Виж ги дали не са купили от бройките на Дианка и сега да реализират бързи пари.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив до 08.09.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от BorsalinoПървоначално изпратено от НЕСТОРИ аз като си спомня на какви нива влезнах първоначално и на какви допълних преди месец, тръпки ме побиват. Дано слягането на цената след сряда да е по-приемливо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от НЕСТОРИ аз като си спомня на какви нива влезнах първоначално и на какви допълних преди месец, тръпки ме побиват. Дано слягането на цената след сряда да е по-приемливо.
Коментар
-
Благодаря BigBear
убеден съм че акцията има потенциал но на мен ми се налага да употребя спечеленото без да отчитам риск и доходност.
Все пак ми стана интересно и бих искал да попитам - ако тогава Евроинс е било 3 лева и сега е 16,75 мога ли да тълкувам това "Общата цена е по скоро съвпадение, не е съвпадение обаче общият мениджмънт на компанията и значителният потенциал за растеж и на двете." че очаквате възможния растеж на Еврохолд да е подобен и цената му да е около 16,75 след 1 година?
Коментар
-
При акциите планирането на печалби в конкретни срокове повече прилича на мечти преди заспиване на бичо насторени инвеститори отколко на рационална дейност. Така че на въпроса колко ще струва Еврохолд в началото на август отговорите ще варират съобразно преобладаващото настоение.
Все още държа акциите на ЕвроИнс които купих на около 3 лева преди година. Тогава настоенията не бяха позитивни за компанията. Подобно беше и положението с Еврохолд преди 3 месеца и тук също влязох на около 3 лева, също при пълен с негативни реплики пазар. Общата цена е по скоро съвпадение, не е съвпадение обаче общият мениджмънт на компанията и значителният потенциал за растеж и на двете.
Една акция се продава когато компанията загуби потенциал да расте а според мен в тази има още много. Личното ми убеждение е че и най добрата цена на лято 2007 на Еврохолд ще бъде по ниска от най ниската цена на същата акция през лятото на 2008, така че правилният въпрос който да се попиташ е с парите от продажбата ще постигна ли по добра доходност и по малък риск?Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
Коментар
-
на мен това ми казва достатъчно
Борислав Фесчиев притежава опит в областта на сливанията и придобиванията на международни компании на стойност над 27 млрд. щатски долара, както и в управлението на финансови активи във фонда Marco Polo Hedge Fund.
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя)докато си почивам...леките ми мисли...клонят към....търсене на бързи печалби от новите акции))
Но какво мисли пазарът...не знам...Ехх, къде е кучето на Вятъра))
Коментар
-
Как ще реализирате "печалба и от права" след като срещу тях сте записали нови акции?
Вероятно 6000/4=1500 нови акции.
Цитат:
"На 20.06.2007 год. приключи подписката за увеличаване на капитала на Еврохолд България АД-София, съгласно потвърден проспект за публично предлагане. На проведено заседание на Управителния съвет на дружеството на 21.06.2007 год. е констатирано, че подписката за увеличаване на капитала е приключила успешно, като до крайния срок са записани 12 496 510 нови обикновени, поименни, безналични акции с право на глас с номинална стойност 1 лв. и емисионна стойност 3.35 лв. До крайния срок на подписката е заплатена напълно по набирателната сметка на дружеството емисионната стойност на 12 495 050 броя от записаните нови акции, възлизаща общо на 41 858 417.50 лв. На същото заседание, Управителния съвет на Еврохолд България АД-София прие решение за увеличаване капитала на дружеството от 50 002 586 на 62 497 636 лева, чрез издаване на нови 12 495 050 бр. нови акции."
Коментар
-
Притежавам 6000 права от Еврохолд България, които записах, но притежавам и 515 акции. Бих искал да ми помогнете със съвет дали да продам сега готовите акции или да продължавам да чакам, така че да реализирам максимална печалба и от права и от акции тъй като ще са ми необходими средства в началото на август.
Направих си труда да прочета и доколкото мога да разгледам цените на пазара как са се изменяли. По съвет на познати обобщението е следното
1. увеличаване на цената точно преди пускането на новите акции
2. понижение на цената в първите няколко дни (понякога само часове, а понякога и около 20 сесии)
3. рязко и енергично изкупуване до нов връх
според вас дали мога да очаквам развитие на подобен сценарии и с цената на акции на ЕУБГ?
Благодаря предварително за мненията ви
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хосеhttp://www.investor.bg/?id=52453
"Борислав Фесчиев притежава опит в областта на сливанията и придобиванията на международни компании на стойност над 27 млрд. щатски долара, както и в управлението на финансови активи във фонда Marco Polo Hedge Fund. Притежава магистърска степен по Международен мениджмънт от Thunderbird, САЩ и магистърска степен по Бизнес администрация от Държавния Университет в щата Аризона, САЩ. Борислав Фесчиев ще отговаря за дейността по придобиване и продажби на компании, преструктуриране и финансиране на холдинга.
Йордан Генчев е с опит в областта на застраховането и презастраховането. В продължение на шест години е изпълнявал длъжността Изпълнителен директор на смесено българо–английско презастрахователно брокерско дружество в Лондон. Бил е и заместник-председател на Булстрад и ДЗИ. Йордан Генчев ще консултира мениджърския екип на Еврохолд България при придобиването на застрахователни компании в региона."
Това мисля може да се приеме за потвърждение че придобиванията на застрахователи на Балканите не спират с покупката в Румъния
taka kato se ogledam na BSE ne vijdam po dobro drujestvo ot EUBG da me izviniavat vsi4ki ostanali gepa4i, pera4i, trepa4i i t.n a4i
koito kupil kupil tova e ..az imam i shte palia oshte ako dal gospod nekoi da se izlaje da prodava nadoluToo many people are thinking of security instead of opportunity. They seem to be more afraid of life
Коментар
Коментар