IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Forex Master
    Първоначално изпратено от Claviceps
    Какво става с отчета?
    Тука през 2 реда се пита за тоя отчет... Какво толкова смятате че ще промени като излезе?
    Форексчо трай си, моля те!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Лешояда е търпелива птица

Коментар

• Според мен нищо, но това си е мое мнение...
      "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Claviceps
        Какво става с отчета?
        Тука през 2 реда се пита за тоя отчет... Какво толкова смятате че ще промени като излезе?
        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Какво става с отчета?
          Лешояда е търпелива птица

Коментар

• Тука ше не хване морска болест. Рязко доло-рязко горе. Не мога толкоз бързо ги усмисля нещата. По-полека.

Коментар

• мдааааа

Коментар

• Polki,всичко е наред,надявам се,че и аз не съм те засегнал по някакъв начин.Важното е,че изяснихме казусаОт моя страна всичко е ок,виждам,че и от твоя е така,сега остава само един отличен отчет да видим и всичко ще е повече от добреОще веднъж благодаря за оценката.
                Поздрави!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master
                  Първоначално изпратено от fully_claimed
                  Аз предлагам да номинираме kork за ДВИ на Еврохолд И без това е много навътре с нещата. Даже и с акции
                  Аз съм за. Той е единственият на когото акциите на еврохолда са 120% от портфейла му! :lol:
                  Портфейла ми също е 100 % EUBG.
                  Не е препоръка за нищо !

Коментар

• Първоначално изпратено от fully_claimed
                    Аз предлагам да номинираме kork за ДВИ на Еврохолд И без това е много навътре с нещата. Даже и с акции
                    Аз съм за. Той е единственият на когото акциите на еврохолда са 120% от портфейла му! :lol:
                    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Аз предлагам да номинираме kork за ДВИ на Еврохолд И без това е много навътре с нещата. Даже и с акции

Коментар

• Първоначално изпратено от kork
                        Привет polki,
                        благодаря ти за интереса към това което пиша.Не е нищо особенно това което правя,просто отвреме на време има периоди в които съм по-свободен и споделям мислите си в тази/основно/и в някой други теми.Надявам се,да съм полезен.
                        Сега за източниците.Винаги/изключенията се броят на пръсти,но най-вече,или ако цитирам ,инвестора ще изтрие източника,или просто съм забравил/ давам източници на новините които поствам.Но допреди време ги слагах отдолу или отгоре на цитата или статията която поствам,отскоро реших да ги вмъквам в заглавието и ако човек иска да види откъде е статията или цитата,то просто трябва да цъкне на заглавието на статията.Ето можеш да провериш това което пиша сега и с по-долният ми пост,който за твое удобство ще го сложа тук.
                        Мисля,че написано по този начин,е много по-прегледно,отколкото иначе,с поставяне на някакъв линк.Разбира се,няма никакъв проблем,да и по другия начин,но така,въпреки,че отнема няколко секунди повече,то за мен поне е естетически по издържано

Надявам се,сега вече разбираш,че всъщност в 99% от случаите давам линк и нямам абсолютно никакви съображения да не давам.Дори напротив.Еврохолд е позиция за която постоянно излизат отлични новини/или най-малко,за секторите в които оперира холдинга/ и за мен е удоволствие да ги споделям.Разбира се,не всички новини,коментари и анализи са 1към1 за Еврохолд,но за човек като мен,/поради това,че тази позиция ми е основаната и единствена бих казал,тоест,концентрирал съм си интереса само върху нея,и поради това аз съм добре запознат с възможностите и потенциала на дружеството/,да открия това което е полезно и интересно за всички акционери не е никак трудно.И отвреме навреме го откривам.Отвреме навреме коментирам.Отвреме навреме анализирам.Да му мислят по други позиции.Има немалко дружества на БФБ където новините трябва сериозно да се търсят.А доколкото имам злощастен опит/все пак безгрешни хора няма/дори и след сериозно търсене,те все не се намират
                        Еврохолд,за мое и за щастие на всички нейни акционери е отлично ситуирана на БФБ българска компания ,оперираща/вече успешно и извън България/ в сектори с огромен потенциал за растеж.С открит мениджмънт,с отлични резултати,с отлични перспективи.
                        И в тази връзка,да цитирам,анализирам,коментирам новините тук е много лесно и няма нужда от никаква манипулация/ако за това намекваш/Просто новините си летят във въздуха и доколкото мога,аз се опитвам да ги улавям и да ги поствам в темата

Поздрави!

Мнението ми е лично и не е препоръка за покупка или продажба на акции.Притежавам акции на Еврохолд.

Дааааааааа , за пореден път се убеждавам в коректното отношение на КОРК и най-смирено моля за неговата прошка.

Не бях забелязал, че вмъкваш източника в заглавието.

Корки, недей да скромничиш. Ролята ти по позицията е неоценима. Мисля, че от холдинга могат да помислят и да те премират системно с подобаващо количество акции .

Изобщо не съм имал в предвид , че се опитваш да манипулираш акцията , още повече , че холдинга е с най-голям процент в портфейла ми.

Мнението ми не е препоръка за покупка/продажба на акции на Еврохолд.
                        fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от polki
                          Първоначално изпратено от meche_cveti93
                          kork винаги с интерес съм чел твойте анализи , даже и съм те цитирал , но тук нещо с паранормалното ли имаш предвид..... , няма ни един цитиран застраховател.....

Kork, също с интерес следя анализите ти и статиите с които ни запознаваш, за което те поздравявам, но не е ли редно да цитираш и източника ? Обикновенно нарочно ли не даваш линк /или само аз така си мисля/ или имаш някакви други съображения ? Благодаря за отговора предварително.

Привет polki,
                          благодаря ти за интереса към това което пиша.Не е нищо особенно това което правя,просто отвреме на време има периоди в които съм по-свободен и споделям мислите си в тази/основно/и в някой други теми.Надявам се,да съм полезен.
                          Сега за източниците.Винаги/изключенията се броят на пръсти,но най-вече,или ако цитирам ,инвестора ще изтрие източника,или просто съм забравил/ давам източници на новините които поствам.Но допреди време ги слагах отдолу или отгоре на цитата или статията която поствам,отскоро реших да ги вмъквам в заглавието и ако човек иска да види откъде е статията или цитата,то просто трябва да цъкне на заглавието на статията.Ето можеш да провериш това което пиша сега и с по-долният ми пост,който за твое удобство ще го сложа тук.

Първоначално изпратено от kork
                          Интересни данни
                          С няколко думи да кажа най-важното което е очевидно от долната статия,поне за мен разбира се

1)Статистиката е кристално ясна,"лидерите"губят ,Евроинс ПЕЧЕЛИ/и други компании разбира се,но нас ни интересува Евроинс/!
                          2)Сектора в който оперира Еврохолд/EIG/е свръхперспективен,както в България,така и в Румъния,Македония,/...../!
                          3)......
                          4)......
                          5)Отлични предпоставки за ултрарастеж/справка,степента на застрахователно проникване в България/

пс
                          Интерпретирането на данните за пенсионните фондове в края на статията ще ги оставя на фантазията на всеки от четящите и пишещите тук

Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на акции на Еврохолд.Притежавам акции на Еврохолд.

Ето и статията:
                          Конкуренцията при застрахователите се засилва Близо 1.5 млрд. лв. са приходите в бранша
                          от Валентина Илиева, valentinail@dnevnik.bg
                          [47 прочитания]

днес, 18:35
                          Постепенно намаляване на относителния дял на четирите най-големи застрахователни компании както в общото застраховане, така и в животозастраховането се наблюдава през изминалата година. Това означава намаляване на концентрацията в бранша и засилване на конкуренцията. Това очерта като тенденция в застрахователния сектор Живка Славкова, началник отдел в управление "Застрахователен надзор" в Комисията за финансов надзор, по време на международното финансово изложение "Банки, Инвестиции, Пари" в Пловдив.

Делът на първите четири компании в общото застраховане към края на 2007 г. е 52.22%, а в животозастраховането намалява до 67 на сто от 73 процента през 2006 г., посочи още тя.

Брутните премийни приходи на застрахователния пазар за 2007 г. са 1.498 млрд. лв., като номиналният ръст спрямо предходната година е 21%. При отчитане на средногодишна инфлация от 8.4 на сто реалният ръст на приходите в бранша е 10.8%. Степента на застрахователно проникване в България през миналата година е 2.73 на сто при 2.54% за 2006 г. За сравнение, във Великобритания този показател е 16.5%, във Франция - 11 на сто, а в Ирландия - 10.4%. По предварителни данни за миналата година се очаква застрахователната плътност у нас да бъде 100.9 лв. при 162.38 лв. за 2006 г. И по двата показателя България изпреварва Румъния, допълни Живка Славкова.
                          Общото застраховане е реализирало 1.264 млрд. лв. премиен приход през изминалата година, което е ръст от 19.1%. При животозастраховането брутният премиен приход възлиза на близо 234.1 млн. лв., нараствайки с 25.7 на сто спрямо предходната година. Общозастрахователните компании са изплатили обезщетения за 454.4 млн. лв. (увеличение от 25%). При животозастраховането изплатените обезщетения са 77.3 млн. лв., нараствайки с 13.6 на сто.
                          Прогнози за пенсионния бранш

Нетните активи на пенсионните фондове ще достигнат около 6 млрд. лв. през 2010 г., прогнозира Валентина Динкова, директор в управление "Осигурителен надзор" в КФН. Постъпленията от вноски общо за фондовете за допълнително осигуряване ще достигнат 890 млн. лв през 2010 г., за тази година се очаква те да бъдат 675 млн. лв., а за 2009 г. - 780 млн. лв.

Мисля,че написано по този начин,е много по-прегледно,отколкото иначе,с поставяне на някакъв линк.Разбира се,няма никакъв проблем,да и по другия начин,но така,въпреки,че отнема няколко секунди повече,то за мен поне е естетически по издържано

Надявам се,сега вече разбираш,че всъщност в 99% от случаите давам линк и нямам абсолютно никакви съображения да не давам.Дори напротив.Еврохолд е позиция за която постоянно излизат отлични новини/или най-малко,за секторите в които оперира холдинга/ и за мен е удоволствие да ги споделям.Разбира се,не всички новини,коментари и анализи са 1към1 за Еврохолд,но за човек като мен,/поради това,че тази позиция ми е основаната и единствена бих казал,тоест,концентрирал съм си интереса само върху нея,и поради това аз съм добре запознат с възможностите и потенциала на дружеството/,да открия това което е полезно и интересно за всички акционери не е никак трудно.И отвреме навреме го откривам.Отвреме навреме коментирам.Отвреме навреме анализирам.Да му мислят по други позиции.Има немалко дружества на БФБ където новините трябва сериозно да се търсят.А доколкото имам злощастен опит/все пак безгрешни хора няма/дори и след сериозно търсене,те все не се намират
                          Еврохолд,за мое и за щастие на всички нейни акционери е отлично ситуирана на БФБ българска компания ,оперираща/вече успешно и извън България/ в сектори с огромен потенциал за растеж.С открит мениджмънт,с отлични резултати,с отлични перспективи.
                          И в тази връзка,да цитирам,анализирам,коментирам новините тук е много лесно и няма нужда от никаква манипулация/ако за това намекваш/Просто новините си летят във въздуха и доколкото мога,аз се опитвам да ги улавям и да ги поствам в темата

Поздрави!

Мнението ми е лично и не е препоръка за покупка или продажба на акции.Притежавам акции на Еврохолд.

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93
                            kork винаги с интерес съм чел твойте анализи , даже и съм те цитирал , но тук нещо с паранормалното ли имаш предвид..... , няма ни един цитиран застраховател.....

Kork, също с интерес следя анализите ти и статиите с които ни запознаваш, за което те поздравявам, но не е ли редно да цитираш и източника ? Обикновенно нарочно ли не даваш линк /или само аз така си мисля/ или имаш някакви други съображения ? Благодаря за отговора предварително.
                            fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от Novaka_Bull
                              Първоначално изпратено от kork
                              Първоначално изпратено от meche_cveti93
                              Благодаря за добрите думи meche_cveti93!Аз също с интерес чета твоите мнения.
                              А относно въпроса,ами виж,аз не съм си позволявал досега да ходя да пиша против някой дружество които са листнати на БФБ/без няколко изключения разбира се,но те са били поскоро в духа на шегата/а ако трябва да цитирам кои губи дял,то със сигурност ще засегна някого,а не бих искал да е така.Просто пиша,че Евроинс печели/факт/а кой губи,ами който иска лесно може да провери и изчисли.

Защитата на върха е по-трудна от изкачването му

Евроинс се изкачва.Мисля,че за акционерите на Еврохолд това е най-важното!
                              здр. Корк,

е хубаво де, ама направо големи подигравки с нашия застраховател

(то и майчето е за резил с тая цена ама....)

имам и от двете
                              Привет Novaka_Bull,

не се притеснявай,търпение му е майката.Ще изгрее слънце и на нашата улица(всъщност,десетлентов път)

Само си представи една ела през зимата.Вали сняг,клоните и натежават,огъват се,дори опират дъното,нооооо,колкото по-надолу са слезнали,толкова по-силно е движението обратно когато се стопи снега/ила като го издуха вятъря,или като дойде Горския и почисти грижливо клона/

Та място за притеснение няма

Успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93
                                prodigal написа:
                                ...Застраховането си е машина за пари, която за момента е нова технология за нас Wink

Сорри, че отговарям на въпроса ти, без да си ме питал Smile.
                                Добре ,че има още един колега на моето мнение......
                                Повече от 60% от портфеила ми е от застрахователни и банкови акции..
                                Имам акции и в Евроинс и БСТР .... и затова чакам официалната статистика за застраховането ... за анализ...., ако се качи цената на единия застраховател , ще се качи и другия ....
                                Завиждам Ви за епичната битка , която водите за вдигане на цената на EUBG.....Успехи....
                                Не е препоръка за покупко и продажба на акции.
                                И двете са подценени според мен. В момента нямам БСТР, извадих късмет да ги продам на върха (не се занасям). С Евроинс нямах подобен късмет, но ги замених за еубг когато сруваха нещо. На скоро пак си взех и така - търговия.
                                Нашата битка е епична, докато не дойде горският – но, битката си е битка и не е без значение

Коментар

Working...
                                X