IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от coolice
    130 с тапа тук да не се чудите вече я ядът....

не е препоръка
    сега ние тяхната, после те нашите тапи ще ядат на 10-12 кинта
    Бърза работа нямаме

Коментар

• 130 с тапа тук да не се чудите вече я ядът....

не е препоръка
      Business as Usual

Коментар

• Хосе, днес пак си си купил!

Коментар

• Каролските кобоси съотнесени към всички други, освен най-много като количество, мисля, че са едни от най-старите и донякъде най-спекулативните /което произтича от първото/. Ето ти едно възможно обяснение защо най-много техни виждаш...

Коментар

• Първоначално изпратено от Хосе
            Първоначално изпратено от bate_nasko
            Едно от нещата които не мега да разбера по тази позиция е каква е тази концентрация на каролски кобоси, които купуват??? В последно време те и 108-ми са основни, активни купувачи... Не мога да хвана логиката въпреки че имам някакви догадки...
            Какво толкова се чудиш:

Общо активните клиенти на COBOS към 30 април са 5 664. С най-много клиенти на COBOS - 1 336 е ИП Карол АД.
            Отделно ако пълни някой от големите кобоси на Карол ще му трябва повече от месец за да си напълни ако няма кандидати за пакетна сделка.
            с делтата ли ги виждате?
            Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Ехааа, любители на манелето имало тука

Коментар

• Първоначално изпратено от google translation
                Compania de asigurari Asitrans-Euroins lanseaza in luna mai asigurarea voluntara de sanatate, care poate acoperi, in limita sumei asigurate, cheltuieli de spitalizare, medicale, operatii, consultatii si tratamente, a anuntat vineri compania.
                Застрахователно дружество Евроинс Asitrans- стартира през май, доброволно здравно осигуряване, което може да покрива, сумата осигурените болнични разходи, медицински операции, консултации и лечение, компанията обяви, петък.

Коментар

• Compania de asigurari Asitrans-Euroins lanseaza in luna mai asigurarea voluntara de sanatate, care poate acoperi, in limita sumei asigurate, cheltuieli de spitalizare, medicale, operatii, consultatii si tratamente, a anuntat vineri compania.
                  Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Първоначално изпратено от bate_nasko
                    Едно от нещата които не мега да разбера по тази позиция е каква е тази концентрация на каролски кобоси, които купуват??? В последно време те и 108-ми са основни, активни купувачи... Не мога да хвана логиката въпреки че имам някакви догадки...
                    Какво толкова се чудиш:

Общо активните клиенти на COBOS към 30 април са 5 664. С най-много клиенти на COBOS - 1 336 е ИП Карол АД.
                    Отделно ако пълни някой от големите кобоси на Карол ще му трябва повече от месец за да си напълни ако няма кандидати за пакетна сделка.

Коментар

• Първоначално изпратено от bate_nasko

108 prodawaha na dosta po wisoki niwa e normalno sega da ponapazaruwat na po 5 lewa

Коментар

• Едно от нещата които не мега да разбера по тази позиция е каква е тази концентрация на каролски кобоси, които купуват??? В последно време те и 108-ми са основни, активни купувачи... Не мога да хвана логиката въпреки че имам някакви догадки...

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru
                          Тази новина е за всички скептици, които няколко месеца ни проглушиха ушите как създаването на ЕИГ било с цел да се прекарат акционерите. Мениджмънта Ви демонстрира нагледно как се създава доверие.
                          Защо няма коментари сега?
                          Няма нужда от коментари всичко е Ок..
                          Не се бъзи-кай !!!

Коментар

• Тази новина е за всички скептици, които няколко месеца ни проглушиха ушите как създаването на ЕИГ било с цел да се прекарат акционерите. Мениджмънта Ви демонстрира нагледно как се създава доверие.
                            Защо няма коментари сега?
                            Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Еврохолд регистрира застрахователния си подхолдинг в Централен депозитар

http://www.investor.bg/?id=63656
                              .................................................. .....
                              Освен това със създаването на Евроинс Иншурънс Груп значително ще бъдат повишени процесите на публичност и прозрачност на застрахователното направление на Еврохолд България. Финансовите отчети на новия подхолдинг ще бъдат заверявани от една от големите международни одиторски компании и ще бъдат достъпни за всеки заинтересован инвеститор, като ще включват само отчетите на дъщерните застрахователни компании и по този начин ще дават много по–детайлна финансова информация и повече възможности за следене на всички по–важни финансови показатели, характеризиращи дейността на компаниите от групата.
                              fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP
                                Тука пък гледайки обемите и движението на цената такъв дивергенс има че ще има покачване по 5 на нож/ по лев на ден/
                                Кво сте я забутали тази тема назад -тука ще става тепърва доста интересно.За днес добро засилване за отскок през следващите дни.

Коментар

Working...
                                X