Аз пък подкрепям моето мнение, че ще видим 2 лева, не знам кога.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив до 08.09.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
ОК
-
Първоначално изпратено от БорисПървоначално изпратено от p_tradeПървоначално изпратено от prodigalp_trade, единствената шега са цените на някои дружества на БФБ
P/E 14 при този ръст е неуместно ниско. Като се има в предвид, че P/S вече е под 1 какво да кажем
То бива, бива, само един коефициент да се гледа ама ...
No vse pak mislia che e dobra investizia no za srok ne po maluk ot 3 godini i tova se dulgi nai veche na ambizioznia management.То бива субективизъм ама твоето е оливане. Има си официални отчети, съобщения, срещи с инвеститори и хорато открито си казаха че нормализираната консолидирана печалба на холдинаг за 2007 г. е 21 млн. лв. http://www.eurohold.bg/
За 2008 г. прогнозата е 27 млн. лв. консолидирана нетна печалба за групата и така Р/Е 2008 г. идва 11,37. Не ми казвай че това е нормална стойност за компания която очаква нови 55% ръст на печалбата през 2009 г. Подкрепям мнението на проди че до септември може да видим 10 кинта.
Коментар
-
Първоначално изпратено от p_tradeПървоначално изпратено от prodigalp_trade, единствената шега са цените на някои дружества на БФБ
P/E 14 при този ръст е неуместно ниско. Като се има в предвид, че P/S вече е под 1 какво да кажем
No vse pak mislia che e dobra investizia no za srok ne po maluk ot 3 godini i tova se dulgi nai veche na ambizioznia management.То бива субективизъм ама твоето е оливане. Има си официални отчети, съобщения, срещи с инвеститори и хорато открито си казаха че нормализираната консолидирана печалба на холдинаг за 2007 г. е 21 млн. лв. http://www.eurohold.bg/
За 2008 г. прогнозата е 27 млн. лв. консолидирана нетна печалба за групата и така Р/Е 2008 г. идва 11,37. Не ми казвай че това е нормална стойност за компания която очаква нови 55% ръст на печалбата през 2009 г. Подкрепям мнението на проди че до септември може да видим 10 кинта.
Коментар
-
Първоначално изпратено от prodigalp_trade, единствената шега са цените на някои дружества на БФБ
То бива, бива, само един коефициент да се гледа ама ...някои гледат само p/s и p/b
пп Нивото на форума се е вдигнало много от началото на октомври... Преди да се дискутира и п/е беше рядко явление в края много от играчите тук ще ги гледат и останлаите коефиценти
Успех на всички батетаBusiness as Usual
Коментар
-
Първоначално изпратено от prodigalp_trade, единствената шега са цените на някои дружества на БФБ
No vse pak mislia che e dobra investizia no za srok ne po maluk ot 3 godini i tova se dulgi nai veche na ambizioznia management.
Коментар
-
Първоначално изпратено от cooliceПървоначално изпратено от julaiПървоначално изпратено от coolice105 971 акции ОК твоята 1 те чака да ги наравиш кръгла броика
P/E: 4.35
P/E (конс.): 3.90
P/S: 1 635.14
P/S (конс.): 1.19
P/B: 1.90
P/B (конс.): 1.83
Ако за тази акция ви е страх или мислите че ще пада 90% какво изобщо търсите на борсата?
не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от stiff_bgПървоначално изпратено от cooliceПървоначално изпратено от julaiПървоначално изпратено от coolice105 971 акции ОК твоята 1 те чака да ги наравиш кръгла броика
Ако за тази акция ви е страх или мислите че ще пада 90% какво изобщо търсите на борсата?
не е препоръкачакаме и по добри
не е препоръкаBusiness as Usual
Коментар
-
Първоначално изпратено от cooliceПървоначално изпратено от julaiПървоначално изпратено от coolice105 971 акции ОК твоята 1 те чака да ги наравиш кръгла броика
не е препоръка
Коментар
-
nevermind
Първоначално изпратено от prodigalПървоначално изпратено от B.GrahamТука само 4ехи ще купуватПодготвят компанията за чехкинчето от Ууд-а
или 4етворЕН ръст ни 4ака
Коментар
-
nevermind
Първоначално изпратено от ХосеДокато се джафкате аз се "набутах" с още 5Т.
Казвам го информативно, щото много хора се чудят после откъде съм ги вадил тия доходности в темата дето си ги мерим
Ама ще си ги мерим на есен де, сега сеем
Хосе, to izliza 4e 1/2 ot dneshniq oborot v lotove e ot tebe
Коментар
Коментар