If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
За какъв риск говориш, това е най-голямото предприятие за производство на стъклена вата във Федерацията. Само трябва да убедите строителите че този Baumit е боклук и да се върнат към родното
T.e. novia dirijabul, raketa, ansansior, prujina, Jordan t.n. Koe e sladvashtoto podceneno?
Gotin klip.
Купил си под счетоводната стойност. Дружеството почти няма задлъжнялост. Старите мажоритари бяха кофти, сега има нови - изглежда да са добри )). Какво се притесняваш )) Не е препоръка!
Вижте само как новите мажоритари са представили отчета и другите документи към 06.2007 пред БФБ. Според мен си личи, че са сериозни и знаят, за какво са го купили тоя Симат. Сега очаквам да видим това и в отчетите занапред. Не е препоръка!
Ами посредника, през който бяха купени двата големи пакета, днес е отново страна купувач, естествено за сметка на клиент ) За мен това е добър знак ) Не е препоръка!
Обожавам корекциите )))) Не е имало корекция, тази година, без да се размърда Симат )))) Абе, хора тука имаме нов мажоритар, чакаме съвсем скоро и втори отчет от него )) Какъв може да е, при условие, че старите собственици ги знаеме какви бяха ) Не е препоръка!
Чудя се и се мая, и не мога да разбера, защо това дружество се търгува под счетоводната си стойност. По памет, тук клиенти на Капман имат над 5% от дружеството и пак никакъв интерес от страна на пазара, има нови собственици, подобрение в отчета виждаме за q2.....явно ви трябва q3 да видите и тогава....никога няма да го разбера тоя пазара в БГ...купувате скъпи и прескъпи боклуци - само защото са прескъпи, а подценени боклуци, но перспективни не ))) Не е препоръка. Имам акции.
Чудя се и се мая, как може никой в този форум, като гледам и на борсата, да не проявява интерес към това толкова интересно дружество. Направо недоумявам. Тук съм твърдо long hold. Не е препоръка )
ако имаш път към Габрово не е зле да хвърлиш по едно око на Симат, за да се увериш с очите си за какво става въпрос - съжалявам че не го снимах да ти го покажа
Не съм го гледал на живо, гледам отчета, че финансово е добре, смени се собствеността и повече не ми трябва )) Не е препоръка, имам акции.
Коментар