Kakvi sa tiq 2900 na 15? Spored men sa spravedlivata cena.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Симат АД (3JI / SIMAT)
Collapse
X
-
ОК. Съгласен съм. Без да знам какви са намеренията за развитието на дружеството съм сигурен, че инвестицията в тези акции е дървена или поне ще трябва голямо търпение да се случи нещо. Поне 1 госдина оттук нататък. На Шопов и Енчев приоритетите им са съвсем други. Комплекс Цариградски, Мол Цариградски и т.н.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ford_PrefectНе съм имал никаква идея да влияя на пазара. Просто прекалената еуфория не винаги е добър съветник. Това дружество го оценявайте като активи, а не като действащо предприятие щото предполагам скоро няма да бъде такова. Освен това като ги знам мажоритарите какви са ми се струва, че скоро няма да намерят на кого да го продадат
- двойно е увеличена на произведената продукция;
- 70% от произведената продукция е реализирана в чужбина;
- от мениджмънта отдават големи очаквания, за газифицирането на гр. Габрово и оттам и газифициране на площадката на завода, от което очакват подобряване на рентабилността )), понеже сега използват мазут, което им излиза скъпо )
- в отчета на мениджмънта се говори и за ремонт и обновяване на мощностите и нови асортименти от продукти)
Не след дълго, според мен, ще се разбере накъде ще тръгне това дружество )))
Не е препоръка!
Коментар
-
Не съм имал никаква идея да влияя на пазара. Просто прекалената еуфория не винаги е добър съветник. Това дружество го оценявайте като активи, а не като действащо предприятие щото предполагам скоро няма да бъде такова. Освен това като ги знам мажоритарите какви са ми се струва, че скоро няма да намерят на кого да го продадат
Коментар
-
Не мисля, че е така, просто тук купувачите купуват от край време само от офертите продава и не държат оферти купува. Но сега няма и оферти продава - поне читави оферти продава, за някакво по-нормално количество акции. Няма нито какво да купиш, нито какво да продадеш и ще е така според мен, докато не се изясни всичко около това дружество ))
Коментар
-
Първоначално изпратено от 10percentОвергаз беше одобрен да газифицира гр. Габрово март 2007. Предвижда се инвестиция от 15 - 20 млн. лв. Направи се промяна в трасето, което вместо Севлиево - Габрово ще бъде В. Търново - Габрово (необяснимо за мен с оглед на по-дългото разстояние и разходи). Магистралният газопровод трябва да е готов (по официални данни) до март 2008, като начало ще се газифицира северната индустриална зона, където се намира и Симат.
Коментар
-
Овергаз беше одобрен да газифицира гр. Габрово март 2007. Предвижда се инвестиция от 15 - 20 млн. лв. Направи се промяна в трасето, което вместо Севлиево - Габрово ще бъде В. Търново - Габрово (необяснимо за мен с оглед на по-дългото разстояние и разходи). Магистралният газопровод трябва да е готов (по официални данни) до март 2008, като начало ще се газифицира северната индустриална зона, където се намира и Симат.
Коментар
-
Pacho, не съм запознат как върви газификацията на Габрово.
Ти като човек с преки впечатления, как ти се струва, колко струва според теб Симат АД, ако бъде ликвидиран на парчета или ако продължи работата си с оборотите, които е правил преди 4-5 години. Сега на 14 лв. за акция, пазарът го оценява на 4.1 млн. лв. Много или малко е според теб???
Коментар
-
Първоначално изпратено от InvestorrrЯвно си чел отчета на дружеството към 30.06.2007 г., който се намира на страницата на БФБ.
Коментар
Коментар