IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Признавам само утвърдените международни одитори,когато става въпрос за явно свързани юридически лица!

Коментар

• Първоначално изпратено от Борис
      Първоначално изпратено от p_trade
      Първоначално изпратено от prodigal
      p_trade, единствената шега са цените на някои дружества на БФБ

P/E 14 при този ръст е неуместно ниско. Като се има в предвид, че P/S вече е под 1 какво да кажем

То бива, бива, само един коефициент да се гледа ама ...
      Prodigal, az P/E za 2007 go izkarvam kum 21 s 14.1 mil normalizirana pechalba , da ne govoria che ot tiah pochti edna treta se padat na operazii s finasovi aktivi i pechalbata ot 3.5mil ot turgovia s akzii na euroins , tui che daje otiva kum 30, ne znam dali si oburnal vnimanie na rentabilnostta na rumunzite i na strahovitata operativna pechalba na euroins .
      No vse pak mislia che e dobra investizia no za srok ne po maluk ot 3 godini i tova se dulgi nai veche na ambizioznia management.
      Еха, ам ти така си я нормализирал тази печалба та направо си и е..л мамата То бива субективизъм ама твоето е оливане. Има си официални отчети, съобщения, срещи с инвеститори и хорато открито си казаха че нормализираната консолидирана печалба на холдинаг за 2007 г. е 21 млн. лв. http://www.eurohold.bg/
      За 2008 г. прогнозата е 27 млн. лв. консолидирана нетна печалба за групата и така Р/Е 2008 г. идва 11,37. Не ми казвай че това е нормална стойност за компания която очаква нови 55% ръст на печалбата през 2009 г. Подкрепям мнението на проди че до септември може да видим 10 кинта.
      Одитираната печалба на Еврохолд е 71,5 млн. лв., на Евроинс е 5,4 млн. лв.
      01.04.2008 09:58 ( EURINS, EUBG, ВEUBG, BEUBG )

Еврохолд България АД е реализирало нетна одитирана печалба за миналата година в размер на 71,5 млн. лева, от които 14.1 млн. лева са от обичайната дейност, съобщиха от компанията. В същото време печалбата на ЗД Евроинс АД възлиза на 5,4 млн. лв., спрямо 4,2 млн. лв. за миналата година.

Borise, prosto cheta investora tuk e vig hubavo tazi normalizirana pechalba to biva optimizum ama chak puk tolkova....
      10 kinta sled dve godini i polovina moje

Коментар

• На отчета на Еврохолд ще повярвам,само ако го заверят от "Делойт и Туш"(или от техния ранг)!

Коментар

• 4850, откъде ги вадите тези питания? Уж наивни, а в същност провокативни!

Според обявената информация:
          1. Непродадената на аукциона част от Етропал, не е продавана впоследствие и понастоящем е собственост на Еврохолд!
          2. Когато се продава капиталова инвестиция, приходите от продажбата се вписват в неконсолидирания отчет!

Коментар

• 4850,мога да ти споделя много,но ще се огранича само с фактите,че холдинговите структури са едни от "най-крехките" в историята на България(пример Ийст-Уест),има много възможности за счетоводни врътки и обикновено след време не остава ни помен от тях(в предишната им форма-почват преструктурирания на капитала,продажби на активи и ограбване на дребните акционери)!

Коментар

• Искам само да попитам вещите в дейността около ЕУБГ - нямаше ли повторно продаване на часта от Етропал, която не можа да бъде продадена първия път? И кога тези резултати от повторната продажба трябваше да се отразят в отчетите на холдинга и в кой отчет всъщност трябваше да отидат - в консолидирания или в неконсолидирания?

Ако има някой запознат нека коментира

Коментар

• Според вас глупави и заювци бяха и тези, които продаваха в края на миналата година. Достатъчно обиди съм поел вече в други теми, така че няма проблем да поемам и тук. Важното е да има някой, който да казва истината. При ОЦК няколко човека ми благодариха с лични съобщения, че са избегнали загуби. Ако тук един го стори след време ще съм супер доволен.

Коментар

• ей,някой тук сериозно се притесни,че акцията ще си дойде на справедливите нива(10лева на първо четене)

ОК и Златя Ламя,най-големити нещастинци в този форум,или хайде,от мен да мине,едни от най-големите нещастници

Щели да пишат в темата и да свалят цената на акцията

Ей, не можете да свалите щнорхелите,щели да ми свалят акцията

Излагайте се,то саво това можете да правите

ОК,злата ламя,Пешко и форекс мастерчето-четири еквивалента за глупост и излагане в този форум(а дали са четири??????????)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Borsalino
                    25 лв при ОЦК не сме видели? Пу-пу!
                    За ОЦК съм казвал за края на годината. Но никой не взема насмешка това число

Коментар

• Няма смисъл,ОК! Те всеки ден "познават",защото са "добри и оптимистични",а ние с теб сме едни "гадни апокалиптици",които кой знае защо им казват истината и ги засипват със сбъдващи се впоследствие прогнози! Ние сме "лошите", нека го признаем!

Коментар

• 25 лв при ОЦК не сме видели? Пу-пу!

Коментар

• Доне, не ми се търси как в темата за ОЦК много хора ме убеждаваха, че 25 лева може да стигне само след сплит. Твоят коментар тук ще го запомня и ще ти го напомня след време.

Коментар

• Къв сплит бе,доне?Това да не е да сплитеш лук и да ревеш после?

Коментар

• Не си далеч от истината...,а тя може да бъде и по-страшна за "мозъците" тук!

Коментар

• Първоначално изпратено от ОК
                                Аз пък подкрепям моето мнение, че ще видим 2 лева, не знам кога.
                                sled 3-ia SPLIT....

Коментар

Working...
                                X