If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Бре, много аРна тича май се е разтичала, само че за къде тича... Иначе добри резултати вади печалбичка на акция 0.87 лева за 6 месечието.........което грубо прави П/Е 30 към края на годината и то при текущата цена. Иначе бойците тук яко се надъхали и за по-високи нива . Инвестициики за има няма 143 000 левчета, от които 80 хилки за колички (някой им викат транспортни средства). Абе карай важното е в близките 5 години да се очаква увеличение на капитала, майната му на другото . Успех!
Бре, много аРна тича май се е разтичала, само че за къде тича... Иначе добри резултати вади печалбичка на акция 0.87 лева за 6 месечието.........което грубо прави П/Е 30 към края на годината и то при текущата цена. Иначе бойците тук яко се надъхали и за по-високи нива . Инвестициики за има няма 143 000 левчета, от които 80 хилки за колички (някой им викат транспортни средства). Абе карай важното е в близките 5 години да се очаква увеличение на капитала, майната му на другото . Успех!
добре, ти като си наблюдателен, светни ме моля те какво да наблюдавам, за да разграничавам двата случая
Мога и да те светна, но аз работя само за пари. А като искаш да разбереш повече неща, прочети повечето мненията на участниците по темите, прочети няколко книжки, както аз и много други в този форум са направили, и тогава няма да задаваш такива въпроси. Ако и тогава не ти стане ясно, ще те светна / не за пари/.
Не знам защо, но интересът на посредниците е доста голям.
Интересно ми е защо смятате, че интересът е на посредници, а не на клиенти на посредници. Гледам, и по други теми се коментира "тоя посредник колко купи, оня колко продаде", а не може ли всъщност това да е клиент, който няма нищо общо с посредника, освен че е подал поръчката.
Въобще някой има ли статистика колко от хората на борсата търгуват през Кобос, колко - през посредници (като ходят да си подават поръчки в офисите им), колко са самите посредници, които купуват за себе си и т.н.
Предполагам, че е важно да се знае дали някой посредник купува/продава по някоя позиция, защото посредниците би трябвало добре да знаят какво правят.
Успех на всички!
Да, възможно е да купуват клиенти на посредници, но явно не си много наблюдателен.
С Решение на Варненски Окръжен Съд от 02.08.2007 год. се вписват в регистъра за търговски дружества следните промени по партидата на Алфа Ууд България АД-Долни Чифлик / TICHA/:
- Промени в управителните органи:
Заличава като член на Съвета на директорите Антониос Георгиос Адамопулос:
Вписва като нов член на Съвета на директорите Атанасиос Григориадис .
СД на Дружеството има следния състав: Атанасиос Григориадис, Константинос Ангелос Цупелис,Христос Сократис Пасхос, София Теофил Велинова, Якоб Йоханес Апел.
Заличава като Изп. Директор Антониос Георгиос Адамопулос. Вписва като нов Изп. Директор Атанасиос Григориадис. - Промени в устава на дружеството. Изменя чл.13 (3) както следва: Овластява Съвета на директорите да увеличава капитала на дружеството в размер до 6 млн. Евро, чрез идаване на нови акции в продължение на 5 год. от вписване на промяната.
Новината е стара, но може би това е причината за раздвижването по позицията
Не знам защо, но интересът на посредниците е доста голям.
Интересно ми е защо смятате, че интересът е на посредници, а не на клиенти на посредници. Гледам, и по други теми се коментира "тоя посредник колко купи, оня колко продаде", а не може ли всъщност това да е клиент, който няма нищо общо с посредника, освен че е подал поръчката.
Въобще някой има ли статистика колко от хората на борсата търгуват през Кобос, колко - през посредници (като ходят да си подават поръчки в офисите им), колко са самите посредници, които купуват за себе си и т.н.
Предполагам, че е важно да се знае дали някой посредник купува/продава по някоя позиция, защото посредниците би трябвало добре да знаят какво правят.
ako TICHA shte dogonva konkurentite si to smetnato spriamo P/B samo izliza che TICHA triabva da stane 203 lv. za da ima P/B ot blizo 8, kolkoto imat FZLES i LESPL.
Mashina kato vizdam kak razsuzdavash, stigam do izvoda che ot teb moze da stane samo edin schetovoditel
Ne se obizdai ama tova PB moze da go . . .
i shto taka reshi? az prosto si pisha razni raboti. Ti koe mu gledash be pich? A tova sushto li e samo schetovodno che TICHA ima 8 mio. sales a FZLES 5 mio. Ne sum go smiatal tochno i v momenta ti govoria samo po tova koeto sa postnali Investora. Znachi FZLES e s profit margin ot blizo 50% a TICHA 4%. Tova puk na mene mi govori che ima neshto podobno na TOPL i BIOV. taka che spored men si e ekstra TICHAvupreki golemia rust
ako TICHA shte dogonva konkurentite si to smetnato spriamo P/B samo izliza che TICHA triabva da stane 203 lv. za da ima P/B ot blizo 8, kolkoto imat FZLES i LESPL.
Mashina kato vizdam kak razsuzdavash, stigam do izvoda che ot teb moze da stane samo edin schetovoditel
Коментар