If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив до 08.09.11
по принцип нашият ден е след деня на инфраструктурните .....
не е препоръка
Какво искаш да кажеш с това?
che utre shte ima dvijenie podobno na patq
preporaka ne e !
е чак подобно незнам дали ще е но тук ъпваме по стабилно когато инфраструктурата има ден почивка след ъп (мое си наблюдение) Иначе много тапи много чудо
Тука пък гледайки обемите и движението на цената такъв дивергенс има че ще има покачване по 5 на нож/ по лев на ден/
Дано монопола да не чете тази тема че пак ще ме обвини в нарцисизъм ама какво да правя като виждам и най-добронамерено споделям неща които другите са пропуснали -Дано и тук съм прав както в прогназата за Софикс щото тука ......имам доста акции.
Колега на кой времеви интервал я видя тази дивергенция?Дай ако обичаш някой читав графичен оператор.
тука ипта се изреждат един след друг да слагат тапи ама ще им свършат акциите като им свършиха от инфаструктурата и тогава всичко ще си доиде на мястото.....
Тука пък гледайки обемите и движението на цената такъв дивергенс има че ще има покачване по 5 на нож/ по лев на ден/
Дано монопола да не чете тази тема че пак ще ме обвини в нарцисизъм ама какво да правя като виждам и най-добронамерено споделям неща които другите са пропуснали -Дано и тук съм прав както в прогназата за Софикс щото тука ......имам доста акции.
Коментар