тук днес с дивидент или без дивидент ?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Българска роза Карлово (ROZA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеТова не е лошо- има ръст
Коментар
-
Българска роза АД обявява приходи от продажби за месец януари 2017 година в размер на 181 хил.лв. Българска роза АД обявява неокончателен финансов резултат за месец януари 2017 година - загуба в размер на 36 хил.лв. Българска роза АД обявява прогноза за приходите от продажби за месец февруари 2017 година в размер на 423 хил.лв. и с натрупване от началото на годината в размер на 604 хил.лв.
За м. януари 2016 г. загубата е била 64 хил.лв.Last edited by balarev; 22.02.2017, 18:14.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
Интересният въпрос за мен е защо? Аз за момента нямам отговор, има ли някакви новини?
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
Интересният въпрос за мен е защо? Аз за момента нямам отговор, има ли някакви новини?Я всегда буду твоим поводом напиться.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dr.Justice Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от Татко Щърк Разгледай мнение[COLOR=#FF0000]„Българска роза - като за сравнително неликвидно дружество, имам немалък процент, иначе сравнено с другите ми акции, тук също нямам кой знае колко. Вярвам, че това дружество има шанс да се отблагодари на по-търпеливите... може би най-много до година. Времето ще покаже прав ли съм, изобщо не твърдя, че съм прав.
Търпеливите тук определено ще купуват стоките на фирмата по света с гордост!!!
Коментар
-
„Българска роза - като за сравнително неликвидно дружество, имам немалък процент, иначе сравнено с другите ми акции, тук също нямам кой знае колко. Вярвам, че това дружество има шанс да се отблагодари на по-търпеливите... може би най-много до година. Времето ще покаже прав ли съм, изобщо не твърдя, че съм прав. И тук, както и при BSO, мисля да ги държа, при все отчетите, не защото се чувствам заклещен, а защото на този етап искам да ги имам.“
Това съм го писал на 30.07.2016 г. в темата за портфейлите. Имах преди това, допълвах и след това и към днешна дата е пораснало като тежест. Само като си помисля, че това лято, което мина, можеше да се купува на 1.30-1.40 лв... Аз лично се надявам това дружество да се развива добре, понеже имам акции и в Стара Планина, писал съм за това преди 3-4 месеца. Изборът ми да вляза именно в Стара планина, а не примерно в двете най-големи дъщерни, беше заради подценеността на майката, спрямо дъщерните (тогава Стара планина се търгуваше доволно на около 4 лв, предлагане имаше доста), в което бих включил и това, че според мен оценката, която даваха инвеститорите на майката не отразяваше и потенциала на Българска роза, който според мен това дружество има. Дали е имало подцененост и неотразяване на потенциал, и дали Българска роза е с потенциал – това са само мои субективни виждания, които може да са дълбоко погрешни.
Не знам накъде ще се движат цените. Имам акции и на трите споменати дружества, както и други на БФБ, макар някои акции да липсват в портфейла ми, измежду тези, които съм писал, че имам, появиха се нови, едни увеличих, други намалих. Възможно е да греша за нещо или за всичко от написаното. Аз съм лаик, както често напомням. Препоръки нямам никакви.
Мненията ми не са препоръка за вземането на каквито и да било инвестиционни решения!
Коментар
Коментар