IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• По повот анкетата - Къде го видяхте този 6 месечен отчет за 2006?

Коментар

• Първоначално изпратено от Хосе
      http://www.investor.bg/?id=52453
      "Борислав Фесчиев притежава опит в областта на сливанията и придобиванията на международни компании на стойност над 27 млрд. щатски долара, както и в управлението на финансови активи във фонда Marco Polo Hedge Fund. Притежава магистърска степен по Международен мениджмънт от Thunderbird, САЩ и магистърска степен по Бизнес администрация от Държавния Университет в щата Аризона, САЩ. Борислав Фесчиев ще отговаря за дейността по придобиване и продажби на компании, преструктуриране и финансиране на холдинга.

Йордан Генчев е с опит в областта на застраховането и презастраховането. В продължение на шест години е изпълнявал длъжността Изпълнителен директор на смесено българо–английско презастрахователно брокерско дружество в Лондон. Бил е и заместник-председател на Булстрад и ДЗИ. Йордан Генчев ще консултира мениджърския екип на Еврохолд България при придобиването на застрахователни компании в региона."

Това мисля може да се приеме за потвърждение че придобиванията на застрахователи на Балканите не спират с покупката в Румъния
      Хосе, това ако ми го беше пуснал преди няколко часа щях да натоваря още бройки! Въобще не съм попадал на него досега

Коментар

• Убеден съм , че ще има още доста добри новини за EUBG.
        Цената на акцията ще си расте, въпросът е с колко и за какъв период от време, но това са бели кахъри.

Успех на всички инвестирали тук.

Коментар

• http://www.investor.bg/?id=52453
          "Борислав Фесчиев притежава опит в областта на сливанията и придобиванията на международни компании на стойност над 27 млрд. щатски долара, както и в управлението на финансови активи във фонда Marco Polo Hedge Fund. Притежава магистърска степен по Международен мениджмънт от Thunderbird, САЩ и магистърска степен по Бизнес администрация от Държавния Университет в щата Аризона, САЩ. Борислав Фесчиев ще отговаря за дейността по придобиване и продажби на компании, преструктуриране и финансиране на холдинга.

Йордан Генчев е с опит в областта на застраховането и презастраховането. В продължение на шест години е изпълнявал длъжността Изпълнителен директор на смесено българо–английско презастрахователно брокерско дружество в Лондон. Бил е и заместник-председател на Булстрад и ДЗИ. Йордан Генчев ще консултира мениджърския екип на Еврохолд България при придобиването на застрахователни компании в региона."

Това мисля може да се приеме за потвърждение че придобиванията на застрахователи на Балканите не спират с покупката в Румъния

Коментар

• 240000 бр. +2% добра подкрепа на тренда :-)
            изразеното мнение не представлява препоръка за покупка или продажба на ЦК.

Коментар

• хареса ми схемата на Бобокови - финансират се през Грамърси чрез залог на акции на Монбат... така ЕУБГ може да получи финансиране за всяко бъдещо разширяване и мърджинг... така че 7 или повече лева и кога зависи дали ще продължават да бъдат така агресивни
              както и от отчета след няколко седмици

Коментар

• Аз мисля че следващата спирка е 7лв като до дни ще прескочим5.40.

Коментар

• Първоначално изпратено от Пипа
                  Явно дианка поразмъти водата на холдинга
                  и очевидно пазарът ни е малък ако един акционер може с 30 000 бройки да направи корекция с 10%
                  май не само на холдинга: http://www.investor.bg/?id=52441

диан4е, обаждай се друг път като решиш да пускаш мечките...
                  и тоз коментар е без препоръка

Коментар

• Явно дианка поразмъти водата на холдинга
                    и очевидно пазарът ни е малък ако един акционер може с 30 000 бройки да направи корекция с 10%

Коментар

• Охо, и 101 се включи , чакаме Пощата, ING и други подобни да се включат.

Коментар

• ОБЪРКАЛО СЕ Е ДЕВОЙЧЕТО , А ВИЕ МУ СЕ ПОДИГРАВАТЕ И СЕ ИЗКАРВАТЕ ИГРАЧИ . ХАЙДЕ МАЛКО ПО - ДЖЕНТЪЛМЕНСКИ

Коментар

• Дианка, значи от теб днес си хапнах 4.4 Т на 4.60-4.70
                          Е трябва да те черпя от бързите 1 600 лв. които направих като ги продадох след това по-търпеливо на около 5 лв.

ама важното е да се забавлява човек, по един или друг начин

Коментар

• а правилно се пише SEYCHELLES имам печат в паспорта с формата на кокосов орех който прилича на женско д...пе,като отидидете ще видите че е така!

Коментар

• Ей овчарче ,наистина е готино там ВЕРвай ми !

Коментар

• Първоначално изпратено от svetlas
                                Аз съм с Дианчето,демек подкрепям я.Не съм от 1998,а от 2004г.,пари имам,ама си ми е кеф,когато имам време да се позабавлявам с КОБОС-а,даже в послвдно време и много свободно време имам,та и повече се забавлявам.Някои тук са за пари,други за забавление,трети и за двете.Хубавото е ,че не е безплатно.Общо взето много дрънкачи,има и разбирачи , ама не са много.понаучили някои вносни думички и чак вече брокери на Wallstreet.Да,бе.
                                Ха така, още един lifestyle investor , дано да ви има повечко , че и другите хляб да ядат и от EUBG гушки да пълнят.

Коментар

Working...
                                X