Първоначално изпратено от balarev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Българска роза Карлово (ROZA)
Collapse
X
-
1. Общото събрание на акционерите на Българска роза АД, проведено на 29.10.2015 г. прие изменения в устава на дружеството. 2. Общото събрание на акционерите на Българска роза АД, проведено на 29.10.2015 г. прие следните промени в Съвета на директорите: 1. Освобождава от състава на СД Михаил Иванов Михайлов. 2. Освобождава от състава на СД „Розинвест” ЕООД, ЕИК: 115791870. 3. Избира за член на СД „Лизингова компания” АД, ЕИК: 121126583. 3. На заседание на СД проведено на 29.10.2015 г. бе освободен Михаил Иванов Михайлов от качеството му на изпълнителен директор и представляващ дружеството. Решенията подлежат на вписване в Търговския регистър.
Който трябваше да си отиде, си отиде, хайде сега поне като ХЕС.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Maddy Разгледай мнениеМерси, но аз питах за общи впечатления и настроения от срещата. Явно тук не обичате да се обсъждат такива неща.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от Maddy Разгледай мнениеГолямо мълчание е тук! Никой ли няма да сподели впечатления от вчера?
Коментар
-
Производителят на лекарства Dr. Theiss може да използва българско розово масло
http://money.bg/news/id_1921794035/%...81%D0%BB%D0%BEdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеопаааааааааа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от gunnar Разгледай мнениеТова добре ли е?
Аз oчаквам през следващите 2-3 години, слаби печалби (склонен съм да приема по- високи P/E) и високи инвестиции. Но след това, ще дойде времето на жътва!!
Предвид факта, че фирмата е под крилото на финансов холдинг с много добър менъджмент, залагам на успешно преструктуриране и големи печалби. Тази промяна, не е невъзможна и сложна. Просто работата трябва да се свърши.
Лично аз се надявам и други инвеститори да открият тази позиция, не само заради бъдещите печалби, а и заради успеха свързан с нея!! Мене малко ме дразни, като чета - немска фирма направи това, френска онова, американска еди какво си... Къде са българските фирми? Ето това на това преживяване залагам!!! Tакива фирми и успехи повдигат националното самочуствие и ме карат да съм горд !!!
Коментар
Коментар