Признавам само утвърдените международни одитори,когато става въпрос за явно свързани юридически лица!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив до 08.09.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от БорисПървоначално изпратено от p_tradeПървоначално изпратено от prodigalp_trade, единствената шега са цените на някои дружества на БФБ
P/E 14 при този ръст е неуместно ниско. Като се има в предвид, че P/S вече е под 1 какво да кажем
То бива, бива, само един коефициент да се гледа ама ...
No vse pak mislia che e dobra investizia no za srok ne po maluk ot 3 godini i tova se dulgi nai veche na ambizioznia management.То бива субективизъм ама твоето е оливане. Има си официални отчети, съобщения, срещи с инвеститори и хорато открито си казаха че нормализираната консолидирана печалба на холдинаг за 2007 г. е 21 млн. лв. http://www.eurohold.bg/
За 2008 г. прогнозата е 27 млн. лв. консолидирана нетна печалба за групата и така Р/Е 2008 г. идва 11,37. Не ми казвай че това е нормална стойност за компания която очаква нови 55% ръст на печалбата през 2009 г. Подкрепям мнението на проди че до септември може да видим 10 кинта.
01.04.2008 09:58 ( EURINS, EUBG, ВEUBG, BEUBG )
Еврохолд България АД е реализирало нетна одитирана печалба за миналата година в размер на 71,5 млн. лева, от които 14.1 млн. лева са от обичайната дейност, съобщиха от компанията. В същото време печалбата на ЗД Евроинс АД възлиза на 5,4 млн. лв., спрямо 4,2 млн. лв. за миналата година.
Borise, prosto cheta investora tuk e vig hubavo tazi normalizirana pechalba to biva optimizum ama chak puk tolkova....
10 kinta sled dve godini i polovina moje
Коментар
-
4850, откъде ги вадите тези питания? Уж наивни, а в същност провокативни!
Според обявената информация:
1. Непродадената на аукциона част от Етропал, не е продавана впоследствие и понастоящем е собственост на Еврохолд!
2. Когато се продава капиталова инвестиция, приходите от продажбата се вписват в неконсолидирания отчет!
Коментар
-
4850,мога да ти споделя много,но ще се огранича само с фактите,че холдинговите структури са едни от "най-крехките" в историята на България(пример Ийст-Уест),има много възможности за счетоводни врътки и обикновено след време не остава ни помен от тях(в предишната им форма-почват преструктурирания на капитала,продажби на активи и ограбване на дребните акционери)!
Коментар
-
Искам само да попитам вещите в дейността около ЕУБГ - нямаше ли повторно продаване на часта от Етропал, която не можа да бъде продадена първия път? И кога тези резултати от повторната продажба трябваше да се отразят в отчетите на холдинга и в кой отчет всъщност трябваше да отидат - в консолидирания или в неконсолидирания?
Ако има някой запознат нека коментира
Коментар
-
ОК
Според вас глупави и заювци бяха и тези, които продаваха в края на миналата година. Достатъчно обиди съм поел вече в други теми, така че няма проблем да поемам и тук. Важното е да има някой, който да казва истината. При ОЦК няколко човека ми благодариха с лични съобщения, че са избегнали загуби. Ако тук един го стори след време ще съм супер доволен.
Коментар
-
оптимистка
ей,някой тук сериозно се притесни,че акцията ще си дойде на справедливите нива(10лева на първо четене)
ОК и Златя Ламя,най-големити нещастинци в този форум,или хайде,от мен да мине,едни от най-големите нещастници
Щели да пишат в темата и да свалят цената на акцията
Ей, не можете да свалите щнорхелите,щели да ми свалят акцията
Излагайте се,то саво това можете да правите
ОК,злата ламя,Пешко и форекс мастерчето-четири еквивалента за глупост и излагане в този форум(а дали са четири??????????)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Коментар
-
ОК
Първоначално изпратено от Borsalino25 лв при ОЦК не сме видели? Пу-пу!
Коментар
-
ОК
Доне, не ми се търси как в темата за ОЦК много хора ме убеждаваха, че 25 лева може да стигне само след сплит. Твоят коментар тук ще го запомня и ще ти го напомня след време.
Коментар
Коментар