби на компании, преструктуриране и финансиране на холдинга.
Йордан Генчев е с опит в областта на застраховането и презастраховането. В продължение на шест години е изпълнявал длъжността Изпълнителен директор на смесено българо–английско презастрахователно брокерско дружество в Лондон. Бил е и заместник-председател на Булстрад и ДЗИ. Йордан Генчев ще консултира мениджърския екип на Еврохолд България при придобиването на застрахователни компании в региона."
Това мисля може да се приеме за потвърждение че придобиванията на застрахователи на Балканите не спират с покупката в Румъния
Коментар
-
хареса ми схемата на Бобокови - финансират се през Грамърси чрез залог на акции на Монбат... така ЕУБГ може да получи финансиране за всяко бъдещо разширяване и мърджинг... така че 7 или повече лева и кога зависи дали ще продължават да бъдат така агресивни
както и от отчета след няколко седмици
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПипаЯвно дианка поразмъти водата на холдинга
и очевидно пазарът ни е малък ако един акционер може с 30 000 бройки да направи корекция с 10%
диан4е, обаждай се друг път като решиш да пускаш мечките...и тоз коментар е без препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от svetlasАз съм с Дианчето,демек подкрепям я.Не съм от 1998,а от 2004г.,пари имам,ама си ми е кеф,когато имам време да се позабавлявам с КОБОС-а,даже в послвдно време и много свободно време имам,та и повече се забавлявам.Някои тук са за пари,други за забавление,трети и за двете.Хубавото е ,че не е безплатно.Общо взето много дрънкачи,има и разбирачи , ама не са много.понаучили някои вносни думички и чак вече брокери на Wallstreet.Да,бе.
Коментар
Коментар